selam canlarım...operasyonum oldu dün çok şükür iyiyi evdeyim şuan...bana dua eden tüm arkadaşlarıma özelliklede çiçeğim ve aslıma sonsuz teşekkürler alah razı olsun...desteğiniz ve güzel yüreginiz için....
selam canlarım...operasyonum oldu dün çok şükür iyiyi evdeyim şuan...bana dua eden tüm arkadaşlarıma özelliklede çiçeğim ve aslıma sonsuz teşekkürler alah razı olsun...desteğiniz ve güzel yüreginiz için....
çok içim daralıyoo...eşim nöbette oglum uyudu...yalnızlık canımı sıkıyo!!!!en yakın arkadaşımın tayini çıktı 4 güne kadar gidiyo...offfff offfff aglamak istiyorum!!!!!:a015:
güüüüünaydın kızlar ben kızımla oturuyorum hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan[/QUOTEkızın çok erken kalkıyor galiba....kolay gelsin..çocuk büyütmek zor iş!!!!küçükken ayrı sorunlar büyüyünce ayrı....yine saglıklı olsunlarda gerisi bir anne için problem olmuyor.....:CüvCüv:
güüüüünaydın kızlar ben kızımla oturuyorum hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan[/QUOTEkızın çok erken kalkıyor galiba....kolay gelsin..çocuk büyütmek zor iş!!!!küçükken ayrı sorunlar büyüyünce ayrı....yine saglıklı olsunlarda gerisi bir anne için problem olmuyor.....:CüvCüv:
:ecrin_bebek:sabah erken kalkmak cok zor oluyor ama ne yapalım Sabah 7veya8 gibi kalkıyor
bugün yine kimsecikler yok pc de yerimseniben
oy oy o datlı dilini yiyim ben seninn..bal damli ballllŞenizablacım daha coooook gençsin yaş önemli degil ruh önemli öptüm opuyorumnanaktan
kızlar ben coook iyiyim ya sizler nasılsınız bizim burda havalar ısındı herkes kendini dışarı atıyor komşularla dışarda oturuyoruz malum iki ay sonra tekrar kış gelecek bu günleri degerlendiriyoruz hihoyyyt
oooooo daha çok gençsin ablacığım ya inşallah herşey istediğimiz gibi olur
aha elmascımda abla diiiiiiiiiidelikafadulden,ablan sevsin siziiiia.s.
canım inş seninde istediğim gibi olsun her şey..Şeniz
Bitanem çok geçmişler olsun,
Rabbim bu acıyı birdaha inş hiç göstermesin kimseye göstermesin.
Rabbim sabır ve dayanma gücü versin..
ogün telefonda sesini duydum rahatladım meleğim.
Annem gelecek dedinya daha bir sevindim.Anacığına sıkı sıkı sarıl içini dök..
Allahda senden razi olsun bitanem..her zaman yanındayız..
sen benim bende senin burada ilk gözağrımsın..iyiyki burayı bulmuşum iyiki seninle tanışmışım...
arkadaşlar kk'da yaseminle şuana kadar üye olan Yozgatlılar olarak en eskilerdeniz diye bilirim ,
emoşumu unutmam tabiki oda hiç yalnız bırakmadı,:1hug:lalecim asenam yüreğimizdeler,
işlerinin yoğunluğundan uğrayamıyorlar..:1hug:
çok arkadaş hemşo geldi geçti,pek uğrayamıyorlar..ama bir kaç isim asla birbirimizi hiç bırakmadık.
umuyorum bundan sonrada şimdi burada olan arkadaşlar bizleri bırakmaz bizde onları bırakmayız..:1hug:
hepinizi ben çok çok seviyorum..Şeniz
sabah sabah döktürdüm yine belliki uykumu iyi almış..mirmirmirmir
evdekilere yakalanırsam ne yazıyon iki satttir destanmı derler..klava:
ama ablacığım ben buraya ilk girdiğimden beri sana hep abla giyorum yokam çiçeğimmi diyeyim kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?