İlköğretim Yorum ve Soruları Young Learners English (YLE) Sınavlarına girenler / girecek olanlar

office

Ben sizden değilim...
Pro Üye
9 Eylül 2007
21.432
66.516
Selam Kızlar

Çocuğu Young Learners English sınavının ilk adımı olan Starters'a giren var mı? Varsa sorular, ortam hakkında bilgi verir misiniz? Extra çalıştırdığınız kitap ya da kaynaklar neler?

Burda bu sorularına cevap bulabileceğini sanmıyorum ofişim.
BDV ye açıp,''yeni üyeyim,bilmiyordum yasak olduğunu '' diyeceksin.:KK53:
Bana hemen bildirim geldi,ondan geldim.:KK53:
Konuya gelecek olursam,ilk kez duydum sınavı,umarım yardımcı olacak birileri çıkar.

Burda bu sorularına cevap bulabileceğini sanmıyorum ofişim.
BDV ye açıp,''yeni üyeyim,bilmiyordum yasak olduğunu '' diyeceksin.:KK53:
Bana hemen bildirim geldi,ondan geldim.:KK53:
Konuya gelecek olursam,ilk kez duydum sınavı,umarım yardımcı olacak birileri çıkar.

onu yapacaktım da, üyelerden birini sırf bu yüzden seri kib'e maruz bırakıp aynısını yapmak istemedim :KK53: Artık kısmet diyelim çıkarsa :KK53:

bu cambridge in sınavımı arkadaşlar, ket, pet falan da oluyo hani o mu

bu cambridge in sınavımı arkadaşlar, ket, pet falan da oluyo hani o mu

evet evet o chess. Cambridge'in sınavının ilk basamağı bu Starters. Sonrasında Movers, Flyers, Ket, Pet, Fce, Cae ve Cpe diye bitecek kısmetse :) Var mı bilgin bu konuda?

evet evet o chess. Cambridge'in sınavının ilk basamağı bu Starters. Sonrasında Movers, Flyers, Ket, Pet, Fce, Cae ve Cpe diye bitecek kısmetse :) Var mı bilgin bu konuda?

canım benimki geçen sene girdi buna bahar aylarıydı mayıstı sanırım ketten girdi b1 aldıydı, bizim başvurular katılımları falan hep okul yaptı, giriş ücreti falan aldılar, bilmem kaç sterlin:KK53: unuttum valla bizimkiler oxford yayınlarını kullanıyorlar okulda, bu sınava özelde haftada bir edüt yapıldı 2-3 ay falan. edütte de ödev fotokopi ödevlerdi kitap yoktu yani, onun dışında özel bi çalışma olmadı, senin kuzu kaça gidiyor

Bizde de Oxford yayınlarını okutuyorlar Chess'im bu sene 4 'e gidiyor ilk kez girecekler sınava, dediğin gibi sınav Mayıs ayındaymış kurs da 15 güne kadar başlayacak inşallah. Anladığı kadarıyla extra bir kitap falan aldırmayacaklar, sınav ücretini söylemediler şimdi yüreğimize inmesin diye zaar :KK53:

Bizde de Oxford yayınlarını okutuyorlar Chess'im bu sene 4 'e gidiyor ilk kez girecekler sınava, dediğin gibi sınav Mayıs ayındaymış kurs da 15 güne kadar başlayacak inşallah. Anladığı kadarıyla extra bir kitap falan aldırmayacaklar, sınav ücretini söylemediler şimdi yüreğimize inmesin diye zaar :KK53:

:KK48: başarılar kuzuna canım:KK5:

Selam Kızlar

Çocuğu Young Learners English sınavının ilk adımı olan Starters'a giren var mı? Varsa sorular, ortam hakkında bilgi verir misiniz? Extra çalıştırdığınız kitap ya da kaynaklar neler?

yok olsa da söylemem :KK70:

X