kız bacım bende bursada otuyrm. çandırla sarıkaya yakın birbirine çok gittim oralara bende gidemedim bu yaz
Selam dünya güzellerime..
yeni arkdaşlar katılmış aramıza oh oh ne güzel.
hilal...ve mecbue.. hoş geldiniz kızlar...a.s.
hulyacım kızına ve sana çok geçmiş olsun..
Rabbim acil şifa versin..:1hug:
yasemincik aslıcık..sürmelim.. sizlerde iyisiniz demi şekerler...a.s.
ben geldim hanımlar evime geldim çok şükür
iyi kaynatmışsınız ama ...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah biryerlere kaçmazsınız..
beni soracak olursanız çok mükemmeli 15 gün çok güzel geçti gezdim dolaştım eğlendim çok güzeldi anlatamam kafa dağıttım iyice çok iyi oldu...
örgü manyağı oldum bu aralar ablamla oturduk arada örgü ordük boş zamanlarımızda şimdi kızıma çok güzel elbise örüyorum...
hepinizi öpüyorum benden bu kadar...
amanda aman yine şenlenmiş buralar:))
hoşgeldiniz mecbue bi ara uğradığını hatırlıyorum, niye kayboldun bakiiimbabamda sarıkayadan, toprakpınar köyü..
hilalcim hoşgeldin, avatardaki güzel gelin sensin galiba, Allah mesut etsin canım, çok güzel görünüyosun:)
sürmeli nasılsın canım, evlilik nasıl alıştınmı yeni hayatına:)mutluluğunuz daim olsun..
yaseminim canım benim yoğunmusun, nasıl gidiyo?
çiçeğimin mesaisi bitmedi galiba, birazdan gelir:))
günaydın kızlar...
yaseminnnncim hoşgeldin, nasılsın?ankarada öğrencilik güzel olsa gerek:)ankaranın yeri ayrıdır bende, tadını çıkar:)
çiçeğim, hülya, yasemin, mecbue, elmas ve diğer güzeller nasılsınız?haftasonu nasıldı?benim güzeldi, gezdim, dinlendim....
ehhhhhhhhhhhh nediyim kız hemşolar size unuttunuz bu ablanızı ama ben sizleri cok seviyorum yozgatlı kuzularım hepinize selamlar öptüm hepinizikonyadan slm lar butun yozgatlı hemşerilerime
hülyacım sevindim canım, karsın sıcak olduğunu duymak güzel:)))
mecbuecim anlıyorum seni canım benimkide bazen haftasonları çalışır aynen dediğin gibi olur, napalım canları sağolsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?