Ben 14 yaşımdan beri sivilce sorunu çekiyordum,denemediğim hiçbir şey kalmadı,doğal maskeleri denedim. İlaç falan denemedim,özellikle roacton mıdır nedir o ilacı kullanan arkadaşlarım ilacı bırakınca yine sivilceleri çıktı, o yüzden hiç ilaca bulaşmadım. Bir gün bir arkadaş yosun maskesinin denedin mi dedi,ve tavsiye etti.Haftada bir kez yapılıyor , çünkü yapınca yüzüm 1-2 saat kırmızı kalıyor. Bunu ilk yaptığımda sonuca inanamadım gerçekten ,sivilceler anında kurudu , ilk kullanışta bu sonucu görünce gözlerime inanamadım. Bu maskenin 15 dk durması lazım ama çok yandığımı hissettim ve 10 dk da yıkadım yüzümü,maskeyi sadece 2 kere yaptım ve nerdeyse hiç sivilcem kalmadı.Ayrıca sivilce izlerimde geçti.Şimdi ise siyah noktalar için çözüm arıyorum,bu sorunuda halledersem çok mutlu olacağım.Bu maske için aktardan 5 tl lik kuru yosun almanız yeterli(aynı kuru naneye benziyor) ve su.
Maske tarifi: 2 yemek kaşığı kadar yosuna biraz su ekleyin.Ve yüzünüze sürün. 15 dk sonra yıkayın. Haftada birkez uygulayın ve sonucu görün.
Eğer çok yandığınızı hissederseniz yüzünüzü yıkayın,maskeden 2-3 saat sonra da bir nemlendirici krem sürün ve sonucu görün...
Maske tarifi: 2 yemek kaşığı kadar yosuna biraz su ekleyin.Ve yüzünüze sürün. 15 dk sonra yıkayın. Haftada birkez uygulayın ve sonucu görün.
Eğer çok yandığınızı hissederseniz yüzünüzü yıkayın,maskeden 2-3 saat sonra da bir nemlendirici krem sürün ve sonucu görün...