Yorumlarinizi merak ediyorum

Hayır normalde tabiki bırakabilirim şu anda gerçekten çok sıkıntılı Bi dönemde bana çok ihtiyaç duyuyo. İki haftada 4 tane dis çıkardı aşırı huzursuz gece inanın uykusu yok yatakta sürekli dönüp duruyo hemde atak doneminde. Bu sebeple bırakmak istemiyorum dedjm.

Insqllah yapabilirsiniz. Benim asla böyle bir düşüncem yok aksine sosyal bir xocuk olsun istiyorum annemle de bazı sorunlar yaşadık geçmişte o sebeple sık sık olmamakla birlikte arada bırakıyordum ama şu an çok sıkıntılı bebeğim bu sebeple bırakamıyorum.

Eşimle gidebilirdim tabiki ama annesinin evinde kalabilirdik ancak çünkü ablasının ve abisinin evleri hem küçük.hemde çok kalabalık aile zaten rahatsız etmek istemem. Annesinin evi de sobalı yani tek odada kalınabilir ve memleket aşırı soğuk yani kış ayı bizim için sıkıntı olurdu. Bu sebeple havaların ısınmasını bekleyelim dedim eşim beklemek istemedi konuda bahsetmiştim.

Ailem sadece beni yalnız bırakmamış oluyorlar işte. Annem asla yemek temizlik karışmaz ben senin gibi yapamıyorum der. Bu sebeple çocuğu bıraktığımda yemek yapabilecek ortalığı toparlayabilexek kadar vaktim oluyo.

keşke ailen gelmeseydi yalnız daha iyi idare edermişssin

Yoo gayet okudum
Ama ya sız okumuyorsunuz yada okuduğunuzu anlamakta güçlük çekiyorsunuz.
İki yorumumdada 15 gün çok uzun yazmışım, aynı şeyden bahsediyoruz tam olarak nesini anlamadınız hiç fikrim yok.
İstemiyorsunuz ama şuan o durumdasınız, hayal kırıklığına uğratan sizi eşiniz, ben değil
Demekki eşiniz sözünü tutmayan birisi, malesef
Çocuğu çok nadir bırakıp çıkabildiğinizi siz yazdınız, şimdide eşitiz diyorsunuz? Hangisi? sizin için üzgünüm ama tamda istemediğiniz ortamdasınız, ev ve çocuktan birtek sorumlu anne/ kadın canlandı gözümde.
Benim nasıl biri veya nasıl bir anne olduğum hakkında bilginiz yok ama fikriniz çok maşallah
Olsun ben üzerime alınmıyorum sadece gülüp geçiyorum size. Kendimi anlatmayada çalışmıcam o yüzden
Size kolay gelsin…

Tamamen bende böyle düşünüyorum. İlk gititgi gece ailem henüz gelmemişti ateslendi mesela benim de kizim ve çok zorlandım. Bunların olabileceğini bilerek gitmesi en büyük sıkıntım ve yine diyorum ben 8yi niyetli olarak hadi 3 5 gün gitsin diyebilirim ama yol uzak ben 15 gün kalıcam demesi çok büyük sorumsuzluk.

Çocuk olmadan ben de böyle derdim. Hatta çok normal gelirdi ama anneme sadece kuaföre ve alışverişe gitmek için bırakabildim. Öyle kaçamak tatil falan hayal oldu bana biraz. Aşırı bağımlı oldum.
Bu arada baba da bırakmamalı 10 aylık bebeyi bence o kadar uzun. Ama çiftler ailelerinde kalacaksa olabilir birkaç günlüğüne ayrı ayrı. Ben anneme gidince dinleniyorum. Gece annem bebeyle yatıyor. Eşim evde tek kalıyor. İkimiz de birkaç gece uyuyabilmiş oluyoruz.

Sizin eşiniz imkanı yok gidemez bu kadar alakasız lafı böyle bir konu için yaziyorsaniz zerre anlayış yok sizde adam başına gelecekleri bilir muhtemelen.
Eşinize de kolay gelsin.

Bu ara evet zorlandi biliyorum ama bende onunla birlikte zorlandım yani kendi içinde tek başına yaşadığı bir durum değildi. Birlikte atlatmaya çalıştık destek oldum. Yani o bunaldiysq bende bunaldım bunları düşünmesi gerekiyordu.

Arada dişariya çik, çocuğu onlara bak. Yemeğide dişardan getirt, makarna yap. Ve "ay yoruldum, kendimi iyi his etmiyorum" ile annene kitle.

Sen süpürürken, annene bez ver toz alsin. Babanda gerekirse torun ile biraz dişarda gezsin. Biraz taktik ve iletişim ile çözmelisin. Çocuk öyle gergin ortamda durmasin. Ağlamayana mama yok.

Ve eşin ile konuş, gerekirse trip at ve artik bunaldiğini söyle. Gelsin. Geldiği ilk günlerde geceleride o kalksin, sen uykunu al. Sirf uyku almak bile çok şey.

Aynen öyle şu an az önce aradı kendisi rüyasında görmüş hafif Bi suçluluk hissettim daha erken geleceğini söyledi bakalim.
Bende tam bunu yazacaktım. Eşiniz bunaldığını söylemiş sebep siz veya değil ona bu fırsatı vermekle iyi yaptınız. Sadece üzerine düşmeyin diyecektim bırakın buhranını atabiliyorsa atsın. 4 günün bir günü yol diğer günü dinlenmeye çıksanız iki günde toparlanmaya başlamıştır. Sandığınızdan daha erken gelebileceğini düşünmüştüm. 15 gün çok sizi özlemese bile çocuğa dayanamaz. Bence geldiğinde de hiç soru sormayın hal hatır daha fazlasını değil zaten kendisi anlatır. Takıldığım eşiniz gittiğinde aileniz gelmeseymiş keşke. Buna benzer bir durum yaşadığınızda yanlız kalmayı tercih edin bence. P.S: Benimde 1 yaşında bebeğim var eşimin işte gelmesini dört gözle bekliyorum. Zorlandığınız noktayı anlayabiliyorum.

Son düzenleme:
Çok haklısınız. Ben psikolojik olarak doğru ile yanlışı ayırt edemeyecek derecede bir bunalımdan bahsediyorum. Eğer öyle bir durum yoksa, kızmakta çok haklısınız.

Yanlız kalamiyormusunuz böyle bence daha zor kızınıza bir çorba yaparken kendinizde biseyler ayarlayıp yersiniz anne kız daha rahat edersiniz esinizde gelince çocuğunuzu bırakıp kendinize vakit ayırın kuaför arkadaşlarla kahve vs 15 gün evet fazla olmuş ve msjla halınızı sormasida saçma sinirlenmekte haklısınız

Bilmiyorum ya bana biraz garip geldi.
Bebeğimiz daha 10 aylık diyosun,küçük sayılır hani daha.Memleketleride uzakmış,yolunda uzun olduğunu söylemişsin.
Allah korusun bir şey olsa mesela sana ya da bebeğe onca yolu kalkıp nasıl gelecek?
Sen bunaldım diyip 15 gün bebeğini bırakabilir misin kocana ya da annene,herhangi birine?
Bırakamazsın.
Bebek yani bu illaki bunaltacak,darlayacak ne bekliyodu ki?
Hadi 1 hafta falan olsa anlarımda 15 gün ne ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…