• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorulmaktan yoruldum...

bazen bende senin kullandığın bu kelimeyi kullanırım.YORULMAKTAN YORULDUM DİYE...
Ama iyi düşünürsen, yaşamak için mutlaka bir sebebin vardır...Mutlaka...

kim kızdırdı seni kim böyle değersiz hissetmene neden oldu?hiç kimse mükemmel deildir ama o saydığın şeyler varya aralarından bi kaç tanesini hakkıyla yerine getiriyosundur kendini üzme

bir egitimciden bunlari duymak cok uzdu beni...
gercekden hersey ust uste gelmiski bu kadar bunalmissiniz...ve size yakismayan kelimelere ve dusuncelere kapilmissiniz...bi an dusunun soyle acaba size layik es ogrenci yada digerleri oldularmiki siz kendinizi olamadim edemedim diyosunuz herseyin bi sebebi vardir hic birsey karsiliksiz degildir suc bile...o yuzden bu kadar sorumlusu sadece sizmissiniz gibi davranmayin ve kendinize gelin...umarim cabucak kendinize gelirsiniz a.s.

Hayat nedir? Yaşamın amacı ne? Bir iz bırakma ümidi mi? Ya da bişeyleri başarabilmenin verdiği sevinç mi?

Ben neyi başabildim?

İyi bir öğretmen olamadığımı az önce bir kere daha gördüm.
İyi bir eş olamadığım da en son bi kaç saat önce farkettirilmişti zaten.
İyi bir arkadaş olmadığımı zaten biliyorum ve bunu isteyerek yapıyorum galiba.
İyi bir evlat olmayı isterdim ama beceremedim.
İyi bir abla olamadım ve bunun için gerçekten çok üzgünüm.
İyi bir gelin olmayı da beceremedim sanırım , hiç bi zaman da beceremiycem galiba..
İyi bir dost, iyi bir akraba veya iyi bir komşu da değilim..

Anlayacağınız ben şu dünyada hiç bir şeyi beceremedim galiba.

Hep söylerdim zaten kendi kendime “yaşamayı beceremiyorum” diye.

Ama ölmeyi de beceremiycem diye korktuğum için yaşamaya devam ediyorum sanırım.

Ne acı aslında bu cümle.

Ölemediğim için yaşıyorum..

:((((

kötü bir dönem yaşıyorsun galiba canım
emin ol herkesin hayatında oluyor böyle şeyler
ve geçiyor
sorunlarla kabul etmek lazım
yoksa hiç çekilmez bu hayat.

Back
X