Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 hafta geciktiBen de gördüm o hayalet çizgiyi.
İlk gebeliğimde aynen böyle belirsiz bir çizgi vardı.
Kaç gün geciktiniz?
Acaba bana mı öyle geliyor diye sizlere sorayım dedimvallahi bende görüyorum o hayalet çizgiyi :) İnşallah.....
Yapıcam yarın sabah ilk idrarla çünkü bugün öyle yapmadımbi tek ben göremiyorum sanırım.
bi test daha yapsan.
Adetlerim çok düzensiz hep gecikiyor normalde20 dk dan önce çıktı mı bu çizgi yoksa sonradan mı çıktı? 3 hafta gecikmeye göre baya silik çünkü.
Merhaba evet doğru ama benim normalde de gecikiyor adetlerim o yüzden sordum kusura bakmayın3 hafta gecikmeye göre çok silik geldi. evet bende de çok belirsizdi ama bu kadar da değildi ama
Adetlerim çok düzensiz hep gecikiyor normalde
Aynen hayırlısı teşekkürlerBen de gormuyorum kor oldum sanirim.
Eger siz goruyorsaniz da 3 hafta gecikmeye gore cok silik hamilelik olsa direk cikmasi gerekirdi diye dusunuyorum.
Hayirlisi neyse o olsun tabi
Öylemi Allah size bağışlasın .O zaman geç yumurtlamış olabilirsin ben de oğlumu 70. Gün öğrenmiştim :)
yok canım merak ve heyecanda haklısın ne kusuru. ben de merakla bekliyorum neticeyi, inşallah istediğin gibi olurMerhaba evet doğru ama benim normalde de gecikiyor adetlerim o yüzden sordum kusura bakmayın
Haftaya göre silik çıkmış ama bilemeyiz tabi3 hafta gecikti
Benmde boyleydi daha bebegn cok kucuk canmMerhaba kızlar gebelik testime yorum yapar mısınız sanki ben hayalet çizgi görüyorum bana mı öyle geliyor bu durumu yaşayan var mı?
Çok heyecanlandım hayırlısı olsun teşekkür ederimBenmde boyleydi daha bebegn cok kucuk canm