Yozgat///66

iyi yapmışsın elmascım, benimde çok hoşuma gider örgü örmek, artık fırsat bulursam örmeye çalışırım, eltimin oğlu olcak ona bişeyler yapmam gerek:)

ehhhhhhhhhhhh nediyim kız hemşolar size unuttunuz bu ablanızı ama ben sizleri cok seviyorum yozgatlı kuzularım hepinize selamlar öptüm hepinizikonyadan slm lar butun yozgatlı hemşerilerime

hoşbulduk hemşerim vallahi sanki yozgata gitmiş gibi oldum çok özledim çokkk:gitme:

hoşbuldum keşke benimde kafa dağıtabileceğim bi haftam olsakafamçokkarıştı

benim kızım var 6 aylık bu aralarda hastaydı biraz huysuzki hemde nasıl bende istiyorum sürekli geleyim ama arada uğrayabilirim öyleki bazen bütün gün yemek bile yiyemiyorum cadı kızımın yüzünden bende kargalık köyündenim ma toprakpınarıda biliyorum yanlış hatırlamıyosam ordan bi gelinde var bizim köyde

herkese hayırlı akşamlar kendinize iyi bakın yozgatın gülleriopuyorumnanaktan

günaydın kızlar...
yaseminnnncim hoşgeldin, nasılsın?ankarada öğrencilik güzel olsa gerek:)ankaranın yeri ayrıdır bende, tadını çıkar:)
çiçeğim, hülya, yasemin, mecbue, elmas ve diğer güzeller nasılsınız?haftasonu nasıldı?benim güzeldi, gezdim, dinlendim....

iyiyim aslı sen nasılsın hafta sonu hava cok güzeldi karsa tekrar yaz geldi gezdik

herkese merhaba hafta sonumu oda nekaydirigubbakcemile3benim eşim hafta sonu çalıştığı için hafta içiyle aynıydı malesef ama keyifli geçiren arkadaşlar adına sevindimopuyorumnanaktan

hülyacım sevindim canım, karsın sıcak olduğunu duymak güzel:)))
mecbuecim anlıyorum seni canım benimkide bazen haftasonları çalışır aynen dediğin gibi olur, napalım canları sağolsun:))

selam kızlarrrr..yerimseniben
yaseminnnnnnnnn hoş geldin güzelim umarım burada güzel paylaşımlarımız olur.. birlikte..a.s.
kızlar,artık akşamları girebiliyorum kk ya,,kafamçokkarıştı
benim hafta sonumu sorarsanız. çok yoğun ve güzelde geçti,
hafta sonu üniversitede okuyan oğluşumun yanına gittik eşimle.. çok çok mamalar pastalar bööörekler yaptım..cokacimcoook
tam bir bayram havasıydı..:sm_cool:
çocuklar sofranın Fotoğrafını çekti durdu...
akşamda evimize döndük,:asigim:
ama oğlumun yaşadığı ev kafama takıldı..
evi yeni tuttular 4 arkadaş,,
ev sahibeleri 2 bayan kardeş,,
tam 20 tane evde kedileri ve 3 tane köpekleri var..
köpek bir ara üstüme atlamazmı, oboww ödüm sıttı..delikafadulden
yanı kuzucuklarım durum böyle..
alayınızı öpüyorum sağlıkla kalın şekerlerimm..
yarın günüm var gündüz yine uğrayamıcam...:a015:

ehhhhhhhhhhhh nediyim kız hemşolar size unuttunuz bu ablanızı ama ben sizleri cok seviyorum yozgatlı kuzularım hepinize selamlar öptüm hepinizikonyadan slm lar butun yozgatlı hemşerilerime

satısu bacım neden öyle düşünüyorsun.. bizler seni hiç unutmadık..:1hug:
ne yaptınız eve net bağlandımı..
narenciğim nasıl torunumuz nasıl Ananesi.. öperim sizleri,,

yasemincim
aslıcım ,Elmascım,
sürmelim.hulyacım.
mecbue,
kızlar sizlerde iyisiniz umarım.. hepinizi çok çok öpüyorum mucukkkk

hülyacım sevindim canım, karsın sıcak olduğunu duymak güzel:)))
mecbuecim anlıyorum seni canım benimkide bazen haftasonları çalışır aynen dediğin gibi olur, napalım canları sağolsun:))

evet canları saolsun bizde kzımla başbaşa geçirdik pazarımızı :emir_bebekbizde hafta içi telafi ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…