bu rüyayı daha eşimle evli değilken görmüştüm..........
rüyamda kocaman bir evdeyiz ..ailem , kayınvalidemler ,arkadaşlarım ,eski komşular herkes evde...oğlumun sünnet düğünü varmış mevlüt okunacakmış hazırlık yapılıyor çok kalabalık ev...ben yukarı kata çıkıyorum altın bileziklerimi arıyorum bulamıyorum kayınvalidem sakladım çalınır diye diyor bende ver diyorum getiriyor bir sürü altın bilezik takıyorum aşağıya iniyoruz...eşimin erkek kardeşi ve eşi geliyor ( kaynım bekar bu arada hala ) onlarında bir oğlu varmış ama benim oğlumdan biraz daha büyükmüş aynı günmüş sünnetleri ...
kayınvalide diyorki bize bir yol gösteriyor etrafı taşlarla çevrili içinde berrak su olan bir eşiğe getiriyor ..şimdi çocuklarınızla burdan yürüyeceksiniz yolun sonuna varan cennete gidecek ailecek hadi başlayın diyor ..benim üstümde beyaz uçuşan bir elbise var ..eşim yanımda oğlumda sadece alt çamaşırı var yürümeye başlıyoruz okadar güzel bir yerki aynı cennetin tarif edildiği gibi .......ayağımızın altından sular akıyor ılık ılık hissediyorum ..kayısılar var kokularını duyuyorum ..oğluma bir ses kayısılara çişini yapmasını söylüyor ...aynı ses bizede eğer çocuk çişini yaparsa devam edebilirsiniz diyor oğlum yapıyor okadar seviniyorumki ...ilerliyoruz bu sayede ama muhteşem huzur veren bir yol bu sonra karşımıza ''KABE'' çıkıyor...çok şaşırıyoruz oğlum bana bakarak gülümsüyor ...o ses tekrar oğlumun yerden bir taş alıp atmasını istiyor eğer attığı taş köpük olursa kabaye vardığında cennet sizindir diyor ...oğlum taşı atıyor ve köpük oluyor çok ama çok mutlu oluyoruz biz başardık diyoruz ........eltimler geçemiyor çünkü ..
hiç unutmadım bunu 6 yıl oldu göreli eğer cevap verirsen çok sevinicem teşekkürler .........
çocuğum yok bu arada ....hamilede kalmadım hiç ....