• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorum yapar mısınız .ilk defa kullanıyorum ovulasyon test.

kokunhuzurmus

07.02.2022 Baslangiç. 71.8 hedef: 60
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016
514
763
103
34
İyi geceler. Kızlar bi bakar mısınız . Saçma olabilir bilmedigim icin. Bi çok şeyi burda ogrendim. lütfen kırıcı olmayınn.üstteki ikisi HCG test en alttaki lh ovulasyonntest. Bu ovu test ile gebelik öğreniliyormus. Cok cok silik 2.çizgi var. Bu ne demek oluyor. Bat a 8 var. 1o günkala ovu test ile gebelik öğrenenlervarmış. Ben de dayanamadım yaptım. 5 gun kala da erken gebelik testi yapmayı düşünüyorumm.
20161126_003058.webp

Can'ım hergün Bi tane yap koyulaşma Görene kadar. Sağdaki çizgi daha koyu tada diğeriyle aynı koyulukta olması lazım
Tamam yaparım. İlk İd.. rla yapım dimi. Erken gebelik testini 5 gun kala yapsam olur mu sence.tesekkur ederim. İnşallah bebisini sağlıkla hayırlısı ile kucağına alırsın.

Adetin kaçıncı günü başladın ovu testine ?? Muhtemelen yumurtlama geçmiştir lh testlerine gebeliği gösterir die çok da inanma.
mutlaka 2. Çizgi çıkar zaten hep
Allah gönlüne göre versin inşallah

Adetin kaçıncı günü başladın ovu testine ?? Muhtemelen yumurtlama geçmiştir lh testlerine gebeliği gösterir die çok da inanma.
mutlaka 2. Çizgi çıkar zaten hep
Allah gönlüne göre versin inşallah
Amin inşallah cümlemizin.aslında Ovu testini ilk defa kullandm ben. Yum dönemim gecti. Gebelik öğrenenler varmıs bu testle. Ben de denemek istedim. Öğrenmek istedigim buydu aslında 2.çizgi hep çıkar zaten dedin ya.o zaman umutlanmıyım en iyisi.

Amin inşallah cümlemizin.aslında Ovu testini ilk defa kullandm ben. Yum dönemim gecti. Gebelik öğrenenler varmıs bu testle. Ben de denemek istedim. Öğrenmek istedigim buydu aslında 2.çizgi hep çıkar zaten dedin ya.o zaman umutlanmıyım en iyisi.
İnşallah Rabbim nasip eder.
Benim adete 2-3 gün kala çok koyu iki çizgi çıkardı ovu testinde ama adet olurdum hep.
Öğrenenler var tabi ama çok ta güvenmemek gerek.
Adet öncesi hormonlar değiştiği için çizgiler koyulasiyor die düşünüyorum ovu testinde . en sağlıklı sı gebelik testi ;)

Bende 9. Gün başladım . 13 de çift çizgi yakaladım. Eğer ovulasyon gerçekleşir ve döllenme olursa Allah'ın izniyle bu olaydan 13 gün sonra normal gebelik testide verir sonuç

Bende 9. Gün başladım . 13 de çift çizgi yakaladım. Eğer ovulasyon gerçekleşir ve döllenme olursa Allah'ın izniyle bu olaydan 13 gün sonra normal gebelik testide verir sonuç
Canım konuyu açan arkadaş bunu yum için değil gebelik öğrenmek için yapmış.
K kokunhuzurmus canım bu testlere her zaman güvenilmez. Kaldıki senin vaktin daha çok erken. Hiçkimse bat a 10 gün kala gebelik öğrenemez. Çünkü yumurtlama battan 14 gün önce gerçekleşir. 10 gün öncesi döllenemmenin daha 4. Günü demek oluyor bu durumda. 4. Günde daha yumurta rahime bile inmemiş olur. Yani tıpta bile bu imkansız. Bir gebelik varsa eğer, döllenme gerçekleştikten en az 10-12 gün sonra öğrenilebilir. Buda bata 2 ile 4 kala oluyor. Lütfen her okuduğunuza inanmayın. Önce biraz araştırın. Bi çok dr un sitesinde bu konular bir bir açıklanmış. Google dan arayıp döllenme nasıl gerçekleşir önce bi bakın lütfen. Boşyere kendinizi bu kadar etkenden strese sokmayın. Olacağı varsa bile stres döllenmeyi engelleyebilir belkide.

K kokunhuzurmus canım bu testlere her zaman güvenilmez. Kaldıki senin vaktin daha çok erken. Hiçkimse bat a 10 gün kala gebelik öğrenemez. Çünkü yumurtlama battan 14 gün önce gerçekleşir. 10 gün öncesi döllenemmenin daha 4. Günü demek oluyor bu durumda. 4. Günde daha yumurta rahime bile inmemiş olur. Yani tıpta bile bu imkansız. Bir gebelik varsa eğer, döllenme gerçekleştikten en az 10-12 gün sonra öğrenilebilir. Buda bata 2 ile 4 kala oluyor. Lütfen her okuduğunuza inanmayın. Önce biraz araştırın. Bi çok dr un sitesinde bu konular bir bir açıklanmış. Google dan arayıp döllenme nasıl gerçekleşir önce bi bakın lütfen. Boşyere kendinizi bu kadar etkenden strese sokmayın. Olacağı varsa bile stres döllenmeyi engelleyebilir belkide.
Ay öylemi pardon bende adetin 9. Günü anladım ..

ne guzel yazmissin yaa adeta bir uzman :)) kadin olmak zor zanaat, bebis ugruna ya sacmaliklara inanir olduk yada uzman :halay::halay: saglikli bi gebeligin olsun saglkkla al bebisini kucagina...

ne guzel yazmissin yaa adeta bir uzman :)) kadin olmak zor zanaat, bebis ugruna ya sacmaliklara inanir olduk yada uzman :halay::halay: saglikli bi gebeligin olsun saglkkla al bebisini kucagina...
Estağfirullah canım benim çok sağol, gerçekten çok zor kadın olmak, en önemliside insanın kendi kendinin dr u psikoloğu öğretmeni vs şartlar ne gerektiriyorsa onu olmak gerekiyor. Yoksa körü körüne yaşamaktan başka bi işe yaramaz. Amin canım allah razı olsun sizinde az kalmış kavuşmanıza rabbim vaktiyle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Back
X