Yozgat///66

alacağınız olsun eşim geldi pc yi aldı yalvara yalavara aldım elinden sizi görecem diye .neyse tahmin etmişstim zaten kalbinizin gözelli yüzünüze vurmuş maşallah aman kaldır çiçeğim nazra değmesin tüüüü

iyim canım benim.sen taaaaaa Karsdamısın.. kaç yıldır ardasın.. varmı Yozgatlı oralarda..
bende kendimi kisaca sizlere tanıtayım yeni gelenler için..
2 oğlum ve bitanecik kocacım var...:asigim:

taaaaa buralardayıım 3 yıldır karstayım burda hemşo bulamadım sizleri görünce pc de coooooooooook sevindim :sm_cool:

merhaba canım sen karsın neresindesin bende ilk evlediğim zaman karstaydım 2 sene kaldım eşim üç sene kaldı hemşolarımdan hiç kimsem yoktu orada eşin askermi yoksa senin turkbayragi

merhaba canım karsın merkezindeyim eşim memur bende 3 senedir burdayım sen karsın neresinde kaldın

kızlar dağçiçeğimin spor salonundan niye çıkmadığı anlaşıldı.bakın bunu bir arkadaşı çekmiş zor buldum heh heh heh.

kızlar dağçiçeğimin spor salonundan niye çıkmadığı anlaşıldı.bakın bunu bir arkadaşı çekmiş zor buldum heh heh heh.

amoww abla hani sen 69 kiloydun seni gandirikci senii
ellaamm yannisliklan didinnn burda 169 gibi duruyonnn :roflol:

Günaydın şekerler..
Cumanız Mübarek olsun..
Rabbim Dualarınızı kabul etsin..
bol bereketli.sağlıklı huzurlu günler diliyorum..

günaydıııına.s....hayırlı cumalar herkese...
çiçeğim emoşu gördünmü en güzel pozlarımızı koymuş gııı....:kedi:
kız emoş çok yaşa emi,sabah sabah iyi güldümzemuszemusopuyorumnanaktan:roflol:

resimlere bayıldım, beni değil ama seni tutturmuşş.:roflol:
az sonra spora gideceğim gelince tekne gezisi resimlerini paylaşacağım...
kızlar görsün bakim 165.mi 65mi kiloyum..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…