Yorumsuz...

dünden beri aklımdan gitmeyen tek şey bu oldu biliyor musun? ben tahammül edemedim elleri bu vatanın masum evlatlarının kanlarına bulaşmış o katilleri nasıl çıkarttılar o meclise. kanıma dokunuyor içim sızlıyor. sırf akp den bi kaç puan çalabilmek için birleşen partiler mi dersin milliyetçi geçinen partiler mi dersin. bana göre o insanlar da ellerini kirletti artık[/Q

Bu dünya da olmasa diğer dünya da hesaplarını vericekler dua ediyorum dünden beri bütün şehit ailelerine Allahtan sabır diliyorum

rabbim sabır versin size şefaatçi kılsın kardeşinizi. ben inanıyorum ki katiller elbette birgün cezasını çekecek sadece dua edelim o günler yakın olsun.

7b40c5f0-60db-4d93-9663-4e75794162fcocalan-in-mesaji-ilk-kez-devlet-erkani-onunde-7018850_x_4314_o.jpg

Akp Teröristlerle el ele tutuşup resimler çektirirken o zaman niye kimse karşı çıkmadı ? Nasıl bunu yaparsınız diye, niye kimse hesap sormadı ? Akp tek başına iktidar olsa , hdp'nin meclise girip girmediği bu kadar önemsenir miydi acaba ? Şimdi akıllarına geldi şehit kanları ? Ne ekersen onu biçersin..:63:

ben gergin değilim yavru ben bu sonucu bekliyordum haa isterim mhp ortak olsunn.. ama kendi bilir ib...lik yapıpta chp ile kurarsa ki kurmaz ucunda hdp var seçmeninden korkar.üçlü ortaklık fos yoksa erken seçim görünüyor..chp göbek atıyor ben şaşkınlardayımm .adamın oyu hiç artmamış hatta düşüştee ama göbek atıyor..
sizin hem koltuk sayınız düştü hem oylarınız düştü siz de kazandık diyorsunuz ona ne diyorsun hanımefendi .

Bence olan şehitlere ve ailelere oldu , veya bu savaşta sakat kalanlara zaten her dönem bir kurban verilmiştir

Erkek kardeşimi ailede şehit var diye komando olarak doğuya göndermek istemediler 1.90 boyunda dağ gibi adam beni nasıl jandarma yaparsınız diye yeri göğü inleti gitti doğudan sağsağlim geri döndü.Kızkardeşimin oğlu var şimdi bende şehit olucam diyor Allahım görüyor bunları elbet adalet yerini bulacak ..

Bu seçimin en garip tarafı, yenilgiye uğrayanların zafer ilan etmesidir.... "Uğur Işılak"

Akp Teröristlerle el ele tutuşup resimler çektirirken o zaman niye kimse karşı çıkmadı ? Nasıl bunu yaparsınız diye, niye kimse hesap sormadı ? Akp tek başına iktidar olsa , hdp'nin meclise girip girmediği bu kadar önemsenir miydi acaba ? Şimdi akıllarına geldi şehit kanları ? Ne ekersen onu biçersin..:63:

Ben anladim simdi.Akp-terorist anahtar kelimeleri yanyana gelince gorunmuyormus bu arkadaslarin mesajlarinda.Baska aciklamasi yok cunku..Varsa yoksa salla gitsin chp'ye.Atalar demis igne-cuvaldiz olayini ama ihh bosuna demisler.

o görüntülere nedense ses çıkaran yok.bugün çıkan sonuç o günlerin eseri:KK14:

Evet aslında istedikleri şey olmuş oldu, çözüm süreci Akp üzerinden değil de Hdp üzerinden yürüyor sadece. Arkadaşların Akp haricinde hiçbir şey umurlarında olmadığı için ne hissedeceklerini şaşırdılar tabii.

Reset atmislar o zamana duka.Hatirlamiyorlar :)

Ben seye hastayim sabahtir.Gordunuz mu piyasa,ekonomi alt ust oldu.Dolar 2.78 oldu ühüüü :KK43: Bu arkadaslar Kambocyada yasiyorlardi ve dolarin aylardir euroyla kafa kafaya gittiginden bir haberler.Oy kullanmaya gelmisler dolarin piyasasini duymuslar :) Valla enteransalar.

Ahhaha çok iyi ya birden doların yükselmesi, piyasaların bozulması falan akıllarına geldi değil mi? "Patates 5 tl olmuş, ekonomi çökmüş!!!" de bekliyorum ben :)

Anneminde bir komşusu var askerde çocuk 2 bacağını kayıp etti mesleği olmadığından askeriyeyi seçmişti sonuç hüsran , sıcakta o protezleri takamıyor ,çocuğun eziyetli bir hayatı var
Erkek kardeşimi ailede şehit var diye komando olarak doğuya göndermek istemediler 1.90 boyunda dağ gibi adam beni nasıl jandarma yaparsınız diye yeri göğü inleti gitti doğudan sağsağlim geri döndü.Kızkardeşimin oğlu var şimdi bende şehit olucam diyor Allahım görüyor bunları elbet adalet yerini bulacak ..

Akpnin en yuksek oyu alacagini zaten biliyoduk. Kimse zittini beklemiyodu. Ama hdpnin baraji asmasi, oylari koruma gibi sebeplerden oturu sol fraksiyon birlesti. Ben buna seviniyorum. Kilicdaroglu cok efendi adam. Cok onurlu bi durus sergiledi oylarinin hdpye kaydigini farketmesine ragmen kirli politika izlemedi. Hdp de emanet oylarin farkinda.(akpden kesin olarak hdpye donenler haricindeki oylardan bahsediyorum.) Dun chp ve hdp musahitleri kolkola sandik korudu, omuz omuza oy saydi. Bazilari hdpyi bulasici hastalik gibi gorup "bizle alakasi yok bunlarin" tavrina girseler de aynen boyle oldu. Bu utanilacak bir sey degil. Aksine insanlik kazandi. Isteseniz de istemeseniz de barisicaz iki halk olarak.

Akp'kendi kazdığı kuyuya kendi düştü bence kendilerde biliyorda itiraf edemiyorlar adamların moreli acaip bozuk baktımda suratlarına , ve güldüm

Sonuçlar aşağı yukarı beklediğim gibi, istediğim gibi geldi. Chp'nin pastadaki dilimini arttıramamasına üzüldüm sadece. Ama oy sayısı da sandalyeside artmış durumda. Çok üzülmeye gerek yok, bu da başarıdır.

Yıllardır ilk kez rahat bir uyku çektim, ilk kez umutla uyandım... Düzenin değiştiğini görmek, bunda benim oyumun katkısı olduğunu bilmek mutlu ediyor beni.

Akpnin en yuksek oyu alacagini zaten biliyoduk. Kimse zittini beklemiyodu. Ama hdpnin baraji asmasi, oylari koruma gibi sebeplerden oturu sol fraksiyon birlesti. Ben buna seviniyorum. Kilicdaroglu cok efendi adam. Cok onurlu bi durus sergiledi oylarinin hdpye kaydigini farketmesine ragmen kirli politika izlemedi. Hdp de emanet oylarin farkinda.(akpden kesin olarak hdpye donenler haricindeki oylardan bahsediyorum.) Dun chp ve hdp musahitleri kolkola sandik korudu, omuz omuza oy saydi. Bazilari hdpyi bulasici hastalik gibi gorup "bizle alakasi yok bunlarin" tavrina girseler de aynen boyle oldu. Bu utanilacak bir sey degil. Aksine insanlik kazandi. Isteseniz de istemeseniz de barisicaz iki halk olarak.
Kesinlikle. Bu seçimde barış ve insanlık kazandı,Kılıçdaroğlu' nun fedakarlığını da kimse unutmamalı

Evet halen şoktalar , 3 ay sonra tekrar seçim var koalisyon olmaz bizde bunun için demokrasinin olgun olması gerek bu konuda halem ham bir milletiz , koskocaman adamlar mecliste kavga ediyor , birbirini dövüyor ,yumrukluyor tepikliyor

seçim olacak büyük ihtimalle

sizin hem koltuk sayınız düştü hem oylarınız düştü siz de kazandık diyorsunuz ona ne diyorsun hanımefendi .
ne diyeceğim yavru düşeceği belliydi zatenn hdp gümbür gümbür geliyordu.. akp nin içindeki kürtler hdp ye verdi ve chp li seçmenler hdp ye verdi.. mhp li olanlar kendi partilerine verdii.. eee işte sonuç ortada ..

X