Yozgat///66

canım demekki yoruldun..kıyamam ben sana..
gülüle gullan öteberilerini..
anangil geliyormu boon:roflol:

hatırlamammı devamını bekleriz.. biliyorumki devamı varrrrrr:sm_cool:a.s.

a.s selam kızlar ne güzel konuşuyorsunuz şiveler falan cok güzel yaa
hafta sonu denizlere gidilmiş, as66 temizlikler yapılmış güle güle kirlet
hem yorucu hem eglenceli hafta sonu gecti inşallah haftanızda güzel gecer hepicinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

gecmiş olsun ablacım sıcaktan başın agrıyordur dışarı cıkma boş ver pazarada gitmeee:gitme:

gecmiş olsun ablacım sıcaktan başın agrıyordur dışarı cıkma boş ver pazarada gitmeee:gitme:

burada nem oranı çok fazla..delikafadulden oda insanı mahvediyor...hep uyumak istiyorummm..:1closedeyes:
hafta sonumuzda yorucu ve tempolu geçince .ee malum yaşta belli yerimsenibengücüm galmadı gayri,,:roflol:
laf aramızda zaten pazara gitmeyi hiç düşünmüyorum enişten gelsin onunla çıkarım artık..:asigim:

selam yozgatlılar yozgatlı değilim eşimin işi nedniyle yozgatda 3 yıl kalmıştık
kızım yozgat doğumlu orada kalmayı isterdik olmadı çok şirin güzel bir yer bide
caddeleri ve sokakları çok temiz di ve meşhur salı pazarı hala varmı acaba

gevez hoş geldin..

evet evet Yozgatımız çok güzel..

demekki kızın yozgat doğumlu harika...

ben şuan yozgatta değilim orada olan arkadaşlarım sorularına cevap vereceklerdir..
yine bekleriz arada uğra..a.s.

a.s.hoşgeldin evet hala salı pazarı var ama yeri degişti büyük yimpaş alışveriş merkezinin arkasına kuruluyor eski salı pazarı yerinin biraz ilerisinede carşamba pazarı kuruluyor
yozgatı begenmene cok sevindim hihoyyyt

ablacım daha coook gencsin yaşla alakası yok sıcak ve nem olunca insanı mahvediyor kafamçokkarıştı

merhaba hanımlar ben de yozgatlıyım... sarıkayalıyız. ayrıca doğum yerimde akdağmadeni. çok özledim oraları ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…