Yozgat///66

selam canlarım...operasyonum oldu dün çok şükür iyiyi evdeyim şuan...bana dua eden tüm arkadaşlarıma özelliklede çiçeğim ve aslıma sonsuz teşekkürler alah razı olsun...desteğiniz ve güzel yüreginiz için....

canım bugün değilmiydi operasyon
geçmiş olsun canım benim üzme kendini RABBİM yine evlat nasip eder inşallah canımopuyorumnanaktan

çok içim daralıyoo...eşim nöbette oglum uyudu...yalnızlık canımı sıkıyo!!!!en yakın arkadaşımın tayini çıktı 4 güne kadar gidiyo...offfff offfff aglamak istiyorum!!!!!:a015:

çok içim daralıyoo...eşim nöbette oglum uyudu...yalnızlık canımı sıkıyo!!!!en yakın arkadaşımın tayini çıktı 4 güne kadar gidiyo...offfff offfff aglamak istiyorum!!!!!:a015:

bacım benim eşimde nöbette gel beraber kalalım canım benim içini daraltma bunalma kız opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar,,a.s.
dün sabah iniştenizle denize gittik bu gün de gidecik nasip olurusa..:asigim:
şuanda eşim uyyi uşaglarda uyuyii,:1closedeyes:bende gayfaltı hazırlıyom.cokacimcoook
işşallah sizlerinde hafta sonunuz gözel geçiyordur..

ablacım daha coooook gençsin yaş önemli degil ruh önemli öptüm opuyorumnanaktan
oy oy o datlı dilini yiyim ben seninn..bal damli ballllŞeniz

aynen ablacım,çok şükür şimdilik ruh halim iyi tabiki sağlığım yerinde oldumu hep iyim sende iyi ol bitanem...emoşcumdan sonra ikinci abla diyen sen oldun:1hug:...yokmu arttırann:roflol:

canım demekki sadece 2 aymı sıcak oralar tüh beya ,burası tam tersi sadece 2 ay kış oda yağmur yağar sadece..yerimseniben

Bitanem çok geçmişler olsun,
Rabbim bu acıyı birdaha inş hiç göstermesin kimseye göstermesin.
Rabbim sabır ve dayanma gücü versin..
ogün telefonda sesini duydum rahatladım meleğim.
Annem gelecek dedinya daha bir sevindim.Anacığına sıkı sıkı sarıl içini dök..
Allahda senden razi olsun bitanem..her zaman yanındayız..
sen benim bende senin burada ilk gözağrımsın..iyiyki burayı bulmuşum iyiki seninle tanışmışım...

arkadaşlar kk'da yaseminle şuana kadar üye olan Yozgatlılar olarak en eskilerdeniz diye bilirim ,
emoşumu unutmam tabiki oda hiç yalnız bırakmadı,:1hug:lalecim asenam yüreğimizdeler,
işlerinin yoğunluğundan uğrayamıyorlar..:1hug:
çok arkadaş hemşo geldi geçti,pek uğrayamıyorlar..ama bir kaç isim asla birbirimizi hiç bırakmadık.
umuyorum bundan sonrada şimdi burada olan arkadaşlar bizleri bırakmaz bizde onları bırakmayız..:1hug:
hepinizi ben çok çok seviyorum..Şeniz
sabah sabah döktürdüm yine belliki uykumu iyi almış..mirmirmirmir
evdekilere yakalanırsam ne yazıyon iki satttir destanmı derler..klava:

bırakmayız ablacığım artıkın burdayız bea ( azıcık trakyalılar gibi konuştum) ama olsun
sizi çooook seviyorum ..........

günaydın kızlar...
yasemincim geçmiş olsun canım,annen geliyomuş galiba,çok iyi olmuş gelmesi.kendini yorma güzelim bunu atlatıp sağlığına kavuş hayırlısıyla,önemli olan senin sağlığın şu an...
çiçeğim denize gitmişsin bende yapıcam inşallah çok yakında...
hafta sonu kaynatmışsınız yozgatın güzelleri...herkese sevgiler benden
ben acayip yorucu bir hafta sonu geçirdim,halılarımı yıkadım,camlarımı sildim,buzdolabı temizliği yaptım,pazara çıktım diye uzar liste:)her tarafım ağrıyo anlayacağınız...ve işteyim işlerim çok yoğun,halimi bi düşünün kele:)

DOMATESE, "GIRMIZI"; FASULYEYE "BAKLA"
DANAYA, "BIZA"; ıLÇEYE "GAZA"
HERKES FARAŞ DıYOR, BıZDE "KOS KURA"
YOZGAT'TA NASILA, "NEŞAAL" DıYORLAR

AMCAMIZA "DERıK EMMı"
"CULUK" OLUR BıZDE HıNDı
KAZA, "BODU" ÖRDEĞE "ŞıBı"
YOZGAT'TA HALAYA, "EME" DıYORLAR

PATATESE "GUMPÜR";HAVUCA "PÜRÇÜKLÜ"
TENCEREYE "GUŞENE";KÖPEĞE "KUÇÜKLÜ"
BAŞKASI YATAKLI; BıZDE "DÖŞEKLı"
YOZGAT'TA MENDıLE "YAĞLIK" DıYORLAR

MANDAYA "CAMIZ"; KOYUNA "DAVAR"
SENDE GÖNDER BıZLER SAVAR
BANYOYA, "ÇıMMEK"; RÜZGARA, "YEL"
YOZGAT'TA SEDıRE "MAKAT" DıYORLAR

kızlar devamını hergün yollamaya çalışacam...
hatırladınmı çiçeğim?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…