- 7 Şubat 2014
- 1.230
- 77
- 34
- Konu Sahibi AngryPenguin
Boyle kesin konusabildiginize gore tapeyi dinlediginizi varsayiyorum. Bu durumda ulkemizin dis politikasini da ogrenmis oldunuz. Ben bu devlet sirri denilen dis politikamizi hala anlayamadim aciklarsaniz sevinecegim. Benim dinledigim kadari asagilik bir kumpas, bir rezillikten fazlasini icermiyordu cunki. Koskoca TC Devletinin youtube'da aciklanmis bu cok onemli dis politikasi neymis acaba?
hangı taraftan hangı tarafa konusuyorsunuz kendı ıcınızde bı cozulun once . siznle bu konuda tartısabılmem ıcın gundemı tarafıszzzzz takıp etmenızı onerıyorum . siz ya bilmeyen kesımden ya da bılıpte ısıne gelmeyenlerdensınız.... koskoca turkıye cumhurıyetının gızlı konusmalarını yıllardır ulkenın heryerıne tüm istihbaratına coreklenmıs insanların illegal yolla dinledigini arada bır tv acan herkes bılıyor... dinlmeler nerdeyse gunluk hayatımızın bi işiymiş haline geldi devlet sırrı nıtelıgındekı toplantıların illegal yolla dınlenmesi diye bişi duydunuz mu hiç (?)
rabbım bu mmlekete bu devlete guc kuvvet versın ınsallah herkese herseye ragmennnnn