- 11 Eylül 2017
- 175
- 105
- 18
- 29
- Konu Sahibi Balkabugu04
-
Test yapta tebrik edelim madem :)Belirti sayılır mı bilmiyorum ama günlerce limon yedim hep burnuma limon kokuyordu.. Sonra iki kez uyandığımda kustum ama yatar halde olduğum için yuttum.. Sürekli uykum geliyor iş yerinde özellikle hep uyumak istiyorum.. Sol kasığıma batma şeklinde ağrı giriyor.. Öyle aman aman denecek şekilde değil ama mide bulantısı yaşıyorum.. En çok rahatsız edende sürekli tuvalete çıkmam uyumadan çıkıyorum gece sürekli uyanıyorum sabah resmen patlayacak gibi oluyorum artık uyuyamıyorum mecbur kalkıyorum.. Birde kızlar en son adet tarihim 17 Temmuz
Ayy inşallah canım benim.. Öyle mutlu olurum ki hemen paylaşırım.. En son 17 Temmuzda olması düşündürüyor beni hiç normal değilTest yapta tebrik edelim madem :)
Psikolojik değilse belirtilerin gayet yerinde
Erteleme canımAyy inşallah canım benim.. Öyle mutlu olurum ki hemen paylaşırım.. En son 17 Temmuzda olması düşündürüyor beni hiç normal değil
Bu konuda çok haklısınızHamileyseniz yapılacak testleriniz var. Ihmal etmemeniz gereken vitaminleriniz var.
Bende şöyle sorayım ki aklınız başınıza gelsin, sizce sizin negatif alıp moralinizin bozulması mı daha önemli, yoksa hamileyseniz bebeğinizin sağlığı için yapılması gereken takiplerin yapılması mı.
Çok haklısın canım.. Yarın eczaneden test alıcam sabah iş yerinde yapıcam umarım hayal kırıklığına uğramam.. Birde bi yerde okumuştum gecikme hesaplaması olunan en son tarihten itibaren sayılıyormuş sanırım doğru mu acaba?Erteleme canım
Eger pozitifse ona göre davranman gerekecek sağlık yönünden
Yarın mı ben olsam eşimi nöbetçi eczaneye gönderir aldırırdımÇok haklısın canım.. Yarın eczaneden test alıcam sabah iş yerinde yapıcam umarım hayal kırıklığına uğramam.. Birde bi yerde okumuştum gecikme hesaplaması olunan en son tarihten itibaren sayılıyormuş sanırım doğru mu acaba?
İnşallah.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor beklemek gerçekten.. Yarın sabah test alıcam umarım sabah yine cesaretim kırılmaz kendime çok kızıyorum bu kadar korkak olduğum içinAy test alda hemen bak ya var veya yok eninde sonunda bakıcaksın merak ettim :) inş. Olur bebeğin
Malesef eşim gece çalışıyor canım..Yarın mı ben olsam eşimi nöbetçi eczaneye gönderir aldırırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?