Yorum yazarken empati yapın lütfen ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mercandedee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
547
130
36
Bunu acımasızca yorum yazanlara diyorum . İnsanların nelerden geçtiğini ne hissettiğini bilmeden acımasızca eleştiri yapmayın . O yapanlara diyorum insAllah sizde benzer hisleri yaşarsınız o zaman anlarsınız . Ve merak ediyorum siz mükemmel misiniz ? Hayatınızda ne hatalar yapıyorsunuz kim bilir ama burada gelmiş muthiss hatasız insanlar olarak başkalarını eleştiriyorsunuz .

Arkadaşım kimse kötü bir şey yazmadı
Hem çocuklardan ayakbagi diye üzülüyorsun Hem bebeler beş aylık olur olmaz yanlışlıkla hamile kalıyorsun. Hadi bir oldu, dikkat et ikinci olmasın. Çift aşamalı korun üstüne yumurtlama günlerinde ilişkiye girme.
Dikkat et yani
Çocuklu hayattan mutsuz olup 4 çocuk dogurana, kariyer yapmak isteyip her sene yenisini doğurana ne denir ki?
Bir de turkiye cennet, orada olsam kırk bine öğretmenlik yapardım diyorsun
Senin 4 bebeğine Kim bakacak turkiyede? 4 çocukla Kim çalışmış sen çalışacaksın? Bakiciya yetmez o para

Hem çocuklardan ayakbagi diye üzülüyorsun Hem bebeler beş aylık olur olmaz yanlışlıkla hamile kalıyorsun. Hadi bir oldu, dikkat et ikinci olmasın. Çift aşamalı korun üstüne yumurtlama günlerinde ilişkiye girme.
Dikkat et yani
Çocuklu hayattan mutsuz olup 4 çocuk dogurana, kariyer yapmak isteyip her sene yenisini doğurana ne denir ki?
Senin 4 bebeğine Kim bakacak turkiyede? 4 çocukla Kim çalışmış sen çalışacaksın? Bakiciya yetmez o para
Ben beş altı yıl önce depresif günler geçirdim ama geçti . Çocuklarım ayakbagi değil tabiki . Onu ne zaman yazmışım unuttum bile . Şu an bazı şeyler yoluna girdi zaten. İş konusunda yapamadım ve fikir edinmek için biseyler sordum ama nafile eleştiri eleştiri . Neyse daha konu açmam zaten bu sondu .

Ben beş altı yıl önce depresif günler geçirdim ama geçti . Çocuklarım ayakbagi değil tabiki . Onu ne zaman yazmışım unuttum bile . Şu an bazı şeyler yoluna girdi zaten. İş konusunda yapamadım ve fikir edinmek için biseyler sordum ama nafile eleştiri eleştiri . Neyse daha konu açmam zaten bu sondu .
eminim sondu :KK70:kara delik gibi içine girdin mı çıkamıyon bacım

Ne zaman mi? Lütfen kimse kiblemesin, konu kapanmasın, en az 4 konu başlığı atanacagim bu minvalde açılan

Dikkat et yani

Nasıl atanacak ki 40 bin alacak bi de. Öğretmenlik ataması en zor mesleklerden 4 çocukla KPSS nasıl çalışacak da atanacak.

Millet özel okullarda asgari ücret bile alamadan öğretmenlik yapıyor gelse en fazla öyle bi iş bulabilirdi.

Eminim öyledir . Mukemmelmis.
Tabiki değil ama buradaki bazı sert yorumlar başkalarının hayatını değiştiriyor. Gerçeğin yüzünüze tokat gibi patlaması canınızı acıtabilir ama doğru bir tanedir. Zamanında bize de yapıldı. Burdan çok şey öğrendim diyebilirim.

Nasıl atanacak ki 40 bin alacak bi de. Öğretmenlik ataması en zor mesleklerden 4 çocukla KPSS nasıl çalışacak da atanacak.
Konu bu değildi .
Tabiki değil ama buradaki bazı sert yorumlar başkalarının hayatını değiştiriyor. Gerçeğin yüzünüze tokat gibi patlaması canınızı acıtabilir ama doğru bir tanedir. Zamanında bize de yapıldı. Burdan çok şey öğrendim diyebilirim.
cok acımasız şeyler var ama her insan her şeyi kaldıramaz ki belki biri kendini toparladı iyi hissediyor . Ama birileri gelip eleştiri yağmuruna tutuyor . Ben bidaha bisey yazmam artık buraya . İyi bisey yazsamda ona da eminim bisey diyecekler

Niye istediğiniz cevaplar gelmeyince beddua modunuz açılıyor
Bu sitede en çok linç alan üyelerden biriydim aldatıldığım( ve hemen dava açmadığımdan dolayı) için aldatmadım aldatıldım dikkat çekmek istiyorum.
Hiçbirine de beddua etmedim.
Uzun aradan sonra tekrar döndüm siteye aklımda ama herbiri arıyor gözlerim inş denk geliriz diye.

Niye istediğiniz cevaplar gelmeyince beddua modunuz açılıyor
Bu sitede en çok linç alan üyelerden biriydim aldatıldığım( ve hemen dava açmadığımdan dolayı) için aldatmadım aldatıldım dikkat çekmek istiyorum.
Hiçbirine de beddua etmedim.
Uzun aradan sonra tekrar döndüm siteye aklımda ama herbiri arıyor gözlerim inş denk geliriz diye.
Okadar kötü yorum yazıyolar ki . Belki o an o insan kaldiramicak onu . Biraz daha akıl verici toparlayacak yorumlar yazmak çok mu zor bilmiyorum

Yağıyor mübarek. İlle bir ulusa sesleniş konusu açılacak. Daha gıcık olduğum çok az şey var😒 vurun daha ölmemiş 🙄 hoşlanmadığınız yorum olursa şikayet eder, alıntılayıp cevaplarsınız. Bilmiş bilmiş insanlara had göstermek sizin işiniz değil 😒
Onlar had gosterirken iyi oluyor değil mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X