- 5 Ekim 2017
- 54
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi Karelikagit12
Merhabalar. Ben 7 aylık evliyim ve evlendiğim günden beri neredeyse sorun yaşıyorum. Eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz ve her şey birlikte yapılacak diye anlaşmıştık başlarda. Evliliğimiz 3 ayını bulduğunda ki zaten o aralar hep sorunlar oluyordu ben eşime evimde yemek içmek istiyorum dediğimde eşim bana kızıyordu babam kızar annem kızar diye yani hep onlarda yedik ve evimde kimseyi ağırlayamadım annem babam gelmek istediler gelemediler eşimin ailesi yüzünden. Eşim de bana destek olmayınca bende böyle şeylere baş edemeyince babamın evine gittim 3 hafta boyunca orda kaldım sonra yemek içmek ayrı diye geldim ama şuan yine her şey eskisi gibi sadece kahvaltımı evimde yapabiliyorum. Eşim evime kimsenin gelmesine izin vermiyor ailemden birileri gelemiyor. Gidip geldiğimden beri eşimin bana karşı tavrı değişti. Ailesiyle bir yere gitmek istemeyince falan bana kızmaya tehdit etmeye başlıyor bir kaç kere vurdu. Ve az önce annesi babası misafirliğe gidecekmiş bende eşime gizlice ben gitmek istemiyorum dedim o da gideceksin babam gidilecek diyor git hazırlan dedi bende sinirlendim çünkü geçen hafta da aynı sebeplerden dolayı bana kızdı ve beni ailemle yine tehdit etti. Gitmeyeceğim dedim ve gitmedim ama şuan bana çok sinirli kızlar sizce ne yapmalıyım evliliğim zaten hep böyle 3 gün iyi 5 gün sorunlu geçiyor ya ailesinden sorun oluyor ya kendisi. Her kadının eşine davrandığı gibi davranıyorum yani sinirlensem bile biraz konuşup sonra kendi kendime susuyorum o sinirliyken karşısında susuyorum. Ayrı olacak her şey diye geldim ama hala ailesiyle birlikte oluyor her şey. Ama eşim benden sürekli şikayetçi karşısında herkes kadar konuştuğum halde çok konuşuyorsun falan diyip bana hep kızıyor hadi bunu da anladım ama beni ailemle tehdit ediyor getirip götürmemekle. Tek başıma aileme zaten göndermiyor ailem İstanbul Anadolu yakasında oturuyor. Ailem böyle sorunlar olunca bana 7 aylıkken böyle sorunlar oluyorsa çekme kızım gel diyorlar ama bilemiyorum sizce ne yapmalıyım