Yorum yazarken empati yapın lütfen ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu bu değildi .

cok acımasız şeyler var ama her insan her şeyi kaldıramaz ki belki biri kendini toparladı iyi hissediyor . Ama birileri gelip eleştiri yağmuruna tutuyor . Ben bidaha bisey yazmam artık buraya . İyi bisey yazsamda ona da eminim bisey diyecekler
Su forumda lincin kralını yedim. Etkileşimci pirimci diyen mi dersin fake diyen mi dersin troll diyen mi dersin. Desinler herkes öyle diyor diye öyle olmuyorsun. Konularda da çok linç yedim ama öğrendiğim şeyler de oldu. Mesela sokaktaki 100 insanı çevir derdini anlat 5i seni dövecek gibi cevap verir 10u dalgaya alır 20si gerçekçi yaklaşır. Diğerleri dinler geçer. Sokak gibi düşün.

Okadar kötü yorum yazıyolar ki . Belki o an o insan kaldiramicak onu . Biraz daha akıl verici toparlayacak yorumlar yazmak çok mu zor bilmiyorum
Buraya konu açarken bunları göz önünde bulundurmak gerekiyor.
Haklı olduğunuz konuda linçleniyorsanız hakkınızı savunun siz de. Konularınızı bilmiyorum bu arada.

Buraya konu açarken bunları göz önünde bulundurmak gerekiyor.
Haklı olduğunuz konuda linçleniyorsanız hakkınızı savunun siz de. Konularınızı bilmiyorum bu arada.
Destek tavsiye için yazdım ama malesef daha da kötü hissettirdiler. Neyse önemli dgl artık

Daha önceki konumuza yorum yapmadım ama kendimden bahsedeyim. 3 çocuğum var benimde. Peki ne zaman yaptım. Önce diş hekimliğini bitirdim sonra uzmanlığa başladım. Uzmanlık son sene ilk çocuğu yaptım yanımda en büyük destekçim kayınvalidem vardı. Sonra kliniğimi açtım yaklaşık 4 yıl sonra ikinci ve 6 yıl sonra üçüncü çocuğu yaptım. Kısaca önce yapılması gerekenleri yapıp sonra çocukları yaptım. Peşpeşe hiç eğitim olmadan 4 çocuk yaparken ne düşünüyordun bilmiyorum

Daha önceki konumuza yorum yapmadım ama kendimden bahsedeyim. 3 çocuğum var benimde. Peki ne zaman yaptım. Önce diş hekimliğini bitirdim sonra uzmanlığa başladım. Uzmanlık son sene ilk çocuğu yaptım yanımda en büyük destekçim kayınvalidem vardı. Sonra kliniğimi açtım yaklaşık 4 yıl sonra ikinci ve 6 yıl sonra üçüncü çocuğu yaptım. Kısaca önce yapılması gerekenleri yapıp sonra çocukları yaptım. Peşpeşe hiç eğitim olmadan 4 çocuk yaparken ne düşünüyordun bilmiyorum
Ne güzel tebrik ederim . Ben okudum aslında ama iş hayatım düzgün olamadı . Bide sizin meslek çok güzel masAllah. Ben başka bir şey okudum çok iş alanı yoktu .

Bak linc olayina karsiyim, kimseyi de linclemedim ama (evliligimle ilgili konu acmadim, acmam) baskalarinin basliklarina yapilan yorumlardan oyle feyzler cikardim ki, akliniz sasar. Mesela gecen gun, ailemizin gelinlerinden birinin neden olaylar cikardigini idrak ettim, baska bir baslikta kv konusunda fazla ilimli yaklastigimi, baska bir baslikta kocama yatip kalkip duaci olmam gerektigini, baska bir baslikta kocamin da bana duaci olmasi gerektigini anladim. Cok aydinlaniyorum ben burda.

Ama canimi en cok libidosuzlugum sıkıyor benimde, buradaki kadinlar pek sevisgen yasli hissettiriyor beni keretalar.

Ben de birgun baslik acmayi dusunuyorum, haftada kac kez sevistiginizi itiraf edin tek libidosuz ben olamam diye...

Neyse, ogretmen olarak atanirsaniz Turkiye'ye gelip alacaginiz maas 40 bin, hadi Temmuz'da 50 bin olsun. Bu 50 bini aksamina bitirirsiniz, cennet vatan Turkiye'de, siz gelin yine de uzulmeyin oralarda.

Bunu acımasızca yorum yazanlara diyorum . İnsanların nelerden geçtiğini ne hissettiğini bilmeden acımasızca eleştiri yapmayın . O yapanlara diyorum insAllah sizde benzer hisleri yaşarsınız o zaman anlarsınız . Ve merak ediyorum siz mükemmel misiniz ? Hayatınızda ne hatalar yapıyorsunuz kim bilir ama burada gelmiş muthiss hatasız insanlar olarak başkalarını eleştiriyorsunuz .
Vay arkadas bız hata yapıyoruz dıye kimseyi elestırmeyecekmıyız oh ne guzel dunya. Cennete mı düştün?

Su forumda lincin kralını yedim. Etkileşimci pirimci diyen mi dersin fake diyen mi dersin troll diyen mi dersin. Desinler herkes öyle diyor diye öyle olmuyorsun. Konularda da çok linç yedim ama öğrendiğim şeyler de oldu. Mesela sokaktaki 100 insanı çevir derdini anlat 5i seni dövecek gibi cevap verir 10u dalgaya alır 20si gerçekçi yaklaşır. Diğerleri dinler geçer. Sokak gibi düşün.
Seni linçleten hayat bize neler yapmaz

Okadar kötü yorum yazıyolar ki . Belki o an o insan kaldiramicak onu . Biraz daha akıl verici toparlayacak yorumlar yazmak çok mu zor bilmiyorum
Bazı yorumlar hakkında haklısınız. İnsanların derdi var, buraya yazıyorlar. Ama cevaplar acımasız oluyor. Herkes hata yapar, kimse mükemmel değil. Bazı yorumlar daha da üzüyor. Bir söz var: benim ayakkabılarımı giyip, benim yürüdüğüm yoldan yürümedikçe beni anlayamazsınız diye. Durum bu.
Tabii bazı ciddi derecede kötü yorumu hak eden kişiler de oluyor.
Siz çocuklarınızı büyütmeye bakın. 4 çocukla çalışmak zor zaten. Büyüdüklerinde çalışırsınız

Yok gerçekten yapmıcam en son yıllar önce yazmışım . Burası insanı daha da üzüyor . Yorumlar acımasız ben abla kardeş gibi dertlesecegim biyer sandım . Değilmiş bana göre değilmiş
Arkadaşlarımız dertleşirken hep duymak istediklerimizi söylerse halimiz ne olur peki? Eleştiri ders çıkarmak isteyen için harika bi fırsattır. Ha iş konusu için de siz derseniz ki öğretmen olsaydım keşke Türkiye’de 40bin mük para, o zaman insanlar da davulun sesi hoş gelir diye tepki gösterirler size.

Bak linc olayina karsiyim, kimseyi de linclemedim ama (evliligimle ilgili konu acmadim, acmam) baskalarinin basliklarina yapilan yorumlardan oyle feyzler cikardim ki, akliniz sasar. Mesela gecen gun, ailemizin gelinlerinden birinin neden olaylar cikardigini idrak ettim, baska bir baslikta kv konusunda fazla ilimli yaklastigimi, baska bir baslikta kocama yatip kalkip duaci olmam gerektigini, baska bir baslikta kocamin da bana duaci olmasi gerektigini anladim. Cok aydinlaniyorum ben burda.

Ama canimi en cok libidosuzlugum sıkıyor benimde, buradaki kadinlar pek sevisgen yasli hissettiriyor beni keretalar.

Ben de birgun baslik acmayi dusunuyorum, haftada kac kez sevistiginizi itiraf edin tek libidosuz ben olamam diye...

Neyse, ogretmen olarak atanirsaniz Turkiye'ye gelip alacaginiz maas 40 bin, hadi Temmuz'da 50 bin olsun. Bu 50 bini aksamina bitirirsiniz, cennet vatan Turkiye'de, siz gelin yine de uzulmeyin oralarda.
En iyisini yaptınız konu acmamakla. Pişman oldum .

Facebook Göçmen Kadınlar sayfasına sorularını yöneltebilirsin. Belki seninle aynı bölgeden insanlar bile vardır. İş konusunda ışık olabilirler bilgin olsun.

4 tane çocuğunuz varken, örnek verdiğiniz ülkenin (Türkiye) yaşam koşullarını net bilmezken, Google'dan arama yapamayıp burada "Nasıl yolumuzu buluruz" diye yazarken nasıl bir tavsiye dertleşme bekliyorsunuz ki.

Sizin yaptığınız şey öyle ki sanki diyettesiniz ama her gün de dondurma cips yiyip kilo veremiyorum diye söylenmek gibi. Sonra da buradaki insanlarda suç buluyorsunuz.

Bunu acımasızca yorum yazanlara diyorum . İnsanların nelerden geçtiğini ne hissettiğini bilmeden acımasızca eleştiri yapmayın . O yapanlara diyorum insAllah sizde benzer hisleri yaşarsınız o zaman anlarsınız . Ve merak ediyorum siz mükemmel misiniz ? Hayatınızda ne hatalar yapıyorsunuz kim bilir ama burada gelmiş muthiss hatasız insanlar olarak başkalarını eleştiriyorsunuz .
Konu neydi Mercan hanım🤔?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X