Yozgat///66

kızlar alıntı yapmayın..daha sonra sileceğim...yerimseniben
emoşş n bakıyon yorumunu bekliyorum.. kiloma tikatini çekerim....

kızlar alıntı yapmayın..daha sonra sileceğim...yerimseniben
emoşş n bakıyon yorumunu bekliyorum.. kiloma tikatini çekerim....

woooooooooowwwww diyorum sana yine formundasın ama sanki fotoşop la yanlardan inceltilmiş gibisin.iyi spor çalışmışsın maşallah sana ablam benüüümmm....
as66 sıra sende sende koy bakem yoksa herkeş bana inanancakkaydirigubbakcemile3

emoş sabah sabah seni pek bir uyanık gördüm..şakkıdı
bizde seni görek hani,, bak kilolarını buradan açıklamadan sen koy resmini...:1shok:

as66 gaza gelme gülüm...:roflol:

emoş sabah sabah seni pek bir uyanık gördüm..şakkıdı
bizde seni görek hani,, bak kilolarını buradan açıklamadan sen koy resmini...:1shok:

as66 gaza gelme gülüm...:roflol:

çatlayın benimde bugün kızkardeşim gelecek.ona uyandım memlekete yakın olmak gibisi yokmuş beaaaopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kelebekimizi yerime öpp sarıl arada bizi hatırlasın bir slm çaksın.iyi oturmalar size yedikleriniz boğazınıza dursun yine ortadan çatladımlmaz:lmaz:

anowww.boğazımıza durmasın gııı.:mymeka:sende gel şekerim.. yollim uçağımı yada yatımı yollim dicem emme Sivasta deniz yokki...:roflol:

çatlayın benimde bugün sorgundan kızkardeşim gelecek.ona uyandım bizde onla sivası altüst edecez.memlekete yakın olmak gibisi yokmuş beaaaopuyorumnanaktan

hıh havanı yesinler:dilcikar:...sivası iki dakkada alt üst edersin biter.
ama Antalya ölemi günlerce gez gez bitmez..
as66 sen sadece evet de yeter kuzum...:roflol:

kızlar resimleri kaldırıyorum.. net ortamında nolur nolmaz.. nede olsa gözel hatunum.. eniştenizi kızdırmıyalım.. gelmeyen kaçıran üzülsün...opuyorumnanaktan

hıh havanı yesinler:dilcikar:...sivası iki dakkada alt üst edersin biter.
ama Antalya ölemi günlerce gez gez bitmez..
as66 sen sadece evet de yeter kuzum...:roflol:

antalyada nereye öle geziyon sıcağından fırsat bbulursan benim yerimede gez hah hah.
sivas ölemi püfür püfür insanın gezdikçe gezesi geliii.kaydirigubbakcemile2

antalyada nereye öle geziyon sıcağından fırsat bbulursan benim yerimede gez hah hah.
sivas ölemi püfür püfür insanın gezdikçe gezesi geliii.kaydirigubbakcemile2

heya bak bu konuda haklısın sıaklardan gezmek ne mümkün...delikafadulden
bizde büyük alış veriş merkezlerine giditp serinliyoz.güzelim...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…