Yorumlarınızı bekliyorum

Birnazenin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
313
115
103
Direk konuya girmek istiyorum kafam karışık. Daha önce Nişanlımın ailesi düğün salonunu bizim tutmamızı istemişti ailemde tutamayacağımızı izah etti (maddi açıdan). Sonra o akşamın gecesi nişanlım bana epey kızdı tek tarafa yüklenilmezmiş ailem o salonu tutacakmış felan. Bende bunu konuşmayalım aileler konuşsun dedim çok öfkeli yaklaştı kapandı konu ama tavırlar yaptı bana kaç gün. Şimdi yarın bize gelecekler yine aynı konu açılacak çünkü net bişekilde anlaşılamadı aileler arasında ve ailem yine yapamayacaklarını söyleyecek sorun şu ailesi mırın kırın edecek ve yarının gecesi bana olmadık şey diyecek salon için . Sizce ayrılmalı mıyım ya inanın o dahi bu yüzden benden ayrılabilir o derece bu konuya öfkeleniyor

Bunlar ev düğünü yapalım diyorlar siz istiyorsanız salonu tutun dediler abes değil mi ya
Çok abes bir düğün yapacak salon tutacak kadar önemsemiyorlar seni değil kendi oğullarını ogulda zaten şimdiden sana degerini göstermiş ne demek kızmak köpürmek her kız için ilk evliliği ise gelinliği düğünü vs çok önemlidir ille bir balo salonu tutmazlar ama bir normal salonda düğün yapmak erkek evinin şanıdır bırak gitsin yaa bu günden en tatlı anlarda bunu yapanlar yarın neler yapar yol ver gitsinler

Çok abes bir düğün yapacak salon tutacak kadar önemsemiyorlar seni değil kendi oğullarını ogulda zaten şimdiden sana degerini göstermiş ne demek kızmak köpürmek her kız için ilk evliliği ise gelinliği düğünü vs çok önemlidir ille bir balo salonu tutmazlar ama bir normal salonda düğün yapmak erkek evinin şanıdır bırak gitsin yaa bu günden en tatlı anlarda bunu yapanlar yarın neler yapar yol ver gitsinler
Öyle haklısın ki

Nişanlımın ailesi evvelsi gün bize geldi düğün tarihi Mayıs a aldılar . Salonu da bakarız dediler anlam veremedik . Neyse sabah oldu nişanlım babamla dışarı çıkacağız dedi işiniz mi var dedim bir yere gideceğiz dedi . Aradan yarım saat geçti kimseye söyleme salon bakacağız dedi bende yazdım “ benden mi saklıyordun sabah bunu” dedim sonra 7 tane salona gittiler güya o salonlar düğün tarihi günü doluymuş bende şüphelendim yani sonra 2 tanesini kendim aradım birde duydum ki o iki salonda o tarihte boş. Ama aradım demedim bekliyorum. Neyse eve geldiğini öğleden sonra da bir yer kaldığını oraya bakacağını söyledi bakacağı yerde küçücük çok eski bir yer bende dedim bizim akrabalar sığmaz oraya dedim o ara da beni aradı ben sana her yer dolu diyorum bulamamaktan bahsediyorum sen küçüklükten bahsediyorsun çok beğenmediysen orayı evinin önünde yaparsın dedi bende sinirime hakim olamadım telefonu kapattım aradı açmadım aradan zaman geçti aradım kapalı ve hala dünden bu yana kapalı telefonu şimdi söyleyin ben ne yapayım ya bunla

Back
X