Yoruldum..

Sineray

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
2.425
0
aslında bi çok sey var anlatılıcak. Bunca sene maske takmış biri olarak sırf kendimi küçük düşürmemek için aslında çevremdekilere sevdiğime göstermemek için içimdeki sinirin kızgınlığın yorulmuşlugun maskesi.. Nerden başlıycam bilemiyorum sorunlu bi çocukluk geçirdim 5 yaşındayken babamın askere gidişi kreşlerde büyümüş olmam ailemden 1 sene ayrı yaşamak zorunda kalmam 8 tane okul değiştirmem. içime kapanık çekingendim ki hala öyleyim manevi yaralar okadar büykki içimde tam düzelicem derken 9 yaşında bi kardeşim oldu. abla değil anne oldum sanki gerçi bakıcı vardı ama taki liseye başlayana kadar ben liseye başladım kardeşim anaokulunu ailede bütün baskılar bendeydi artık ev işi kardeşimin bütün sorumlulugu bendeydi hiç biyere çıkamıyor hep gözetim altına alınıyordum. Bir gün öyle tak ettiki bu hayat canıma lise 1 deyken evden kaçma planları yaptım. Bi arkadaşımla ankaraya kaçıcaktım mektubumu bile yazmıştım. Hep babam derdi iyi bi iş sahibi olunca bana bi bmw annenene bi ev alırsın diye. Her gün her saat neredeyse bunları duydum ben. Benim içi n hayat sadece ders okul ev 3lüsündeydi. babam mektubumu buldu alıp okudu kahvaltıdaydık. O an ağlamaya başladım gidemedim.. Daha sonra zaman geçti birine aşık oldu bulamadım sevgiyi şefkati onda buldum yeri geldi abim oldu yeri geldi sevgilim. Bütün herşeyimi bildi beni rahatlattı terapi gibi. Daha 15 yaşında olmama ragmen hastalıklar başladı sedef hastası olmayan ben sedef hastası oldum. Götürmedikleri doktor kalmadı. Doktor bana sordu bişeye kafayamı takıyosun diye hep ağladım hep bu soru soruldugunda.. Annem baktı bana gözlerini dikmiş bir şekilde kimseye derdimi anlatamadım. İçime attım arkadaslarmla iyi geçinemiyordum. Birsüre sonra ne kadar ilaç kullansamda saçlarım iyice dökülmeye başladı. Annem ve babam çalıştıgı için biraz geç geliyordular. Gelir gelmez kavgalar gürültüler. Yaptıgım hiç bişeyden memnun kalınmıyordu. Hafiften kalbim sıkışmaya başlamıştı. Arada beni tekliyor korkuyordum birşey olucak diye. Gene kimseye söyleyemedim. En sonunda patlak verdi ve 1 sene sınıfta kaldım.KAldım ama ne siz sorun ne ben söyliyim iyice sıkılaştım. Eve gelirim hergün saat 1 de annem arar evdemisin geldin mi her saat başı aramaya devam eder taki eve gelene kadar.. Çok intiharı denedim tülbent bağlayıp boğazımı sıktım küveti suyla doldurup içine girdim bileğimi kestim daha 5 yaşındayken ama olmadı herşeyden ben suçlandım. İnanın bunları yazarken ağlıyorum. Birisine bağladım hayatımmı kapklaranlık dünyamda ışıgım oldu. Odadan çıkmaz oldum iyice. En sonunda beni pskologa götürmeye karar verdiler. Gittik 15 yaşında lustrala başladım sabah akşam iç rahatlatır denildi. Ama ne fayda o kavgaları gürültüleri sorumlulukları almıyordu bu sadece uyumak istiyordum uyuyup kendi dünyama gitmek. Mutlu olmak istiyordum. Mutluluk hayaldi benim için Hep hayallerle büyüdüm.Yaz tatili olurdu sabahın 7sinde kaldırılırdım. Hadi onu geçtim her saat aranır kontrol edilirdim telefonum internet ne varsa alındı elimden nedeni yok. Mutsuzmusum onlara göre yaptıkları hiç bişeyden memnun olmazmışım. Hiç onları düşünmezmişim. Hep kıyaslandım başkasının çocugu böyle koç'a girdi burslu sen gerizekalımısın biyeri tutturamadın diye söylendiler hep. Gittiğim pskolog artık senin yanında olamıycam her hafta gelmene rağmen bi çözüm bulamıyorum benimde 2 kızım var ve iyiki senin durumunda değiller dedi ve beni gönderdi. Tabi en son anti depresanın atarax ilacını vermişti. Onuda ben istedim lustral yetmiyor diye.Hepsi içimde birikti şuan yaşım 20 ben bu evde mutlu değilim. kardeşim çocugum gibi oldu. Ev işleri bende onun bakımı okulu bende. Allahtan telefonum ve bilgisayarım var suan bunlar olmasaydı napardım bilemiyorum. Hala içim acıyo daha demin yemek yendi eve yeni geldi ve gelir gelmez bugun temizlik yaptın mı yemek yaptın mı sorusu oldu. Çalışıcam dedim kardeşin var nereye çalışıyosun otur işte evde dedin zar zor girdim bi işe 1 haftadır çalışıyorum ama surat üstüne surat çekiyorum. Benim bi hayatım bi sevdiğim var ben mutluyum ama anlatamıyorum onlara göre hep mutsuzum hep mutsuz ediyomusum onları. Ne yapmam gerekiyo mutlu olmaları için ki ?
Babama çok düşkündüm. İçimden geldi sarıldım bi keresinde çok iyi hatırlıyorum bana dedikleri yağcılık yapma geç otur oldu. Öyle içime dokundu öyle oturdu ki . Üstünden 3-4 sene geçmesine ragmen bu olayın hala ağlarım düşününce. Şuan odamdan çıkmıyorum onlar gelince artık anne baba bile demek içimden gelmiyor. Yüzlerini görmek istemiyorum artık. Hep kavga gürültü istemiyorum artık ben canım çok ama çok acıyo içim yanıyo kalbim sıkışıyo ben naptım ki bunlar bana düşman ? Bu yazdıgımı kimse okumak zorunda değil yorum yazmayın sadece konuşmam lazım artık iyi değilim. Herşeyim düzensizleşti. 1 senede 20 kilo aldım hiç bişey yemememe ragmen kalbim sıkısıyo başım patlıyo ellerim uyusuyo ben naptım allahım bunlar benim başıma geliyo.

:KK43: okurken gözlerim doldu :KK43:
öncelikle kalbin için doktora gittin mi diye sormak geldi içimden asla ihmal etme ne olur...
ayrıca psikiyatriste gitmelisin acilen çünkü yaşadığın hayatı kaldıramadığını düşünüyorum... haklısın küçüklüğünden beri annenle baban çok üstüne gelmiş olabilir ama inan okurken seni sevdiklerini de düşündüm yani rahatsızlıkların için doktor doktor dolaştırmışlar en azından ama herhalde hatayı kendilerinde aramamışlar.

allah yardımcın olsun canım

:KK43: okurken gözlerim doldu :KK43:
öncelikle kalbin için doktora gittin mi diye sormak geldi içimden asla ihmal etme ne olur...
ayrıca psikiyatriste gitmelisin acilen çünkü yaşadığın hayatı kaldıramadığını düşünüyorum... haklısın küçüklüğünden beri annenle baban çok üstüne gelmiş olabilir ama inan okurken seni sevdiklerini de düşündüm yani rahatsızlıkların için doktor doktor dolaştırmışlar en azından ama herhalde hatayı kendilerinde aramamışlar.

allah yardımcın olsun canım

teşekkür ederim her kavgamızda söyledim hatayı bende aramayın kendinize bakın dedim naptık ki biz dediler. Kalbim için gitmedim. Annemlere söylediğimde kilolardandır dediler bişey yoktur dediler. am var bişey bende hissediyorum. 20 yaşındayım ama sanki 40 yaşında ruhum var. Yoruldum.. Hemde çok.. En son gittiğim doktor hormonal bozuklugun var. Eskiden böyle yoktu dedi. Piskolojik destek alıcakmısın ona göre ilaç yazıcam dedi. Anneme baktım ve cevabı yapıştırdı hayır almıycak bunca zaman götürdükte ne oldu demesi oldu 20 yasında ki kız doktorun yanında ağladı sonra herkesin içinde azar işittim naptık ta bu kadar mutsuzsun ağlıyosun rezil ediyosun kendinide bizide. Oldu her misafir geldiğinde denilen şey bu kız robot gbi olmuş artık oldu. Cemre gel yat kalk uyan ye yap .. BNaşka bişi yok.

canım büütün yazdıklarını okudum ve ablam konuşuyormuş gibi geldi.
benim ablamla aramda on yaş var, öncelikle onu belirteyim. ablamın da şikayetleri hep bu türdendi. o yüzden seni çok iyi anlayabiliyorum; ama sana haddim olmayarak birkaç şey söylemek istiyorum. sanıyorum ki deneyimsiz ve çok bilgili olmayan ya da çocuk sahibi olmaya hazır olmayan diyelim, anne babaların ilk çocukları hep deneme tahtası gibi oluyor. çocukla nasıl ilgilenilmesi gerektiğini bilmiyorlar belki de, bilemiyorum sonuçta o kadar tecrübem yok; ama bizde de durum aynıydı. ablamla aynı anne babaya sahip olmamıza rağmn ben ikisine de taparım, ablam da nefrete benzer şeyler hisseder. ablamın düşünceleri senden farksızdı ve karşısına çıkan ilk adamla evlendi. ona ilk şlefkat gösteren, ilk seven vs.. bundan iyisini bulamam dedi sanırım, bilemiyorum; ama çok yanlış yaptı, bunu hepimiz gördük sanıyorum o da artık farkında ve geri dönüşü olmayan şeyler de yaaşandı. sen sen ol, hayatında olup biten ne varsa, her şeye rağmen mantıklı düşünmeye çalış. karşına çıkan ilk insanla evlenme sakın. psikologa git, kendini geliştir, her şeyin düzeldiğini ve artık aileden de bağımsız ilerleen bir hayatasahip olabileceğini göreceksin o zaman. keşke ablamı da uyarabilseydi birileri daha hayatında kimsecikler yokken, olmadı. sana mükemmel bir gelecek diliyorum, hiç sıkma canını, hiç üzülme, her şey düzelir. daha o kadar gençsin ki...
ben 25imdeyim şimdi, ablam da, senin kardeşine baktığın gibi bana bakmıştır. geçmişte ablamın canıma okuduğu zamanlar oldu, şimdi hala geçmiş günlerin hatrına saçının bir telinin incinmesine kıyamam...

canım belli ki annen ve babanın sana tavırları normal değil... ben senin yerinde olsam deli gibi ders çalışır üniversiteyi kazanır ve uzaklaşırdm o evden.... kendi mesleğin olsa kendi paranı kazansan sana hiçbir şeklde müdahele edemezler... ben bunu bi düşün derm:KK28::KK28::KK28:

Söyleyecek pek bir şey yok annen ve babanla ilgili sözün bittiği yer diyebilirim....

Annenle Babanla ilgili yorumda yapmak istemiyorum çünkü seni yanlış yönlendirebilirim...

Sen tek değilsin bende bundan daha farklı olaylar yaşadım annemle babamla ilgili...

Tek değistiremiyeceğimiz şey anne ve baba atsan atılmaz satsan satılmaz.... Seni anlıyorum...

Sen kendin için değerlisin kendi kendinin doktoru olabilirsin diğer her şey fasa fiso..

Şu anda sen bu evde yaşamak zorundasın değilmi????

Onları olduğu gibi kabul etmen gerekecek biliyorum zor onlara iyi taraflarıyla bakmaya çalış...

Göreceksin senin için daha kolay olacak ...

Eğer iyi taraflarıyla bakarsan bu kadar mutsuz olmayacaksın,,,

Sen kendin için önemlisin,

Sen kendini sev,

Sen kendin için değerlisin,

ŞU ANDA SENDEN BİR ŞEY YAPMANI İSTİYORUM

BİR KALEM VE KAĞIT AL

BİR TARAFA HAYATINDAKİ EKSİLERİ DİĞER TARAFA ARTILARINI YAZ BEKLİYORUM HADİ...

SONRADA BİZİMLE PAYLAŞ OLURMU BİZ BURDA SENİNLEYİZ....

5 yaşındayken bileklerini keserek intihara mı kalkıştın yoksa ben mi yanlış anladım.

Aileler bazen kendi sorumluluklarını taşıyıp taşıyamayacağını düşünmeden çocuklarına, genelde ailenin en büyük kızına veriyorlar. Ben de benzer şeyler yaşadım ama bu denli şiddetli bir sorumluluk almadım üzerime. Benim en yakın arkadaşım, ilkokulu bitirip ortaokula başlayacağı sene annesi ikiz doğum yapmış, birine sen bakacaksın, birine ben bakacağım! Okula yollamamışlar kızı. Saçlarını küçük besleme filmindeki kız gibi kesip sokağa çıkamamasını sağlamışlar, çocuklar okul çağına glmişler bu defa kuran kursuna yatılı olarak eve gelmeden yıllarca temizlik yemek vs. yaptırmışlar. Psikolojisi bozuk, evlenmek istiyor, onun istediklerini ailesi beğenmiyor, ailesinin beğendiği (kendileri gibi) adayları da arkadaşım istemiyor. Para biriktirip gizlice burun estetiği oldu annesi son anda öğrendi, hastaneden geldiğinde ziyarete gitmiştim, annesi "belki güzel bari olur" dedi :KK53: Bir anne kızına ilk göz ağrısına bunu dedi!

Yaşadıklarınız kolay kolay kaldırılabilecek şeyler değil. Ama umudunuzu yitirmeyin, çalışmaya devam edin.

babalar bu tur konularda cok deneyimsiz ve beceriksiz olabilir anlarim ama eger anne sorumluluklarini kiz cocuklarina yukluyorsa hep bu tur seyler basa geliyor..temizlik yaptir yemek yaptir kardese baktir eee sen? o da calisyordur butun gun.. bunlari yasayan arkadaslarimin bir sure sonra arkadaslari da malesef anne ve babasinin arkadaslari oldu..bize geldiginde bile annesei 10 kere arar hic olmadi eve gelince ne yapacagini bildirirdi..sogan dogra beyazlari at bilmem ne ..benim bile icim sikilirdi..ee ne oldu arkadasim herseyi bilir becerir duzenli br hayati vardir sabahin korunde kalkar (egitim anlaminda ilerleyemedi cunku kendiyle ilgili hicbirseye odaklanamadi evin sorumluluugu onunda ustundeydi hep) ama ben hicbirsey yapmamama ragmen annem hep ilerde nasilsa zamani gelince yapacaksiniz dersinize calisin uyuyun tv izleyin derdi ve ben simdi gercekten bunun farkina variyorum iyi bir cocukluk yasamisim.. simdi insan zora dustugunde zaten onlari ogreniyor anneme minetarim tabi bunda onun vericiligi sayesinde oldu bende cocukalrima boyle davranacagim disiplin edicez diye cocukalrin hayatini karartiyor bazi aileler..bence cocuk sorumlulugunu alamayacak insanlar yapmasin.. :KK20:

Son düzenleme:
bir psikolog size yardım edemedi diye bırakmayın lütfen.
başka doktorlar deneyin. eminim iyi bir doktor sorunlarınızın temeline inip ailenizle de irtibata geçecektir. doktor onlarla da görüşmek isteyecektir. böylece belki de aileniz yaptığı yanlışlardan döner. allah yardımcınız olsun :KK71:

canım büütün yazdıklarını okudum ve ablam konuşuyormuş gibi geldi.
benim ablamla aramda on yaş var, öncelikle onu belirteyim. ablamın da şikayetleri hep bu türdendi. o yüzden seni çok iyi anlayabiliyorum; ama sana haddim olmayarak birkaç şey söylemek istiyorum. sanıyorum ki deneyimsiz ve çok bilgili olmayan ya da çocuk sahibi olmaya hazır olmayan diyelim, anne babaların ilk çocukları hep deneme tahtası gibi oluyor. çocukla nasıl ilgilenilmesi gerektiğini bilmiyorlar belki de, bilemiyorum sonuçta o kadar tecrübem yok; ama bizde de durum aynıydı. ablamla aynı anne babaya sahip olmamıza rağmn ben ikisine de taparım, ablam da nefrete benzer şeyler hisseder. ablamın düşünceleri senden farksızdı ve karşısına çıkan ilk adamla evlendi. ona ilk şlefkat gösteren, ilk seven vs.. bundan iyisini bulamam dedi sanırım, bilemiyorum; ama çok yanlış yaptı, bunu hepimiz gördük sanıyorum o da artık farkında ve geri dönüşü olmayan şeyler de yaaşandı. sen sen ol, hayatında olup biten ne varsa, her şeye rağmen mantıklı düşünmeye çalış. karşına çıkan ilk insanla evlenme sakın. psikologa git, kendini geliştir, her şeyin düzeldiğini ve artık aileden de bağımsız ilerleen bir hayatasahip olabileceğini göreceksin o zaman. keşke ablamı da uyarabilseydi birileri daha hayatında kimsecikler yokken, olmadı. sana mükemmel bir gelecek diliyorum, hiç sıkma canını, hiç üzülme, her şey düzelir. daha o kadar gençsin ki...
ben 25imdeyim şimdi, ablam da, senin kardeşine baktığın gibi bana bakmıştır. geçmişte ablamın canıma okuduğu zamanlar oldu, şimdi hala geçmiş günlerin hatrına saçının bir telinin incinmesine kıyamam...

Tabikide aynen deneme tahtası oldum. KAçarak evlendilerler ve bir seneye kalmadan ben olmuşum. Aileler affetsin diye.. Babam askerlik yamamış annem çalıştıgı için bakamamış 3 aylıkken kreşe verilmiş ama olmamış bakıcı tutulmuş kadının bana yapmadıgı kalmamış. Hayatımdaki erkek 5-6 senedir hayatımda herşeyin farkında ve ooda benim ailemden nefret eder. Asla kötülemedi annendir babandır dedi ama osn zamanlarda oda patlamaya başladı.. Oku kendini geliştir elimden gelen herşeyi yapıyorum masraf çok borc içindeyiz diyolar bende yük olmak istemiyorum. Aman diyorum cemre sus az kaldı sabret ama bi yere kadar...

canım belli ki annen ve babanın sana tavırları normal değil... ben senin yerinde olsam deli gibi ders çalışır üniversiteyi kazanır ve uzaklaşırdm o evden.... kendi mesleğin olsa kendi paranı kazansan sana hiçbir şeklde müdahele edemezler... ben bunu bi düşün derm:KK28::KK28::KK28:

Canım ikinci üniversitedeyim. Ve 2 ene gittim üniye aman kardeşine kim bakıcak 2-3 saat için kadın mı tutucaz boşuna masref dendi hep. Hevesim kursagımda kaldı. Şuan çalışıyorum 2-3 senedir asla onlardan para almıyorum almamda zaten bu saatten sonra. Gider çöp toplar satarım ne gerekiyorsa yaparım ama almam.Bu zamana kadar bana ne aldılarsa borç saydılar. Sanki zorla yaptırıyomuş gibi. Ondan evde oturmam ve kardeşime bakmam lazım onun dersi düşünce veya yanlışını görünce benden bilirler. Bana güvenip doğurdular ya...

5 yaşındayken bileklerini keserek intihara mı kalkıştın yoksa ben mi yanlış anladım.

Evet oun oynuyorduk kreşte oyuncağı kapıya attım cam kırıldı yere düştü babam yoktu o zaman askerdeydi. Bende bunaldm çocukluk aklı işte alıp kesmiştim hemen sağlık ocagına götürdüler hepsini hatırlıyorum. sol bileğimde damarıma 1-2 mm kala durmuşum veya fark etmişler hatırlamıyorum..

babalar bu tur konularda cok deneyimsiz ve beceriksiz olabilir anlarim ama eger anne sorumluluklarini kiz cocuklarina yukluyorsa hep bu tur seyler basa geliyor..temizlik yaptir yemek yaptir kardese baktir eee sen? o da calisyordur butun gun.. bunlari yasayan arkadaslarimin bir sure sonra arkadaslari da malesef anne ve babasinin arkadaslari oldu..bize geldiginde bile annesei 10 kere arar hic olmadi eve gelince ne yapacagini bildirirdi..sogan dogra beyazlari at bilmem ne ..benim bile icim sikilirdi..ee ne oldu arkadasim herseyi bilir becerir duzenli br hayati vardir sabahin korunde kalkar (egitim anlaminda ilerleyemedi cunku kendiyle ilgili hicbirseye odaklanamadi evin sorumluluugu onunda ustundeydi hep) ama ben hicbirsey yapmamama ragmen annem hep ilerde nasilsa zamani gelince yapacaksiniz dersinize calisin uyuyun tv izleyin derdi ve ben simdi gercekten bunun farkina variyorum iyi bir cocukluk yasamisim.. simdi insan zora dustugunde zaten onlari ogreniyor anneme minetarim tabi bunda onun vericiligi sayesinde oldu bende cocukalrima boyle davranacagim disiplin edicez diye cocukalrin hayatini karartiyor bazi aileler..bence cocuk sorumlulugunu alamayacak insanlar yapmasin.. :KK20:

Babam 21 annem 19 yaşındaymış kaçtıklarında aileler affetsin diyede beni doğurmuşlar. Biey yaptıgı yok birde gücüme giden babamın annen hep koşturuyo sen neden bişey yapmıyosun oluyo Allah'm o an ölmek istiyorum!! Neden benm yaptıklarım görülmüyo hergün ben temizlik bulaşık evi toplama yemek yapıyorum neden bunlar görülmüyoo.. Bi yere giderim bana der arkadasının telefonunu ver. Eee benimki açık ulaşıyosun olsun sen gene ver veririm ondan arar beni. Yani düşünüyorum güven sarsıcak birşeyde yapmadım... Derse otururum sınavım vardır içerden ses gelir cemreee gel çay doldur eee ayakların yokmu ders çalışıyorum mutfak orda derim içimden. Evet asla yapmasın benm bi mesleğim var ama ben evlendikten sonra asla çalışmayı düşünmüyorum. Neden mi ? Nedeni eşime aileme çocuguma zaman ayırmak asla çocugum benim gibi olmuycak ben çektim yaşadım. Benim çocugum bunları yaşamıycak annesiyle arkadas gibi olucak.

başka doktorlar deneyin. eminim iyi bir doktor sorunlarınızın temeline inip ailenizle de irtibata geçecektir. doktor onlarla da görüşmek isteyecektir. böylece belki de aileniz yaptığı yanlışlardan döner. allah yardımcınız olsun :KK71:

Amin cnm tşk ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun. Pskologa götürmediler götürün dedim iyi değilim dedim hayır bişeyin yok dediler. Napim zorla değil ya tmm dedim oturdum ağladım keşke şiddet olsaydı diyorum bazen inanın bu söz dayağı daha kötü bişey.. Vurunca izi kalır geçer belki ama söz saplandımı çıkmıyo

Aileler bazen kendi sorumluluklarını taşıyıp taşıyamayacağını düşünmeden çocuklarına, genelde ailenin en büyük kızına veriyorlar. Ben de benzer şeyler yaşadım ama bu denli şiddetli bir sorumluluk almadım üzerime. Benim en yakın arkadaşım, ilkokulu bitirip ortaokula başlayacağı sene annesi ikiz doğum yapmış, birine sen bakacaksın, birine ben bakacağım! Okula yollamamışlar kızı. Saçlarını küçük besleme filmindeki kız gibi kesip sokağa çıkamamasını sağlamışlar, çocuklar okul çağına glmişler bu defa kuran kursuna yatılı olarak eve gelmeden yıllarca temizlik yemek vs. yaptırmışlar. Psikolojisi bozuk, evlenmek istiyor, onun istediklerini ailesi beğenmiyor, ailesinin beğendiği (kendileri gibi) adayları da arkadaşım istemiyor. Para biriktirip gizlice burun estetiği oldu annesi son anda öğrendi, hastaneden geldiğinde ziyarete gitmiştim, annesi "belki güzel bari olur" dedi :KK53: Bir anne kızına ilk göz ağrısına bunu dedi!

Yaşadıklarınız kolay kolay kaldırılabilecek şeyler değil. Ama umudunuzu yitirmeyin, çalışmaya devam edin.

Umudumu asla yitirmedim her gece dua ettim az kaldı biliyorum çok az kaldı.. Hatta iilk 18ime bastıgımda ayrı eve bile geçmeyi düşündüm ama kardeşime kıyamadım napar ne eder o cocukta benm gibi olmasın aman bağrılmasın ona dedim. Ya kardeşim değil benim çocugum oldu sanki.. Bazen arada abla yerine anne dio seviyorum onuda çok eğer bigün gidersem onuda yanıma almak istiyorum..

Babam 21 annem 19 yaşındaymış kaçtıklarında aileler affetsin diyede beni doğurmuşlar. Biey yaptıgı yok birde gücüme giden babamın annen hep koşturuyo sen neden bişey yapmıyosun oluyo Allah'm o an ölmek istiyorum!! Neden benm yaptıklarım görülmüyo hergün ben temizlik bulaşık evi toplama yemek yapıyorum neden bunlar görülmüyoo.. Bi yere giderim bana der arkadasının telefonunu ver. Eee benimki açık ulaşıyosun olsun sen gene ver veririm ondan arar beni. Yani düşünüyorum güven sarsıcak birşeyde yapmadım... Derse otururum sınavım vardır içerden ses gelir cemreee gel çay doldur eee ayakların yokmu ders çalışıyorum mutfak orda derim içimden. Evet asla yapmasın benm bi mesleğim var ama ben evlendikten sonra asla çalışmayı düşünmüyorum. Neden mi ? Nedeni eşime aileme çocuguma zaman ayırmak asla çocugum benim gibi olmuycak ben çektim yaşadım. Benim çocugum bunları yaşamıycak annesiyle arkadas gibi olucak.

Amin cnm tşk ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun. Pskologa götürmediler götürün dedim iyi değilim dedim hayır bişeyin yok dediler. Napim zorla değil ya tmm dedim oturdum ağladım keşke şiddet olsaydı diyorum bazen inanın bu söz dayağı daha kötü bişey.. Vurunca izi kalır geçer belki ama söz saplandımı çıkmıyo

Umudumu asla yitirmedim her gece dua ettim az kaldı biliyorum çok az kaldı.. Hatta iilk 18ime bastıgımda ayrı eve bile geçmeyi düşündüm ama kardeşime kıyamadım napar ne eder o cocukta benm gibi olmasın aman bağrılmasın ona dedim. Ya kardeşim değil benim çocugum oldu sanki.. Bazen arada abla yerine anne dio seviyorum onuda çok eğer bigün gidersem onuda yanıma almak istiyorum..

canim dun ne kadar neseli ve pozitiftin konunu okuyunca icin burkuldu uzuldum...bizim bi komsu kizida vardi senin gibi evde skyolarmiydi bilmem ama ev isi yemek bi yandanda okula gidiodu...bu yasadiklarin seni biraz olgunlastirir ve evlendiginde birgun ayni seyleri cocuguna yapmassin...zordur biz anlattigin kadarini biliyoruz yasamasi daha zordur...biran once ayaklarinin uzerinde durmalisin...oku meslegini kazan dimdik dur...ama sakin intihari falan dusunme intihar hem günah hem aciz insanlarin isi sen aciz degilsin...azimli ve guclusun sabret ALLAHA SIGIN HER ZAMAN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN umarim sevdiceginle ilerde mutlu bi geleceginiz olur...:KK71:

Söyleyecek pek bir şey yok annen ve babanla ilgili sözün bittiği yer diyebilirim....

Annenle Babanla ilgili yorumda yapmak istemiyorum çünkü seni yanlış yönlendirebilirim...

Sen tek değilsin bende bundan daha farklı olaylar yaşadım annemle babamla ilgili...

Tek değistiremiyeceğimiz şey anne ve baba atsan atılmaz satsan satılmaz.... Seni anlıyorum...

Sen kendin için değerlisin kendi kendinin doktoru olabilirsin diğer her şey fasa fiso..

Şu anda sen bu evde yaşamak zorundasın değilmi????

Onları olduğu gibi kabul etmen gerekecek biliyorum zor onlara iyi taraflarıyla bakmaya çalış...

Göreceksin senin için daha kolay olacak ...

Eğer iyi taraflarıyla bakarsan bu kadar mutsuz olmayacaksın,,,

Sen kendin için önemlisin,

Sen kendini sev,

Sen kendin için değerlisin,

ŞU ANDA SENDEN BİR ŞEY YAPMANI İSTİYORUM

BİR KALEM VE KAĞIT AL

BİR TARAFA HAYATINDAKİ EKSİLERİ DİĞER TARAFA ARTILARINI YAZ BEKLİYORUM HADİ...

SONRADA BİZİMLE PAYLAŞ OLURMU BİZ BURDA SENİNLEYİZ....

Hayatımın artıları
-küçük yaşta sorumluluk sahibi olmayı öğrendim
-Evi çekip çevirebilicek olgunluğa geldim
-Tutumlu birikimli gereksiz harcama yapmamayı öğrendim
Sanırım tek artı bunu görebiliyorum
Hayatımın eksileri
-küçük yaşta çocuk sahibi oldum!
-bir defa geldiğim bu hayatı dolu dolu yaşayamadan ölücem gibi insan bir kere 15 16 17 v.s. olur ama ben yaşayamadım.
-İçine kapanık kendine güveni olmayan asosyal bi insan oldum
-arkadaşlarım hep anne babasından bahsediirken ben hep ağladım çünkü hiç öyle bi annem babam oluycaktı.

Son düzenleme:
canim dun ne kadar neseli ve pozitiftin konunu okuyunca icin burkuldu uzuldum...bizim bi komsu kizida vardi senin gibi evde skyolarmiydi bilmem ama ev isi yemek bi yandanda okula gidiodu...bu yasadiklarin seni biraz olgunlastirir ve evlendiginde birgun ayni seyleri cocuguna yapmassin...zordur biz anlattigin kadarini biliyoruz yasamasi daha zordur...biran once ayaklarinin uzerinde durmalisin...oku meslegini kazan dimdik dur...ama sakin intihari falan dusunme intihar hem günah hem aciz insanlarin isi sen aciz degilsin...azimli ve guclusun sabret ALLAHA SIGIN HER ZAMAN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN umarim sevdiceginle ilerde mutlu bi geleceginiz olur...:KK71:

Dedim ya canım insanlar maske takar diye. Kimse içindekilerini bilmez. BAzen patlak veriyo işte..
Yok allaha şükür sevdiğim hayatıma girdiğinden beri öyle bi düşüncem yok sağolsun uçurumun kenarından kurtardı beni..
Asla ama asla yapmam ne çocuguma ne eşime dilim yandı çünkü içindeyim cocuk nasıl etkilenir biliyorum. Hep sabır hep sabır ama sabır taşı değilim ben bi gün bi yerden bi patlak vericek diye korkuyorum

X