kızlar sonucum çıktı 364 ten 778 e yükselmiş...rabbime binlerce kez şükür...1. etabı atlattık...daha çok etap var önümüzde rabbim yar ve yardımcımız olsun...dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri meleğimden...
günaydın güzeller...a.s.
nerden başlasaaamm...
çiçeğimcim hadi kendine gel bakiim,niye keyifsizsin bacım?:sm_confused:
yasemincim çok sevindim canım dahada güzel gidecek bundan sonrası inşallah:Saruboceq:
narencim Allahım bir çırpıda sağlıcakla kucağına versin Defneciğimizi..adıyla bin yaşasın minnoş:ecrin_bebek:
kızlar dün civcivimlegüzel bir gün geçirdik,işyerinden birine evi için hayırlı olsuna gittik,gezdik kızımla.ama minnoşumun sağ üst arka azı diş etinde bi siyahlık var doktorlarda anlamadı ama diş çıkarmaya benzemiyomuş,biraz bekleyin geçmezse dişciye götürün dediler.hafta sonu götürücem doktora...
çiçeğim ve aslıcığım güzel dualarınız için çok teşekkür ediyoruz....arada bir evde olmak çok güzel değil mi aslıcığım hafta içi gündüz evde olmayı özlerim bazen...önemli bişey değildir inşallah yavrunun dişindeki...öpüyorum onu....çiçeğiiiiiiiiim gez tatlım biz çalışan bayanlar içinde gez tatlım...haftaya perşembe kesemizi görmeye gideceğiz inşallah kızlar...rabbim hayırlısını versin sağlıcakla...
çiçeğim ve aslıcığım güzel dualarınız için çok teşekkür ediyoruz....arada bir evde olmak çok güzel değil mi aslıcığım hafta içi gündüz evde olmayı özlerim bazen...önemli bişey değildir inşallah yavrunun dişindeki...öpüyorum onu....çiçeğiiiiiiiiim gez tatlım biz çalışan bayanlar içinde gez tatlım...haftaya perşembe kesemizi görmeye gideceğiz inşallah kızlar...rabbim hayırlısını versin sağlıcakla...
canım hakkaten hafta içi evde olmak güzela.s,c.tesi bakacak artık doktor nur topağıma:uhm:
o keseyi görmek çok hoş bişey yasemincim küçücük bir balonun içinde minik bir nokta şimdi minnoşun, o nokta ilerde hiyaaaayyt delikafadulden diye tekmeler sallayacak anneciğine:CüvCüv::ecrin_bebek: Allahım sağlık versin ikinizede:Saruboceq:
çiçeğim gez bakalım hatun bizim yerimizede gez,keyfine bak canım...
çiçeğim resmimizden emoşada gönderirmisin?nasıl gönderileceğinden hala emin değilim yanlış bisey yapmayım:)
Günaydın şekerlerime..
Cumanız mübarek olsun..
yaseminim,sabırsızlıkla bekliyoruz gelmenizi.:ecrin_bebek:
aslıcım prensesimizle aynı gün dr ditcez ama ben çok korkuyorummmsenağlama...öpüyorum sizi..
emoşum ne mutlu sana ..bizim içinde gez...a.s.
korkma canım benim bak kuzucum hiç korkmuyosengözlerimebaksanab durumdan haberinin olmaması etkendir tabi:jeyyar::roflol:
aynen:ecrin_bebek: ilk gittiğim gün bende'de korku yoktu ama şimdi..delikafadulden
yarın saat 11,00 gibi randevumuz var...senağlama
oyy kıyamam sana canım benim korkma Allah beterinden saklasın dimi..accık sabretcen o kadar...:lepi:a.s
kızlar bana biraz müsade işim çıktı birazdan dönerim...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?