- 17 Temmuz 2024
- 181
- 96
- 34
-
- Konu Sahibi umutsuzkedii
Amin inşallah canım inşallah..Oyyy Rabbim en tezinden en kolayından nasip etsin inşallah gün içinde inan aklıma gelcek vakit bile yok sürekli bi adrenalin sürekli bir koşuşturmaca peşindeyiz ama yatağa girdiğim an aklıma düşüyor
Bende bu şekildeyim her ay evi testle dolduruyorum her markadan bir sürü test erkenden de yapmaya başlıyorum sonuç hüsranHer seferinde almicam diyorum yine dayanamıyorum regl yaklaşınca başlıyorum testlere eczane pahalı diye internet üzerinden alıyorum bu kez o gelene kadar yine eczaneye gidip salak bir teste para veriyorum ki yalancı pozitif gösterdiğini bile bile sanırım gölge gibi görmek bile iyi geliyor başta ama sonra negatif olduğunu öğrenince dünya başıma yıkılıyor nasıl toparlanıcaz biz kızlar? Gerçekten napcamı bilmiyorum artık Sat:20 ekim Bat:16 17 Kasım 6 gün fln var regle
Bunu bende gün içinde yatarken otururken yolda giderken hep yapıyorumAmin inşallah canım inşallah..
Gözünü kapatınca uykuya dalmadan insan beyninde bir sürü şey kurguluyor bana çok iyi geldi "" La İlahe İllallah(Allah'tan başka ilah yoktur),Hasbunallahu ve nimel Vekil (Allah bize yeter, O ne güzel vekildir!” (Âl-i İmrân Suresi - 173)) "" bu zikirler birde bolbol tövbe ediyorum oda rahatlıyor. :)
Allahtan umut kesilmez kuzum benimde 12. Günü yumurtlamanın bugünBende bu şekildeyim her ay evi testle dolduruyorum her markadan bir sürü test erkenden de yapmaya başlıyorum sonuç hüsranbugün yumurtlamanın 11.günü ve negatif testler bu saatten sonrada pozitife dönmez olsa cıkardı
Yaaa çıktı mı peki ya canım nebilim daha önce gebelik kayıplarım oldu ovalüsyonla takip yapıyordum yine genelde hep yumurtlamanın 10.11.günü testte silikte olsa çıkıyordu bugün en son ilişkinin 11.günü yumurtlamasında 12.günü olsa çıkardı bi belirtim de yok sadece göğüs ağrısı şişliği var o da yumurtlama gününden beri bu şekildeAllahtan umut kesilmez kuzum benimde 12. Günü yumurtlamanın bugün
Rabbim kabul etsin,hepimize ferahlık versin,beklediğimiz güzel haberi almayı tez vakitte de nasip etsin inşallah ♡Bunu bende gün içinde yatarken otururken yolda giderken hep yapıyorum
Ya konudan bagımsız degil ama regl tarıhınden 15 16 gun gecti testler negatif veriyor regl olamıyorum cıksa cıkar mıydı?Bende sizin gibiydim ama kendime söz verdim regl en az 10 gün geçmeden ne test alırım nede test yaparım ilk ay çok zorlandım ama artık alıştım hamile kalırsam zaten regl olmucam ve 10 gün gecikme ile yapılan testte kesin sonuç alixam inanın ki önceden daha çok ağlıyordum regl olduğumda şimdi beklendtide olmadığım için okadar da üzülmüyorum kısmet Allah yazdıysa zaten olucak diyip geciyorum. En önemlisi kendinizi oyaliyacak birşey bulun ben işe başladım ve bana çok iyi geldi
Attığım testler onlar silik gözüküyor ama güvenmiyorum zaten bu markayaYaaa çıktı mı peki ya canım nebilim daha önce gebelik kayıplarım oldu ovalüsyonla takip yapıyordum yine genelde hep yumurtlamanın 10.11.günü testte silikte olsa çıkıyordu bugün en son ilişkinin 11.günü yumurtlamasında 12.günü olsa çıkardı bi belirtim de yok sadece göğüs ağrısı şişliği var o da yumurtlama gününden beri bu şekilde
Canım belli de olmaz birde kaset test deneAttığım testler onlar silik gözüküyor ama güvenmiyorum zaten bu markaya
Geç döllenme olabilir kuzum regl olmadığın her gün umut var biraz bekle kan verYa konudan bagımsız degil ama regl tarıhınden 15 16 gun gecti testler negatif veriyor regl olamıyorum cıksa cıkar mıydı?
Doktorlar hicbir sebep bulamıyorlar ise çakşir suyu ile çok hamile kalan kadınlar biliyorum benim arkadaşım da 8 ay denedi olmadı çakşir suyu ile 2.ayda hamile kaldı bitki sonucta faydalarını araştırın derim çok kasmayın Allah ne zaman isterse o zamanda oluyor bazı şeyler vesile inanınHer seferinde almicam diyorum yine dayanamıyorum regl yaklaşınca başlıyorum testlere eczane pahalı diye internet üzerinden alıyorum bu kez o gelene kadar yine eczaneye gidip salak bir teste para veriyorum ki yalancı pozitif gösterdiğini bile bile sanırım gölge gibi görmek bile iyi geliyor başta ama sonra negatif olduğunu öğrenince dünya başıma yıkılıyor nasıl toparlanıcaz biz kızlar? Gerçekten napcamı bilmiyorum artık Sat:20 ekim Bat:16 17 Kasım 6 gün fln var regle
Bi problem yok çok şükür bide onu deneyeyim bakalımDoktorlar hicbir sebep bulamıyorlar ise çakşir suyu ile çok hamile kalan kadınlar biliyorum benim arkadaşım da 8 ay denedi olmadı çakşir suyu ile 2.ayda hamile kaldı bitki sonucta faydalarını araştırın derim çok kasmayın Allah ne zaman isterse o zamanda oluyor bazı şeyler vesile inanın
Test internetten sipariş ettim yarın gelecek 7 tane bakalım ne çıkacakCanım belli de olmaz birde kaset test dene
Farklı markalar alsaydınTest internetten sipariş ettim yarın gelecek 7 tane bakalım ne çıkacak
Hepsi prodoctor vallaFarklı markalar alsaydın
Canım hep silik çıkaranı almışsınHepsi prodoctor valla
Şimdi yorumlarını okuyorum prodoctorun ama baya öven var tabi gömende var ki ben artık öyle gölge gibi çıkan silik testlere inanmıyorum artimedden iyidir iki tane kop koyu çizgi çıkartmıştı artimed bendeCanım hep silik çıkaranı almışsınkaset test al surelab ve laboquick gebelik testi var bunlar iyi diğerleri dandik hep yalancı pozitif çıkarıyor
Canım tamamen kötü diyemeyiz tabiki ama bildiğin koyu pembe çıktığını gördüm ama negatifti yani şu manada öneri benimkisi elimde hep farklı markalarda olsun en azından birinde çıkarsa diğerinden de emin olursunŞimdi yorumlarını okuyorum prodoctorun ama baya öven var tabi gömende var ki ben artık öyle gölge gibi çıkan silik testlere inanmıyorum artimedden iyidir iki tane kop koyu çizgi çıkartmıştı artimed bende
Jel ile denedin miBende bu şekildeyim her ay evi testle dolduruyorum her markadan bir sürü test erkenden de yapmaya başlıyorum sonuç hüsranbugün yumurtlamanın 11.günü ve negatif testler bu saatten sonrada pozitife dönmez olsa cıkardı