Yoruldum çok yoruldum bu testlerden 😔

Eklentiler

• 1731622654059.jpg
    1731622654059.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 14
Ha öyle mi? Sizin bayağı yakınmış regl ben 5-6 gün varmış gibi anlamışım. Olmazsınız inşallah 🙏 Ben o 5 gün kala testini gördüğümde sevinçten havalara uçmuştuk ellerim dizlerim titriyordu hiç acaba doğru değil mi diye düşünmemiştim bile. Bence aklınıza getirmeyin güzel düşünelim güzel olsun 🥰
İnşallah eğer hamileysem varya eşimi düşünemiyorum düşünemiyorum havalara zıplar sokakta yağmurda koşar deli dana gibi 🥲

Tam tersine erkekler dar giymeliymiş :) Kadınlar bol ve sıcak tutmalı, erkekler dar ve soğuk... Bunu bize üroloji profesörümüz söyledi. Çakşır otu tozunu aktardan al sabah ve akşam 'gerçek ve doğal' olduğuna inandığın bir balla 1 tatlı kaşığı her gün yedir. 21 gün yiyecek. Sonra 1 hafta ara verip tekrar 21 gün yiyecek ve bunu 3 kür yani 3 kere 21 gün şekline tekrar edecek.
Eşim için alanında çok bilgili ve tanınmış bir üroloji doktoruna gitmiştik ve o tam tersi kesinlikle dar giyinmemesini bol giyinmesini ısrarla söylemiştii

Eşim için alanında çok bilgili ve tanınmış bir üroloji doktoruna gitmiştik ve o tam tersi kesinlikle dar giyinmemesini bol giyinmesini ısrarla söylemiştii
Bende öyle biliyorum ya çünkü dar giyindiğinde testisler çok ısınıp spermlere zarar veriyormuş diye biliyorum

İnşallah tez zamanda nasip olur kuzum ♥️
İstesemde salamıyorum hoplayıp sıçramak istiyorum eşim ya varsa hoplama diyo kayınvalidem sürekli bebek videosu gösterip ben bundan istiyorum diyo kaynım sürekli siz kısırsınız diyerek uğraşıyo 😔istesemde çıkaramıyorum aklımdan 😥
Kayinvalidenize kendisinin yaptığının ve kayninizin yaptığının olumsuz etkilediğini ve olumsuz etkilenmenizin de çocuk olmamasına sebep olduğunu söyleyin bence
Biz salinca oluyormuş ama siz müsade etmiyorsunuz buna ,daha baskı oluyor üzerimde diyebilirsiniz
Ki gerçekten salinca oluyor..Yani doktora gittiyseniz ve her şey yolundaysa salinca oluyor
Ve sürekli test alıp durmayın, aklınızda sürekli o olmasın
Hatta imkanınız varsa Eşinizle kısa bir tatil yapabilirsiniz
Genelde birkaç arkadaşım da tatilde kafam rahatladı hamile kaldım diye söyler

Bu arada inşallah gerçekten pozitiftir ve hamilesinizdir

Kayinvalidenize kendisinin yaptığının ve kayninizin yaptığının olumsuz etkilediğini ve olumsuz etkilenmenizin de çocuk olmamasına sebep olduğunu söyleyin bence
Biz salinca oluyormuş ama siz müsade etmiyorsunuz buna ,daha baskı oluyor üzerimde diyebilirsiniz
Ki gerçekten salinca oluyor..Yani doktora gittiyseniz ve her şey yolundaysa salinca oluyor
Ve sürekli test alıp durmayın, aklınızda sürekli o olmasın
Hatta imkanınız varsa Eşinizle kısa bir tatil yapabilirsiniz
Genelde birkaç arkadaşım da tatilde kafam rahatladı hamile kaldım diye söyler

Bu arada inşallah gerçekten pozitiftir ve hamilesinizdir
Bunu söylediğim zaman biz zamanında ne sıkıntılar çektik ona rağmen oldu cevabını aldım hep 😁keşke imkan olsa çekip 1 ay gitsem kafam dağılsa

Çünkü bizde yalancı pozitiftik görüp sonra adet olunca şimdi çıkanlarda sevinemiyoruz ozman sizde yalanci çizgi çıkmadı hiç hele ilk dneememizde bariz pembe çizgi vardı hemen haber verdim koşa koşa kan verdim sonuç hüsran
Anladım :KK43: Bunlar da bariz pozitif görünüyor evet.. hiç yaşamadım inan. 15 ayın 10-12 ayı kesin test yapmışımdır yani

Bunu söylediğim zaman biz zamanında ne sıkıntılar çektik ona rağmen oldu cevabını aldım hep 😁keşke imkan olsa çekip 1 ay gitsem kafam dağılsa
O zaman doktora atın
Arkadaşıma doktor demiş deyin , sizi tinlamiyorsa Eşinize söyleyin ,bence o konuşsun ve bir daha soyleyemesinler
Acaba gerçekten eşiniz kısır olsa bu kadar rahat konuşabilecekler miydi ,nasıl bir saygısızlık