yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar

pamuk27

Dipteyim Sondayım Depresyondayım !!!
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
1.685
592
hemen konuya gireyim merak ettiğim bir durum var büyük şirketlerde muhaberat santral faks yönetimi ve çağrı merkezi muhaberat sorgulamalarını tek bir kişimi yapar çok merak ediyorum

Muhaberat sadece kargoya bakmıyor mu ya? Santral ve faxla işi olmaz ki, büyük şirketlerde muhaberat ayrı olur,santrale farklı kişi bakar,çağrı merkezi dediğiniz eğer teknik destek gibiyse ona da farklı kişi bakar. Yani 3 kişinin işini tek mi yapıyorsunuz?

malesef ki öyle sanırım üstüne üstük kendi gönderdikleri kargoların takibinide ben yapıyorum sorun çıkarsa bak olaya

malesef ki öyle sanırım üstüne üstük kendi gönderdikleri kargoların takibinide ben yapıyorum sorun çıkarsa bak olaya
Yani bilemedim ufak bir şirkettir belki. Benim örnek verdiğim yer 1000 kişiye yakın çalışanı olan bir yer

Yani bilemedim ufak bir şirkettir belki. Benim örnek verdiğim yer 1000 kişiye yakın çalışanı olan bir yer
burası genel müdürlük 3 katlı 100 den fazla çalışanı var bölge müdürlükleride var ayrıca benim dışımda 2 asistan daha var ben 6 yıllık personel olmama rağmen başımı kaldıramıyorum kızlar elinde telsizle mutfakta kahve sefasında
sinir oluyorum aldıkları maaş ise benimle aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…