• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Yorum ve önerilerinizi bekliyorum..

seawitch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
290
1
96
İstanbul
Arkadaşlar haziranda nişanım olucak kısmetse salon tuttuk ben şimdiden elbise bakmaya başladım daha zaman var aslında ama bu elbise benim hoşuma gitti hem modeli hem rengi ama biraz sade mi diye düşünüyorum çünkü salonda olucak nişanım siz ne dersiniz? bi de yaşım 20 çok süslü şeyler sana gitmez falan diyo herkes ama bu da çok mu sade sizce gözlerim de mavi o yüzden bu tonlarda istiyorum daha önümde zaman var başka modellere de baksam mı ama bunu da kaçırmak istemiyorum sizce nişanda giyilir mi bu elbise yorumlarınızı bekliyorumma.s.
1fed7722.jpg

bende çok beğendimm evde olucak benimde nişanım böle bişi bulsam kaçırmazdım gerçi benimkide güzel :D:D salon nişanı için eğer gösterişli bişi istiosan daha farklı şelerde bakabilirsin aslında bikaç model o tarzda deneseydin nasıl duruyor die

gerçi bu elbisede şık bir ayakkabı takı saç makyajla dahada zenginleşecek.Zarif bi elbise bu renge bid e mora bayılıyorum zaten beyaz tene çok yakışıo

mutluluklar diliyorumm

bence biraz iddalı durmalı bu elbise üzerinde pek iddalı durmamış. Hemde salonda yapacaksın gelin olduğun anlaşılmalı. Ev için çok ideal ama salon için sade bence. Belkide rengi yüzünden.Bu elbise modelininin benzerini çok yakınlarından biri de giyebilir. Gelini karıştırmasınlar sonra delikafadulden

canım bence salon için de güzel. sonuçta abiye bir kıyafet. takılarınla biraz daha hareketlendirirsin..

Bence salon için sade kalmış baya.. daha vaktin var biraz daha bak derim..

bencede salon icin cok sade canım . tarlantanlı olmayan biraz kabarık bir model daha iyi olur bence

cm çok hoş bir model sanada çok yakışmış içine sindiyse kaçırma bence

canım benım nısan elbısemın mavı rengı senınkı kaydirigubbakcemile3
bızım evde oldu nısan, senın dusuncelerın onemlı eger nısanında kabarık elbıse fılan gıymek ıstıyosan ya da farklı bısey gez dolas uzerınde bır gör derım,cevrendekıler ne dıyo cok onemseme sen elbısenın ıcınde olacaksın kendını o gun cok özel ve guzel hıssetmelısınnnbayanssulusmile

ayyyyy ayni benim nisanliligim nerdeyse.
bende sadece o koldaki serit yoktu ve gül yerine stras taslariyla bi toka vardi

bence cok güzel,nisanda fazla abartiyi sevmiyorum ben zaten

model falan güzel canım ama ben kabarık bi modelden yana kullandım tercihimi
21 yaşındayım haziranda nişanım var
kabarık bi nişanlık diktiriyorum

canım eğer salondaysa biraz daha iddalı bişeyler bulsan.neden dersen bu kıyafet tarzında herkez giyer senin farkın olmalı öyle değil mi?ama bu da üstüne çok yakışmış açık tenlisin şık durmuş,tavsiyem daha iddalı şeylere bak en güzel sen olmalısın unutma =)

yorum yapan herkese teşekkürleropuyorumnanaktan
sanırım biraz daha bakıcam kızlar çünkü tam içime sinmedi bi türlü..daha zamanım da var nasıl olsa bakmadığım dolaşmadığım bi sürü yer var oralara gidicem..sonuçta ömürde bi kere oluyo sizin de dediğiniz gibi en önemlisi içime sinmesi..umarım aradığımı bulurumboshayallersmile

bence mavi gözlerine yakisicak cok cok daha güzel renkler yasina göre daha güzel modeller var salon icin cok sade :delphin:

bence cok yakismis canim.. vallah yasin 20 olunca neden suslu seyler sana gitmiyormus anlamadim ben acikcasi.. asil bu yasta suslu puslu seyler gidiyor ehehe aldirma sen icine nasil siniyorsa oyle giy. Salonda olcakmis daha abartili modellerede bakabilirsin istersen kabarik seviyorsan mesela..

canım elbise çok güzelmiş gözlerinde mavi madem süper olucaktır eminim
nişanda böyle sade elbiseler daha güzel duruyor bence..

Bence kesinlikle muhteşem duruyor
Yüzünü bilemem ama fiziğine çok uymuş.
Herkes kabarık elbise giymek zorunda değil sonuçta, dediğin gibi yüzün çok küçükse falan kabarık elbise komik bile olabilir.
İçine sindiyse bence çok güzel
Yani özel olacağım diye makyaj yapmaya çalışıp da becerememiş çocuklar gibi olmaktansa zarif bir hanımefendi olmak yeğdir her zaman..
Ama kabarık giymek istersen de gez biraz daha bak, sonradan da içinde kalmasın

Back