yorumlar mısınız lütfen fikirlerinize ihtiyacım var

Karelikagit12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
54
9
1
27
Merhabalar. Ben 7 aylık evliyim ve evlendiğim günden beri neredeyse sorun yaşıyorum. Eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz ve her şey birlikte yapılacak diye anlaşmıştık başlarda. Evliliğimiz 3 ayını bulduğunda ki zaten o aralar hep sorunlar oluyordu ben eşime evimde yemek içmek istiyorum dediğimde eşim bana kızıyordu babam kızar annem kızar diye yani hep onlarda yedik ve evimde kimseyi ağırlayamadım annem babam gelmek istediler gelemediler eşimin ailesi yüzünden. Eşim de bana destek olmayınca bende böyle şeylere baş edemeyince babamın evine gittim 3 hafta boyunca orda kaldım sonra yemek içmek ayrı diye geldim ama şuan yine her şey eskisi gibi sadece kahvaltımı evimde yapabiliyorum. Eşim evime kimsenin gelmesine izin vermiyor ailemden birileri gelemiyor. Gidip geldiğimden beri eşimin bana karşı tavrı değişti. Ailesiyle bir yere gitmek istemeyince falan bana kızmaya tehdit etmeye başlıyor bir kaç kere vurdu. Ve az önce annesi babası misafirliğe gidecekmiş bende eşime gizlice ben gitmek istemiyorum dedim o da gideceksin babam gidilecek diyor git hazırlan dedi bende sinirlendim çünkü geçen hafta da aynı sebeplerden dolayı bana kızdı ve beni ailemle yine tehdit etti. Gitmeyeceğim dedim ve gitmedim ama şuan bana çok sinirli kızlar sizce ne yapmalıyım evliliğim zaten hep böyle 3 gün iyi 5 gün sorunlu geçiyor ya ailesinden sorun oluyor ya kendisi. Her kadının eşine davrandığı gibi davranıyorum yani sinirlensem bile biraz konuşup sonra kendi kendime susuyorum o sinirliyken karşısında susuyorum. Ayrı olacak her şey diye geldim ama hala ailesiyle birlikte oluyor her şey. Ama eşim benden sürekli şikayetçi karşısında herkes kadar konuştuğum halde çok konuşuyorsun falan diyip bana hep kızıyor hadi bunu da anladım ama beni ailemle tehdit ediyor getirip götürmemekle. Tek başıma aileme zaten göndermiyor ailem İstanbul Anadolu yakasında oturuyor. Ailem böyle sorunlar olunca bana 7 aylıkken böyle sorunlar oluyorsa çekme kızım gel diyorlar ama bilemiyorum sizce ne yapmalıyım

Bu; ana KUZUSU ve olamamış erkek görüntülü yaratıklar düzelmez asla!
Aynen öyle zaten annesi sürekli benim yanımda canım oğlum bilmem be diyip sinirlerimi bozuyor ailesi öyle bir davranıyor ki sanki beni bi anne doğurmamış bi babam yokmuşgibi kendi kızlarına gelince sürekli yanlarında olsun damatları hep getirsin istiyorlar ama ben annemlere gidip gelmek isteyince yeni evli kız gidermiymiş diyorlar ama kendi kızının bi tanesi de daha 1 yıllık evli ve sürekli burda

darp raporu yara izlerinin delilleriyle alınıyormuş Mesela bir kere tokat attı ama iz falan Yok bunun için alınır mı ve alındığında ne oluyor tam olarak bilmiyorum bilgi verir misiniz
Alınır tokat iziylede alınır sen yeterki kararlı ol. Darp mı etti hemen evden çıkıp en yakın hastaneye gidiyorsun acilde durumu anlatıyorsun raporu aldıktan sonra en yakın karakola gidip suc duyurusunda bulunup uzaklaştırma kararı çıkarıyorsun. Boşanma davasında bu darp raporunu delil olarak mahkemeye sunuyorsun

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimle-sorunlarim-var-yeni-evliyim.1035050/

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-icerisindeyim-bosanmali-miyim-yoksa.1035127/

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/evliligim-nereye-gitmeli-bilmiyorum.1035022/

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...yorum-yardim-edin-yorum-yapin-lutfen.1035129/

bu konuların hepsi size ait. hepsinde de eşinizin tehditlerini, küfürlerini, gördüğünüz şiddeti anlatıp evliliğinizle ilgi tavsiye istemişsiniz. aldığınız cevap da aynı: "BOŞAN"

başlıklardan birine benim verdiğim cevap şu:

neden sürekli aynı konuyu açıyorsunuz? insanların başka bir cevap vermesini mi bekliyorsunuz? yeterince konu açarsanız başlıklarından birinde sorduğun gibi insanların "sabret, düzelir" diyeceğini mi bekliyorsun? şiddet görüyorsunuz, aileniz boşanmanızı istiyor. siz hala ne yapmalıyım diye soruyorsunuz. cevap belli ama kim ne kadar söylerse söylesin siz duymak istemediğinize göre niye insanları yoruyorsunuz ki?

Birde baştan neden kabul ediyorsun ki bulunmaz hint kumaşımı bu adam birlikte yapıcaz herşeyi dediğinde hayır ben istemiyorum demedin. Ne demek ailen gelemez niye bu kadar ezdiriyorsun kendini

Aynı konuları açtım evet ama açtıktan bir süre sonra açtığım konular da hiç biri gözükmüyor ve cevapları yazılanları konuları göremiyorum. Böyle bir cevap bekliyorum gibi bir şey söylemedim dediğim gibi yazılanları göremiyorum.

Birde baştan neden kabul ediyorsun ki bulunmaz hint kumaşımı bu adam birlikte yapıcaz herşeyi dediğinde hayır ben istemiyorum demedin. Ne demek ailen gelemez niye bu kadar ezdiriyorsun kendini
Başta ailesi o kadar iyiydi ki eşimde aynı şekilde nişanlıyken hiç birini tanıyamadım ve bu aile sülalemizce çok tanınıyor herkes haklarında iyi dedi ama evlendikten sonra böyle şeyler yaşandı nişanlıyken de oluyordu ama bu kadar değildi

Birileri su erkek ailelerine ogullarina kole almadiklarini soylesin. Kocana karsi tavrın net olsun. Herseyi gectim kadinlik gururu denen birsey var. Siddet görecek ve hala dusunecek misiniz? Bizim toplumumuzun kanayan yarasi. Asla taviz vermeyin, ASLA.

Aynen öyle çok haklısınız. Ben bir takım şeylerde kararsız kalıyordum ama buraya sorup cevapları aldıktan sonra kendime daha çok güveniyorum..

Şu annesinden ayrılmayan erkekler ile evlenmeyin kızlar nolursunuz basınız yanıyor resmen
Çok üzüldüm canım 7 ay boyunca kimseyi evinde ağırlayamamak gerçekten kötü annen baban bile gelemeyecekse gerçekten bosan bu eziyet çekilmez anamköylü bir erkekle evlisin ve senin karakterini bildiğin yok sayıyor ben normal de bosan tarzı yorumlar yapan biri değilim hep alttan alıp bir şekilde çözüleceğine inanırım ama senin eşin uçup gitmiş annesiyle babasıyla evli resmen sakin bebek felan istiyorsa bile hep kavga et birşey yap birlikte olma ve yarın ise gittiğinde topla bavulunu çık git evden

Yavrum ailen de arkanda madem ne duruyorsun hala.Annen baban seni elin adamı dövsün eziyet etsin diye mi büyüttü.Yaşın da çok küçük.Yeniden bir hayat kur kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…