- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Boyle kesin konusabildiginize gore tapeyi dinlediginizi varsayiyorum. Bu durumda ulkemizin dis politikasini da ogrenmis oldunuz. Ben bu devlet sirri denilen dis politikamizi hala anlayamadim aciklarsaniz sevinecegim. Benim dinledigim kadari asagilik bir kumpas, bir rezillikten fazlasini icermiyordu cunki. Koskoca TC Devletinin youtube'da aciklanmis bu cok onemli dis politikasi neymis acaba?
hangı taraftan hangı tarafa konusuyorsunuz kendı ıcınızde bı cozulun once . siznle bu konuda tartısabılmem ıcın gundemı tarafıszzzzz takıp etmenızı onerıyorum . siz ya bilmeyen kesımden ya da bılıpte ısıne gelmeyenlerdensınız.... koskoca turkıye cumhurıyetının gızlı konusmalarını yıllardır ulkenın heryerıne tüm istihbaratına coreklenmıs insanların illegal yolla dinledigini arada bır tv acan herkes bılıyor... dinlmeler nerdeyse gunluk hayatımızın bi işiymiş haline geldi devlet sırrı nıtelıgındekı toplantıların illegal yolla dınlenmesi diye bişi duydunuz mu hiç (?)
rabbım bu mmlekete bu devlete guc kuvvet versın ınsallah herkese herseye ragmennnnn
Yillardir he mi? O zaman niye bugun Youtube kapandi? Gunah kecisi Youtube mu oldu? Yoksa Devleti yillardir Youtube mu illegal yollardan dinliyormus? Hangi devlet sirlari afise oldu? Yani madem siz bildiginizi iddia ediyorsunuz, o yuzden soruyorum. Ben o duyduklarinizi sizin de dediginiz gibi hic duymadim, haberim yok. Neler anlatilmis bilgilendirirseniz sevinirim. Ne yapayim, bilmemek ayip degil, ogrenmemek ayip..
Kendi icimde cozuleyim de, taraf meselesini de anlayamadim ben? Gundem herkese baska turlu haber mi sunuyor?
anlayacagınızı umarak acıklamaya calısayım :
ses kayıtları gercek oldugu ıcın degıl ulkemızın dıs polıtıka ıle ılgılı konusmalarının youtube aracılıgı ıle baskalarına servıs edıldıgı ve ulkemızın zarar gorecegi düşüncesiyle gecici olarak mahkeme kararı ıle kapatıldı . Sn. Bülent Arınc ın talebı uzerıne gecıcı olarak kapatılmıstır hukumet olarak bole bı yetkımız mevcut. sızın elınızden alınmıs bı hakkınız yok yapılan sey sıze ragmen sızın ıyılıgınız ıcın !!!! pensılvanya usagı olan kemal kılıcdaroglunun agızı ıle doldurulmus dusuncelerınıze rabbım saglık versın ınsallahhhhhh
bu arada ses kaytlarının gercek oldgunu dusunuyorsanız youtube acıldıgında kemal kılıcdaroglununda montajını dınlemenızı tavsıye ederım o kayıtlarda genel baskanınız kendını nasıl yerıyor ve nasıl gercek bı kayıt gıbı duruyor gozlerınızle gorursunuz.
cok degıl bır gun kaldı allahın ıznıyle sıze ragmen sızın ıcın calısan bı hukumetımız var .....
Hükümetin diş politikasıni pek begendiginize gore cikarmaya calistigi o saçma savaşta o mükemmel hükümet ve sizler savasirsiniz bir hic ugruna..
Oylesine bombalariz dediği yerde ailenizden bir evlat bir asker olsaydi burada boyle atip tutmak yerine elleriniz terler yureginiz agzinizda gezerdiniz
Diş politika denmez buna kendi halkin uzerine kurduğun kumpas denir.
vay arkadas bu sitedeki herkes hukumet duyet cıktıya beeben savas olsun demıorum kı hukumette savas olsun demıor chp genelbaskanı secım oncesı ortalıgı kızıstırmak ıcın sız ve baska maalesef bır cok kısının kafasını bulandırıyo. youtube kapatıldıgı ıcın savas mı cıkacak yoksa hemen ekmek alıımmmm lutfen bole galeyana gelmeyın lutfennnn ana babaların evlatlarını askere gondermekten korktugu yıllar hergun onlarca sehıdımzın oldugu yıllar ( allah rahmet eylesın) akp den oncekı yıllardı!!!!
anlayacagınızı umarak acıklamaya calısayım :
ses kayıtları gercek oldugu ıcın degıl ulkemızın dıs polıtıka ıle ılgılı konusmalarının youtube aracılıgı ıle baskalarına servıs edıldıgı ve ulkemızın zarar gorecegi düşüncesiyle gecici olarak mahkeme kararı ıle kapatıldı . Sn. Bülent Arınc ın talebı uzerıne gecıcı olarak kapatılmıstır hukumet olarak bole bı yetkımız mevcut. sızın elınızden alınmıs bı hakkınız yok yapılan sey sıze ragmen sızın ıyılıgınız ıcın !!!! pensılvanya usagı olan kemal kılıcdaroglunun agızı ıle doldurulmus dusuncelerınıze rabbım saglık versın ınsallahhhhhh
bu arada ses kaytlarının gercek oldgunu dusunuyorsanız youtube acıldıgında kemal kılıcdaroglununda montajını dınlemenızı tavsıye ederım o kayıtlarda genel baskanınız kendını nasıl yerıyor ve nasıl gercek bı kayıt gıbı duruyor gozlerınızle gorursunuz.
cok degıl bır gun kaldı allahın ıznıyle sıze ragmen sızın ıcın calısan bı hukumetımız var .....
İşte bilip bilmeden konusuyorsunuz.
Hukumetin suriyeyi konuştuğu ve oradan çikan kaseti ya dinlemediniz ya da dinlerken hosunuza gitmeyen yerlerde kulak tikadiniz.
Bu ortam dinlemesini o toplantıda olan herkes kabul etti kimse montaj demedi kimse yalan demedi hepsi evet bunlar konuşuldu dedi. Vr bu konuşulan şeyler politika değil alçakça bu ülkede yasayan insanların güvenliğini evlatlarini hiçe sayan şeyler...
Terör ve tayyip yan yana bahsedilmemeli. Pkklilarla anlaşma yapmayi herkes bilirdi ama kimse bu devleti bu kadar kucultmedi bir teroristle imza atacak kadar denk görmedi bu devleti. Tayyibin her seye lafi var herkesi asiyor kesiyor ama teroristlerin federal devlet cigliklarina sus pus
. Kim ne derse desin herkes karsima dikilse de federal devlet olmaz niye diyemiyor çiti cikmiyor bu konuda madem bu kadar düşkün bu millete hadi konussun
Anca youtube kapatir bu ülkenin genclerine saldirir..
Artik tayyibin imaji bu ülkeyi temsil etmemeli. Rezil rusva ettiği yeter ben utaniyorum her gün yüzüm kizariyor haberleri izlerken ama kendi koltuk sevdasinda başka da derdi yok
bir tek komünist olmadığım kalmıştı az önce onuda oldum.. linç edecekler artık o dereceiçerde tuhaf konuşmalar dönüyor şuan başbakanın montaj demediği şeylere bizimkiler montaj diyebiliyor... geberin gidin inşallah beddualarıda ayrı bi şey zaten akpli olmayanlara beddua ediliyor şuan... evi terketmeli miyim? :26:
Ne evi,yakında sınır dışı bile edilmeye başlanabiliriz.
bir tek komünist olmadığım kalmıştı az önce onuda oldum.. linç edecekler artık o dereceiçerde tuhaf konuşmalar dönüyor şuan başbakanın montaj demediği şeylere bizimkiler montaj diyebiliyor... geberin gidin inşallah beddualarıda ayrı bi şey zaten akpli olmayanlara beddua ediliyor şuan... evi terketmeli miyim? :26:
Faşizmin hüküm sürdüğü ülkelerde komünist diye etiketlenmek onurdur arzu..Ben de sosyalistim diye az dinsiz damgası yemedim
Servis edilen hiç bir kaydın montaj olmadığı bir gerçektir..Artık bunun lamı cimi kalmadı. Montaj olsaydı şimdiye çoktan ispatlamışlardı.
İşin zor, o konuşmaları yapan ailen mi bilemiyorum gerçi..
babam hariç sülalem komple akp taraftarı.. onları suçlayamam işverenleri buna mecbur tutuyor onları kiminin çocuğu onlara çalışıyor kiminin kocası... başta onları mecbur bıraktığı için anlamaları gerekirdi ama nato kafa nato mermer... düşünsenize belediyede hizmetli olabilmek için bütün sülalenizin akpli olması gerekiyor bildiğimiz imzalı üye yapıyorlar hani derlerdiya eskilerimiz hangi takımlısın diyince ekmek takımı diye bizimkilerde o hesap ekmek veren partiyi tutuyorlar.. koskoca vatan bir ekmek parasına... Allah akıl fikir versin... hele bi abi var artık zevkine kızdırıyorum onubak gene neler yapmış sizinkiler diyorum deli oluyor
Ne acı bir durum dimi..Ne trajik..Gülüyoruz ağlanacak halimize..
Benim de başıma gelmişti fii tarihte..Akp kadın kollarına üye olmam gerekiyormuş...
Heh dedim tam buldunuz adamını..İşiniz batsın..
Ne acı bir durum dimi..Ne trajik..Gülüyoruz ağlanacak halimize..
Benim de başıma gelmişti fii tarihte..Akp kadın kollarına üye olmam gerekiyormuş...
Heh dedim tam buldunuz adamını..İşiniz batsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?