Yorumlayanlarin Tummm Dilekleri Gercek Olsun Insalahhh...

idilga

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
2.979
21
Yorumlayanlarin Tummm Dilekleri Gercek Olsun Insalahhh...

$SDC10001.jpg

$SDC10002.jpg

$SDC10003.jpg

$SDC10004.jpg

$SDC10004.jpg

$SDC10006.jpg

$SDC10007.jpg

$SDC10008.jpg

$SDC10010.jpg

$SDC10009.jpg

$SDC10011.JPG

$SDC10012.jpg

$SDC10013.JPG

TESEKKURLERR...
Allah razi Olsun ....:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

iki kişi var. seninle ilgili konuşuyorlar. bu konuşma geleceğinle ilgili veya alacağın bi kararla ilgili. bu özel hayatınla da ilgili olabilir,bilmiyorum. daha sonrasında senin karşına çıkacak bi durum, olay var.. buna bağımlı olarak 3 yol çıkacak fincanda 3 yol var. bu yollardan ikisi uzun.. uzun olması, uzun ömürlü olacağı anlamına da gelebilir veya zor olacağı anlamına da gelebilir.. birde kısa bi yol var. sana karşına çıkacak bu durumla alakalı 3 seçenek sunulacak yani.. ikisi zorlu biri kolay görünüyor. seçim sana bırakılmış. ama kolay olanın önünü göremiyorum. son olarak ta, bu karmaşa senin kafanı biraz karıştıracak. bi çıkmaza gireceksin ama sonucu temiz görünüyor, ferahlık, beyazlık temizlik var bu yolun sonunda..

başlıkta öyle bir dua etmişiniz ki şuan çok ihtiyacım var buna yorum yapamam ama ne dileğiniz varsa yerine gelir inş..

iki kişi var. seninle ilgili konuşuyorlar. bu konuşma geleceğinle ilgili veya alacağın bi kararla ilgili. bu özel hayatınla da ilgili olabilir,bilmiyorum. daha sonrasında senin karşına çıkacak bi durum, olay var.. buna bağımlı olarak 3 yol çıkacak fincanda 3 yol var. bu yollardan ikisi uzun.. uzun olması, uzun ömürlü olacağı anlamına da gelebilir veya zor olacağı anlamına da gelebilir.. birde kısa bi yol var. sana karşına çıkacak bu durumla alakalı 3 seçenek sunulacak yani.. ikisi zorlu biri kolay görünüyor. seçim sana bırakılmış. ama kolay olanın önünü göremiyorum. son olarak ta, bu karmaşa senin kafanı biraz karıştıracak. bi çıkmaza gireceksin ama sonucu temiz görünüyor, ferahlık, beyazlık temizlik var bu yolun sonunda..

diline yuregine canina saglik cnm cokkk tesekkur ederim allah razi olsun gonlunun muradini hayirlisiyla versin insallahh gonulden diliyorum ...

başlıkta öyle bir dua etmişiniz ki şuan çok ihtiyacım var buna yorum yapamam ama ne dileğiniz varsa yerine gelir inş..

insallahhh canimmm :) insallahh seninde icindeki durumun ne ise hayirlisiyla cozume ulassin allahh hayirli kaderler versin sansin bahtin acik olsun cnmmmm ve dileginde gerceklessin insallahhhhh
bu arada her serde bi hayir vardir icinde bulundugun siKINti herne ise mutlaka bi sebebi vardir ve sonrasinda hayirli oldugunu gorursun .... mutlu ol ..

.........................................................................................
mesaj tekrari
.....................................................................

Son düzenleme:
mesaj tekrari .............................................................................................
pardon ..........................

Son düzenleme:
mesaj tekrara dusmus pardon ...............

Son düzenleme:
iyi dileklerin için teşekkürler canım bende öyle düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum :)inş herkesinde hakkında hayırlısı olur seninde benimde:))

kocaman iri gövdeli balık gibi biri var. kısmetli biri bu kişi. havada kocaman güzel bir kuş var. kuşu yakalamak için elini uzatmış. kuşu yakalaması için az bir mesafe var. kalabalık bir grup var. konuşma geçiyor aralarında. kafası kocam olmuş biri var. çok düşünceli bu kişi. artık beyni dolmuş. yorulmuş birşeylerden. çok üzgün duruyor. bu kişinin arkasında da biri var. ona doğru bakıyor. o da üzgün, düşünceli. bunları göre bildim canım. her şey gönlünce olur inşallah. sevgiyle kal. :KK34:

Tabaktan başlıyorum. iri yarı birisi var senin dertlerinin bir kısmını çekip alıyor. zaten sıkıntılarından kurtuluyorsun bir nehir olmuş akıyor en kötüsü bile. açılıyor ferahlıyorsun. (çok güzel bir fal olduğunu söylüyor uzmanımız :KK60:)
uzun bir yolculuğa çıkacak bir adam var. orta yaşlı. yolculuğu zor ve uzun olacak. onu bekleyen iki kadın var. o kadınlardan birinin resmi bir işi olacak yakın zamanda. ferah güzel haberler alacak.
bir leydi çıkmış.(bir ingiliz olabilir mi acaba :KK1:) karşısında minyon tipli bir kadınla konuşuyor. arkalarında da genç bir adam onları dinliyor.
yakın zamanda fedakarlıklarla ilgili konular gündeminde olabilir. çok önemli iki karar vereceksin ikiside senin için olumlu görünüyor. sanırım bi adağın var. yakında gerçekleştireceksin. van gölüne ağrı dağına benzeyen şekiller var. doğuya bir yolculuk olabilir. kanatları kocaman biş kuş çıkmış kötü bir haber gibi geliyor ama sonradan daha hayırlı olduğunu anlıyorsun.
birde sincap var ama ne demek bilmiyoruuz

tatlım eşim senle ilgili hiç bişey bilmiyor gerçekten çok şaşırdım bazı yorumlarına
:KK16:

X