Rüya Yorumları yorumlar mısınız rıca etsem:)

Zeytin888

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2008
92
0
hersey cok cok guzel derken baska baska olaylar oldu bu ruyayı anımsatacak hıcbısey olsun ıstemıyorum artık

Son düzenleme:

benim yorumum şu:
tekneyi ev-evlilik olarak algıladım ama denize açılmamışsınız yani o kişiyle geleceğiniz yok.ikinizinde üstünüzü değiştirmesi senin de onun da hayatına yeni birilerinin gireceğini gösteriyo bence.eşyalarını toplaman(masa örtüsünü falan) onda sana ait bişey kalmadığını gösteriyo,1 kavanoz reçel mutluluk demek ama onuda yememişsiniz,aynı şekilde sana kek vermeside sana mutluluk sunmuş ama sen istememişsin,sana verdiği hediyede, top şeklinde 3 paket ise senin geleceğin ,ya kırmızı seçip onu unutamadım diyip üzüleceksin,ya yeşil veya maviyi seçip onu unutup hayatına yeni bi yol çizeceksin.

sagol canım yorum ıcın ,dun tesaduf oldu bısekılde ayrılık kararı aldıklarını ogrendım hemde ruyayı gordugum gecenın sabahında..bakalım ne olacak beklıyorum..onu tanımadan bıkac ay oncede ruyamda gormustum,karsısında kahvemı ıcerken jetonum dusmustu cok garıptı:) bakalım beklıyorum sonucu,hayırlısı demek lazım en dogruusu bu tabıkı..bıde bunun oncesı var yanı bu ruyayı gormden bıkac gun once denızdeydık ayaklarım cıplak yuruyorum denızın kenarında o karsıda elını uzatıyor cok parlak bı broş gıbı bısey vardı elınde gumuş ustunde parlak taslı..hayır havalarda sogumadıkı acıkta yattım dıyecem:)tkrar sagol yorumun ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…