Yoruldum çok yoruldum bu testlerden 😔

Onu çok öveni duydum o yüzden zühre ananın hayıt otu macununu kullandım 1.5 kavanoz o esnada eşime sabah akşam pektamin içirdim içinde keçi boynuzu özü karadut özü felan vardı
Zühre ananın hiç bir macunu gerçek balla yapılmıyor bilgin olsun, boşuna vücuduna gereksiz şeker sokma bence. O macunu kendinde gerçek bir balla yapabilirsin ve bence mutlaka doktorunun da takviye tavsiyesini iste.

Dar giydirmiyorum bide kabak çekirdeği yediriyorum hep
Tam tersine erkekler dar giymeliymiş :) Kadınlar bol ve sıcak tutmalı, erkekler dar ve soğuk... Bunu bize üroloji profesörümüz söyledi. Çakşır otu tozunu aktardan al sabah ve akşam 'gerçek ve doğal' olduğuna inandığın bir balla 1 tatlı kaşığı her gün yedir. 21 gün yiyecek. Sonra 1 hafta ara verip tekrar 21 gün yiyecek ve bunu 3 kür yani 3 kere 21 gün şekline tekrar edecek.

Dar giydirmiyorum bide kabak çekirdeği yediriyorum hep
Kabak çekirdeği de olmaz yani yağı soğuk sıkım olacak o özü olduğu için başka bir işe yarıyor. Onu da her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yedireceksin ve arkasından en az 30 dakika su içmeyecek. Profilimde benim uyguladığım diğer şeylerde var. İncele istersen :)

Bana inanın sadece bunlarla olması biraz imkansız. Bir kaç farklı şeyden faydalanmak işe yarayacaktır. Eşlerinize önerim soğuk duş almaları ve boxer yerine slip külot tercih etmeleri. Aynı şekilde onların da bitkilerden faydalanıp sizinle aynı yolda destek olarak yürümeleri gerekiyor. Eşiniz içinde kabak çekirdeği yağı ve çakşır otu tozu ile bal kullanmanda fayda olur. Araştırabilirsin internetten bunları.
Eşim sıcak suyla asla duş almaz 😅 evden çıkacaksa boxer giyer harici evde bol şort giyip altına birşey giymez onun haricinde her akşam bi kase kabak çekirdeği yiyor çakşır otunu duydum ama daha denemedim teşekkür ederim öneriler için deneyeceğim olmazsa 💞

Testilerini atabilirmisiniz canım
Atayım saklamıştım 😂 6 gün kala akşam testi negatifmiş 5 gün kaladan itibaren bu şekilde çıkmışlar. Bunlar freely ve laboquick

Eklentiler

• IMG_4790.jpeg
    IMG_4790.jpeg
    263 KB · Görüntüleme: 16
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻💞 bu bebe time ın en son hali böyle eşimden gizli çekebildim fotosunu ama güvenim kalmadı hiç bir teste 🥺
Bence bu testler pozitif yaa bak benimkini yükledim onları görünce daha net anlarsınız. Benimkiler de daha koyu değil yani. Kan verin siz yarın en iyisi o kanda çıkar artık. Beni de etiketleyin 🥰

Bence bu testler pozitif yaa bak benimkini yükledim onları görünce daha net anlarsınız. Benimkiler de daha koyu değil yani. Kan verin siz yarın en iyisi o kanda çıkar artık. Beni de etiketleyin 🥰
Yarın veremem umutlandırmak istemiyorum eşimi 😢 ctesi regl günüm zaten varsa olmam zaten

Ay şimdi prodoctor yaptım incecik bi çizgi görüyorum çok şaşkınım

6 5 4 benmde aynı bende diyordum niye aynı siliklikte senin son 3 de değişmiş inş benmde öyle olur benmde yarın son 3
Evet öyle olur. 5 gün kala 21di. 3 gün kala 73. 1 gün kala 145 gibi bir değerdi kanda. Koyulaşma da ona göre artmış işte.
Belirtiler 6 haftadan sonra değer 10 binleri geçince çıkmaya başlamıştı bu arada ona da hiç takılmayın.

Yarın veremem umutlandırmak istemiyorum eşimi 😢 ctesi regl günüm zaten varsa olmam zaten
Ha öyle mi? Sizin bayağı yakınmış regl ben 5-6 gün varmış gibi anlamışım. Olmazsınız inşallah 🙏 Ben o 5 gün kala testini gördüğümde sevinçten havalara uçmuştuk ellerim dizlerim titriyordu hiç acaba doğru değil mi diye düşünmemiştim bile. Bence aklınıza getirmeyin güzel düşünelim güzel olsun 🥰

Ha öyle mi? Sizin bayağı yakınmış regl ben 5-6 gün varmış gibi anlamışım. Olmazsınız inşallah 🙏 Ben o 5 gün kala testini gördüğümde sevinçten havalara uçmuştuk ellerim dizlerim titriyordu hiç acaba doğru değil mi diye düşünmemiştim bile. Bence aklınıza getirmeyin güzel düşünelim güzel olsun 🥰
Kaçıncı denemenizdi

Çünkü bizde yalancı pozitiftik görüp sonra adet olunca şimdi çıkanlarda sevinemiyoruz ozman sizde yalanci çizgi çıkmadı hiç hele ilk dneememizde bariz pembe çizgi vardı hemen haber verdim koşa koşa kan verdim sonuç hüsran

Eklentiler

• FB6FF764-C411-4203-83A0-FE80B5FB0B48.png
    FB6FF764-C411-4203-83A0-FE80B5FB0B48.png
    634,4 KB · Görüntüleme: 10
  • 55C44425-B4F5-4549-AC4A-A496C3966405.png
    55C44425-B4F5-4549-AC4A-A496C3966405.png
    579,9 KB · Görüntüleme: 12