Yoruldum çok yoruldum bu testlerden 😔

İnşallah eğer hamileysem varya eşimi düşünemiyorum düşünemiyorum havalara zıplar sokakta yağmurda koşar deli dana gibi

Eşim için alanında çok bilgili ve tanınmış bir üroloji doktoruna gitmiştik ve o tam tersi kesinlikle dar giyinmemesini bol giyinmesini ısrarla söylemiştii

Eşim için alanında çok bilgili ve tanınmış bir üroloji doktoruna gitmiştik ve o tam tersi kesinlikle dar giyinmemesini bol giyinmesini ısrarla söylemiştii
Bende öyle biliyorum ya çünkü dar giyindiğinde testisler çok ısınıp spermlere zarar veriyormuş diye biliyorum

Kayinvalidenize kendisinin yaptığının ve kayninizin yaptığının olumsuz etkilediğini ve olumsuz etkilenmenizin de çocuk olmamasına sebep olduğunu söyleyin bence
Biz salinca oluyormuş ama siz müsade etmiyorsunuz buna ,daha baskı oluyor üzerimde diyebilirsiniz
Ki gerçekten salinca oluyor..Yani doktora gittiyseniz ve her şey yolundaysa salinca oluyor
Ve sürekli test alıp durmayın, aklınızda sürekli o olmasın
Hatta imkanınız varsa Eşinizle kısa bir tatil yapabilirsiniz
Genelde birkaç arkadaşım da tatilde kafam rahatladı hamile kaldım diye söyler

Bu arada inşallah gerçekten pozitiftir ve hamilesinizdir

Bunu söylediğim zaman biz zamanında ne sıkıntılar çektik ona rağmen oldu cevabını aldım hep keşke imkan olsa çekip 1 ay gitsem kafam dağılsa

Anladım Bunlar da bariz pozitif görünüyor evet.. hiç yaşamadım inan. 15 ayın 10-12 ayı kesin test yapmışımdır yani

Bunu söylediğim zaman biz zamanında ne sıkıntılar çektik ona rağmen oldu cevabını aldım hep keşke imkan olsa çekip 1 ay gitsem kafam dağılsa
O zaman doktora atın
Arkadaşıma doktor demiş deyin , sizi tinlamiyorsa Eşinize söyleyin ,bence o konuşsun ve bir daha soyleyemesinler
Acaba gerçekten eşiniz kısır olsa bu kadar rahat konuşabilecekler miydi ,nasıl bir saygısızlık