newlife ,arasıra uğramam bile güzel.. bebişin daha önemli,,sağlıkla kalın.. yine bekleriz..Hemşerilerimmmm..Yurttaşlarımmm..günaydınnnnnnn..pek giremiyorum bebiş yüzünden artık.Asya çok hareketli.parmağında döndürüyo beni valla..esiri oldum :))) inşallah devam eder buluşmalrınız..öpüyorum hepinizi..
canım güle güle git ve dön.. inş temmuz gibi bizde Yozgatta oluruz..canim hemserilerim sizleri yozgatimi vatanimi cok özledim,,, insallah tam 1 ay sonra memleketimdeyim...
kizlar bende yozgat liyim,akdagmadeni nden.sayfalari tek tek okuyamadim ama hepinizi öpüyorum.
ben burdayım canım...günaydın bu arada koy hadi....
hoş geldin bitanemm.. seninde bu karede olmanı çok isterdin yasemincimm..:1hug:
aslında hepinizin tabiki..senağlama
ay canım çok hoşsunuz..çiçeğim senin hoşluğunu zaten biliyordum aslımıda öğrenmiş oldum....maşallah arkadaşlarıma nazar değmesin...ama yüzünüz görünmüyo yazı yazmışsın anacığım :)))
yasemincim kural gereği...
biliorsun kk ya herkes giriyo...:roflol:
nasılsınız aslı ve çiçeğim...ben heyacanlı biraz..son 2 gün :)))anladınız ya :)))
al bitanem sana fada olsun..evet canım haklısın ama ben aldım resmi haberiniz olsun :)))
evet demi ama bu kadarda güzel olunmaz..:roflol:çiçeğim gözlerim kamaştı valla bu kadarda güzel olunmazki ama canııımsositososito:icecream:
ee benden başka gören olmadı kuzum..sen bilirsin kaldır istersen .....
yaseminnnn.inş hayırlı güzel haberler alırsınız.. rabbim güzel yüreğinin hak ettiğini versin..
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİn canım benim kaydirigubbakcemile2:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?