Yozgat///66

çiçeğim günaydın tatlım... a.s.....sende selam söyle kelebeğime....evet aslıcığım evde buğün melek kızıyla..yarın gelir....öpüyorum hepinizi...

kızlar sonucum çıktı 364 ten 778 e yükselmiş...rabbime binlerce kez şükür...1. etabı atlattık...daha çok etap var önümüzde rabbim yar ve yardımcımız olsun...dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri meleğimden...

tatlım gözünüz aydın olsun..:CüvCüv:inşallah sonuna kadar sevinçli haberler alırsın..:Saruboceq:dualarımız sizlerleŞeniz

kızlar bu arada günaydınlarrrrr,,:1closedeyes: ben accuk keyfsiz gibiyim ama birazdan kendime gelirim..
as66,yasemin,naren,newlife,,işlerinizde kolaylıklar ve güzel bir gün diliyorum...a.s.

günaydın güzeller...a.s.
nerden başlasaaamm...
çiçeğimcim hadi kendine gel bakiim,niye keyifsizsin bacım?:sm_confused:
yasemincim çok sevindim canım dahada güzel gidecek bundan sonrası inşallah:Saruboceq:
narencim Allahım bir çırpıda sağlıcakla kucağına versin Defneciğimizi..adıyla bin yaşasın minnoş:ecrin_bebek:

kızlar dün civcivimlegüzel bir gün geçirdik,işyerinden birine evi için hayırlı olsuna gittik,gezdik kızımla.ama minnoşumun sağ üst arka azı diş etinde bi siyahlık var doktorlarda anlamadı ama diş çıkarmaya benzemiyomuş,biraz bekleyin geçmezse dişciye götürün dediler.hafta sonu götürücem doktora...

aslıcım,,kendime geldim...dün minnoşunla güzel gün geçirmene sevindim...
diş etindeki sıyaylık ben olabilir..ama en güzeli dr sormak...çok öpüyorum.. kızlar bu günde gezmedeyim..delikafaduldentutmayın beni..yasemincik.. hu hu nerdesin...:CüvCüv:

çiçeğim ve aslıcığım güzel dualarınız için çok teşekkür ediyoruz....arada bir evde olmak çok güzel değil mi aslıcığım hafta içi gündüz evde olmayı özlerim bazen...önemli bişey değildir inşallah yavrunun dişindeki...öpüyorum onu....çiçeğiiiiiiiiim gez tatlım biz çalışan bayanlar içinde gez tatlım...haftaya perşembe kesemizi görmeye gideceğiz inşallah kızlar...rabbim hayırlısını versin sağlıcakla...

:1hug::CüvCüv::ecrin_bebek::Saruboceq:Şeniz

canım hakkaten hafta içi evde olmak güzela.s,c.tesi bakacak artık doktor nur topağıma:uhm:
o keseyi görmek çok hoş bişey yasemincim küçücük bir balonun içinde minik bir nokta şimdi minnoşun, o nokta ilerde hiyaaaayyt delikafadulden diye tekmeler sallayacak anneciğine:CüvCüv::ecrin_bebek: Allahım sağlık versin ikinizede:Saruboceq:
çiçeğim gez bakalım hatun bizim yerimizede gez,keyfine bak canım...

aslı teyzesi ağzından bal damlıyor adeta....doğsun sizi görmeye gelecek mercimeğim :)))

canım ben anne olunca hormonlarım altüst oldulaelaelaelaelae,daha duygusal daha hassas biri oldum, a.sdurduk yere ağladığım çoktursenağlamane hissediyosam onu paylaşmaya çalışıyorum sizinle,iyiki varsınız...ŞenizŞeniz:1hug::asigim:alkisalkisalkishihoyyytkaydirigubbakcemile2:teytey::sm_cool:
işte aynı böyleyim şu an...

selaaam canlarım çok özledim sizi ya.ama sorgunda olmak çook güzeldi valla hiç ayrılasım gelmedi.bugün döndüm evime.çok güzel 10 gün geçirdim.
sizler nasıllsınız buarada yasemin öyle sevindimki mutlu habere rabbim tamamına erdirsin canım gülen yüzün hiç solmasın.
hepinizi öpüyorum buluşma resminizi istiyorum ama(

günaydın herkesehihoyyyta.s.
emoşcum ağzımızın suyunu akıttın be güzelim,bizde isteriz oralara gitmeyi dimi kızlara.s ne güzel dinlendin dimi oralarda,havası bile yeter...
çiçeğim,yasemin,newlife ve sayamadıklarım napıyolar...keyifler nasıl?kaydirigubbakcemile3

Günaydın şekerlerime..
Cumanız mübarek olsun..
yaseminim,sabırsızlıkla bekliyoruz gelmenizi.:ecrin_bebek:
aslıcım prensesimizle aynı gün dr ditcez ama ben çok korkuyorummmsenağlama...öpüyorum sizi..
emoşum ne mutlu sana ..bizim içinde gez...a.s.

çiçeğim resmimizden emoşada gönderirmisin?nasıl gönderileceğinden hala emin değilim yanlış bisey yapmayım:)

aaaaaa bakarmısın emoş dönmüş yozgattan ,ben halen orda zannetmiştim..:1shok: aslı hatırlatmasa ...
aslı hoş geldin günaydın...a.s.

korkma canım benim bak kuzucum hiç korkmuyosengözlerimebaksanab durumdan haberinin olmaması etkendir tabi:jeyyar::roflol:

aynen:ecrin_bebek: ilk gittiğim gün bende'de korku yoktu ama şimdi..delikafadulden
yarın saat 11,00 gibi randevumuz var...senağlama

oyy kıyamam sana canım benim korkma Allah beterinden saklasın dimi..accık sabretcen o kadar...:lepi:a.s
kızlar bana biraz müsade işim çıktı birazdan dönerim...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…