Yozgat///66

hayırlı akşamlar ablalarım bacılarım hoşbulduk teşekkürler hepinize şırnakta yaşıyorum köylerini çok bilmem ama bişiy diyimmi çok özledim be sorgunu mu .ordakileerrr kıymetini bilin...:))

bende seni özledimm gel gayriii...kınaya süslenir püslenir kokoş kokoş giderik gayri..sositososito
Günaydin cicekler..
selam bebek nabersin..yerimseniben
günaydın canlarım....

sanada günaydın tatlişkommmŞeniz

hayırlı akşamlar ablalarım bacılarım hoşbulduk teşekkürler hepinize şırnakta yaşıyorum köylerini çok bilmem ama bişiy diyimmi çok özledim be sorgunu mu .ordakileerrr kıymetini bilin...:))

hayırlı akşamlar hemşerim..
aslında bizlerde senin gibi gurbetteyiz.. yazdan yaza gidebiliyoruz memlekete...
senağlama

merhaba kızlara.s.
bugün gece dönüyorum evime Allah nasip ederse, pazartesi de işbaşı kafamçokkarıştı hem mutluyum hem hüzünlü, ana baba evinden ayrılmak ne zor her seferinde senağlama Allah can sağlığı versin dimi napalım:Saruboceq:
çiçeğim köprü altına gelcenmi kuşum opuyorumnanaktan gelde bi öpem seni Şeniz
özledim hepinizi canlarım benim, artık haftaya her gün burdayım inşallah sositososito

günaydın kızlar, ben evime de işime de döndüm, ana baba evinden ayrılık zor oldu haliyle.
siz naptınız keyifler nasıl?

selam canlarım....aslıcığım hoş geldin tatlım yuvana....çiçeğim nabersin nerelerdesin canım....

günaydın kızlar, ben evime de işime de döndüm, ana baba evinden ayrılık zor oldu haliyle.
siz naptınız keyifler nasıl?
aslıyrum hoş geldin...Şeniz
bizlerde seni özledik..:kedi:
ama iyi gezdin .iyi yaptın valla oggg
bu hafta içi yanına gelcemm. bekle beni sositososito

selam canlarım....aslıcığım hoş geldin tatlım yuvana....çiçeğim nabersin nerelerdesin canım....

meleğim burdayım..Şeniz
iyim şekerim sende iyimisin...

günaydın kızlar...
valla çiçeğim benim işlerim çok yoğun ondan uğrayamadım, affet beni güzel dadım:))

amaniiiiin kacırdık görüyonmu!!!tüh yaaa göbek atacaktık...neyse Allah hayırlı uğurlu etsin, tamamına erdirsin inşallah, ne güzel olmuştur o şimdi:)eee resimlerini koyar heralde..
bu arada sen nezaman gelcen yanıma cicek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…