Yorumsuz...

Sosyal medyayi takip ettiniz mi bu surecte ?Millet sandiklarin ustune oturdu calinmasin diye oylari koca gun daha napsin?
ettim ettim, hala da ediyorum, sandıklar açılana kadar, hatta ysk yasağı geç kaldırdı diye hile hurda twitleri atıldı. hdpnin barajı geçmesiyle herkes sustu.

bence de en güzeli erken seçim olması. çünkü ülkenin aydınlığa girdiğini sananlar nasıl bi karanlığa girmek üzere olduğunun farkında değiller henüz.
Aynen öyle, Allah evlatlarımızı ve bizleri korusun, eskiye dönüş oldu resmen yazıkkk oldu...

İnanılmaz gerginimm...
ben gergin değilim yavru ben bu sonucu bekliyordum haa isterim mhp ortak olsunn.. ama kendi bilir ib...lik yapıpta chp ile kurarsa ki kurmaz ucunda hdp var seçmeninden korkar.üçlü ortaklık fos yoksa erken seçim görünüyor..chp göbek atıyor ben şaşkınlardayımm .adamın oyu hiç artmamış hatta düşüştee ama göbek atıyor..

ben gergin değilim yavru ben bu sonucu bekliyordum haa isterim mhp ortak olsunn.. ama kendi bilir ib...lik yapıpta chp ile kurarsa ki kurmaz ucunda hdp var seçmeninden korkar.üçlü ortaklık fos yoksa erken seçim görünüyor..chp göbek atıyor ben şaşkınlardayımm .adamın oyu hiç artmamış hatta düşüştee ama göbek atıyor..
Neden çünkü hdp iş birliği içinde, chp'nin oylarının bir kısmı hdp gitti...
Adamın umrunda değil ki oyları düşmüş, Ak parti zarar alsın başka istediği birşey yok...

Bence olan şehitlere ve ailelere oldu , veya bu savaşta sakat kalanlara zaten her dönem bir kurban verilmiştir
Şehit ailesi olmak ve bu olanları o sevinçlerini görmek abim tekrar öldü sanki dünden beri ağlıyorum

Şehit ailesi olmak ve bu olanları o sevinçlerini görmek abim tekrar öldü sanki dünden beri ağlıyorum
dünden beri aklımdan gitmeyen tek şey bu oldu biliyor musun? ben tahammül edemedim elleri bu vatanın masum evlatlarının kanlarına bulaşmış o katilleri nasıl çıkarttılar o meclise. kanıma dokunuyor içim sızlıyor. sırf akp den bi kaç puan çalabilmek için birleşen partiler mi dersin milliyetçi geçinen partiler mi dersin. bana göre o insanlar da ellerini kirletti artık

Neden çünkü hdp iş birliği içinde, chp'nin oylarının bir kısmı hdp gitti...
Adamın umrunda değil ki oyları düşmüş, Ak parti zarar alsın başka istediği birşey yok...
işte yavru bunu sen görüyorsun ben görüyorum derdi ve dertleri hep bu tarz olaylar olmuştur o yüzden asalak gibi muhalefette kalmıştır vede kalacaktırr..ben böyle döneklik bir tek bu chp de gördümm..

ettim ettim, hala da ediyorum, sandıklar açılana kadar, hatta ysk yasağı geç kaldırdı diye hile hurda twitleri atıldı. hdpnin barajı geçmesiyle herkes sustu.

Bu secimi yerel secimle karistirmayin.Oylar sayilip tum ulkede teskilatlara sonuc bildirilmesiyle zaten sonuc belliydi.Bu da saat 6 civari oldu.Yerel secimdeki gibi sayim 8 i 9 u bulmadi.
Dedigim gibi gerek parti musahitleri,gerek oy ve otesi bu secimde iyi is cikardilar.Dusunsenize AA'nin %54 manipulasyonuna bile ilk etapta gelmedi kimse :)

Ben akp'nln kazanmamasına sevindim eğer oy çokluğu alsaydı 1.başkanlık seçini geçirecekti meclisten
2.istedikleri her yasayı çıkarabileceklerdi

3.hukuk yerine dinde geçen kanunlara geçit sağlayacaklardı
ona doğru gidiyorduk ki mirasda artık herkes hocaya sorar oldu mal paylaşımını

Yahu şu Akp’lilerin dünden beri milliyetçilik oynamalarını görünce bir gülme tutuyor, hey Allah’ım :) Şivan Perver – İbrahim Tatlıses’in Megri Megri düetinde halay çekiyordunuz, duygulanıp ağlıyordunuz ne oldu? Ya bir kere de duruşunuzun, görüşünüzün arkasında olun, samimi olun.
o görüntülere nedense ses çıkaran yok.bugün çıkan sonuç o günlerin eseri:KK14:

Yahu şu Akp’lilerin dünden beri milliyetçilik oynamalarını görünce bir gülme tutuyor, hey Allah’ım :) Şivan Perver – İbrahim Tatlıses’in Megri Megri düetinde halay çekiyordunuz, duygulanıp ağlıyordunuz ne oldu? Ya bir kere de duruşunuzun, görüşünüzün arkasında olun, samimi olun.

Reset atmislar o zamana duka.Hatirlamiyorlar :)

Ben seye hastayim sabahtir.Gordunuz mu piyasa,ekonomi alt ust oldu.Dolar 2.78 oldu ühüüü :KK43: Bu arkadaslar Kambocyada yasiyorlardi ve dolarin aylardir euroyla kafa kafaya gittiginden bir haberler.Oy kullanmaya gelmisler dolarin piyasasini duymuslar :) Valla enteransalar.

X