Burda bu sorularına cevap bulabileceğini sanmıyorum ofişim.
BDV ye açıp,''yeni üyeyim,bilmiyordum yasak olduğunu '' diyeceksin.
Bana hemen bildirim geldi,ondan geldim.
Konuya gelecek olursam,ilk kez duydum sınavı,umarım yardımcı olacak birileri çıkar.
Ben arada yazar konunu yukarı çekerim.Buralardayım genelde.onu yapacaktım da, üyelerden birini sırf bu yüzden seri kib'e maruz bırakıp aynısını yapmak istemedimArtık kısmet diyelim çıkarsa
Yok heralde,bende bi cambridge biliyorum.bu cambridge in sınavımı arkadaşlar, ket, pet falan da oluyo hani o mu
bu cambridge in sınavımı arkadaşlar, ket, pet falan da oluyo hani o mu
evet evet o chess. Cambridge'in sınavının ilk basamağı bu Starters. Sonrasında Movers, Flyers, Ket, Pet, Fce, Cae ve Cpe diye bitecek kısmetse :) Var mı bilgin bu konuda?
Bizde de Oxford yayınlarını okutuyorlar Chess'im bu sene 4 'e gidiyor ilk kez girecekler sınava, dediğin gibi sınav Mayıs ayındaymış kurs da 15 güne kadar başlayacak inşallah. Anladığı kadarıyla extra bir kitap falan aldırmayacaklar, sınav ücretini söylemediler şimdi yüreğimize inmesin diye zaar
Selam Kızlar
Çocuğu Young Learners English sınavının ilk adımı olan Starters'a giren var mı? Varsa sorular, ortam hakkında bilgi verir misiniz? Extra çalıştırdığınız kitap ya da kaynaklar neler?
yok olsa da söylemem