amaniiiiin kacırdık görüyonmu!!!tüh yaaa göbek atacaktık...neyse Allah hayırlı uğurlu etsin, tamamına erdirsin inşallah, ne güzel olmuştur o şimdi:)eee resimlerini koyar heralde..
bu arada sen nezaman gelcen yanıma cicek?
anaaa sonunda buldum bende yozgatlıyım sarıkayalıyım nörüyonuz kızlarkaydirigubbakcemile3 geçenlerde bi buldum sonrada ben giremedim sonrada bulamadım derken karıştı gitti ben bursada oturuyorum bu yazda gidemedim ahh ahh özledim oraları bana bi yozgattan koku yollayın hemşerilerim
ben geldim hanımlar evime geldim çok şükür
iyi kaynatmışsınız ama ...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah biryerlere kaçmazsınız..
beni soracak olursanız çok mükemmeli 15 gün çok güzel geçti gezdim dolaştım eğlendim çok güzeldi anlatamam kafa dağıttım iyice çok iyi oldu...
örgü manyağı oldum bu aralar ablamla oturduk arada örgü ordük boş zamanlarımızda şimdi kızıma çok güzel elbise örüyorum...
hepinizi öpüyorum benden bu kadar...
amanda aman yine şenlenmiş buralar:))
hoşgeldiniz mecbue bi ara uğradığını hatırlıyorum, niye kayboldun bakiiimbabamda sarıkayadan, toprakpınar köyü..
hilalcim hoşgeldin, avatardaki güzel gelin sensin galiba, Allah mesut etsin canım, çok güzel görünüyosun:)
sürmeli nasılsın canım, evlilik nasıl alıştınmı yeni hayatına:)mutluluğunuz daim olsun..
yaseminim canım benim yoğunmusun, nasıl gidiyo?
çiçeğimin mesaisi bitmedi galiba, birazdan gelir:))
Selam dünya güzellerime..
yeni arkdaşlar katılmış aramıza oh oh ne güzel.
hilal...ve mecbue.. hoş geldiniz kızlar...a.s.
hulyacım kızına ve sana çok geçmiş olsun..
Rabbim acil şifa versin..:1hug:
yasemincik aslıcık..sürmelim.. sizlerde iyisiniz demi şekerler...a.s.
hoşbulduk ablacığım..Elmacım hoş geldin. sefalar getirdim..
desene bu kış bol bol örgü yapacaksın.. kolay gelsin.. kızın cicilerini güle güle giysin...a.s.
günaydııın..
elmascım hoşgeldin, minnoşa ördüğün elbisenin resmi koyda kopya çekiyim olmazmı:))şimdiden ellerine sağlık güle güle giysin kuzucuk:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?