Biz bu duzene o kadar alistik ki, hastanelere, yollara, ulasim cozumlerine vs...
Bu gune kadar yapilmayan bir cok sey yapildi bu ulke icin.
Hem uluslararasi hem de ulusal bir cok sey rayina oturmaya baslandi...
Zamaninda Ozal herkes icin "tu kaka" denilen bir adamdi. O gunleri kimse unutmadi.
Kor oldu badem gozlu oldu malesef, simdi "vay efendim zehirlemisler adamcagizi, ne iyi adamdi" oldu.
"bir akpartili ile konusursan sana maddiyattan bahseder, kopruler, yollar vs." gibi yorumlar okuyorum...
Iyi guzelde, bu gune kadar yapilmadi bunlar, denildiginde "gorevi yapacak tabii" diye cikisiyorlar..
tamam gorevi yapicak tabii ki inkar eden yok, ama digerleri neden yapmadi bu gune kadar?
Bunlar yapilana kadar herkesin akli nerdeydi?
Simdi paylasilan projeler neden bu gune kadar yapilan projelerin devam halleri, bir nevi kopyalari...
Hersey elestiriliyor, metrobusler yapildiginda "bu ne ya eziyet" denildi, simdi binlerce insan metrobus sayesinde rahat.
Marmaray yapildi "senin yapacagin is bu kadar olur" denildi, sisten dolayi vapurlar calismayinca herkes Marmaraya hucum etti.
Eeee... Sorun nerede? Neden bu kadar yapilan dogrulara karsi "tu kaka" demek zorundayiz...
Neden kimse cikip "tamam adam cok kotu, ama sunu da yapti be" demekten aciz??
Denilecek belki cok sey var, dedigim gibi ben siyasetten anlamam...
Su gundem dolayisi ile haberleri izliyorum, normalde haber bile izlemeyen kendi kabugunda bir insanim.
Fakat bazen birseyleri de gormek lazim...
Ak parti, CHP, MHP ve bilimum partiler kazansa, bana ne?
Benim guncel hayatima ne kadar etkisi var?
Calisirsa kocam param var, calismazsa param yok...
Evime aldigim ekmegimi bana kimse vermiyor, kendimiz ne yaparsak onun karsiligini aliyoruz...
Kimse bana oturdugum yerde filanca partiliyim diye poh poh cekmiyor, yok oyle bir dunya...
Ben de digerleri gibi koca bir denizde bir damlayim sadece, bakildiginda...
Sakin bir yasantisi olan, sakin bir vatandas...