- 15 Ağustos 2024
- 1.021
- 356
-
- Konu Sahibi umutsuzkedii
Şuan o hiç umrumda değil inan bu 4 gün nasıl geçicek bilmiyorum yarın dahiliyeye randevum var b12 çok düşük iğne yazmıştı en son tekrar kontrole gidicem beta testi istemesinide söylicem çıkarsa orda çıkar zaten büyük ihtimal dimi yarın 3 gün kalmış oluyo çünkü bakalım ne çıkacak belim bacaklarım ağrımaya başladı regl olcakmışım gibi kasıklarıma hiç ağrı girmez normalde ama kasıklarıma iğne batıyomuş gibi oluyor ara ara anlamadım neyin nesiCanım dünde konuştuk bana kalırsa bu durumu eşine net bir şekilde açmalısın. Çünkü git gide seni yıpratıyor. Ve aranızdaki saygı azaldıkça daha fazlasını bile söyleyebilme hakkı buluyor kendine bunun gibi maalesef ki.
Ne kadar kötü ve saygısız bir insan. Şaka yapılacak konu var yapılmayacak konu var. Ben size de dua edeceğim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur hepimizeHiç deme bencede kimse salıyorum demesin regl yaklaşınca insanın içini karabulutlar dolduruyordaha bugün sabah kaynım yine eğer bu ayda çocuk vermezsen seni ananın evi yollama vakti geldi artık uçak bileti bakalım hemen dedi sonra oda fazla otobüsle dedi güldü felan bende terlik fırlattım merdivenden aşağı yuvarlarım seni sus dedim ama çok zoruma gitti bide regle 4 gün kalmış olması bütün yaptığım testlerin negatif olması beni bu kadar üzmüşken son 4 gün Allahım nasip etsin nolur Allahım nolur
Bu kadar istediğimiz bir şeyi maalesef düşünmemek elde değil. Kimse anlamaz hatta eşler bile. Bebek olmadan önce dahi kadınlar o annelik duygusunu taşıyıp özlemini çekiyor. Rabbim 3,5 yıllık sabrınızın karşılığını en güzel, en hayırlı şekilde versin inşallah. En çok bekleyen kimse allah önce ona nasip etsinBende ilk süreçte sizin gibi yaptım. Bu 2 sene kadarda devam etti hiç kimse bir beklentiye girip üstüme gelmesin istiyordum. En doğrusunu yaptığımı düşünüyorum hala. Özel ve mahrem bir konu. Tabi zamanla sorular daha yönelmeye başladı. 3.5 sene oluyor bizim. Sadece yakınlarımıza bir kez açıklama yaptım. Geri kalanına hala aynı tavrımı sürdürüyorum. Yakınlarımıza açıklama yapmama rağmen üstüme gelenler var maalesef ki. Rabbim düşmanıma vermesin. Ama yaşamayanda anlayamıyor. Hiçbirimiz salamıyoruz. Umut Allah'tandır diyerek her ay bir umut sarıyor içimizi.
Rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin güzel duygular yaşamayı inşallah:)Bu kadar istediğimiz bir şeyi maalesef düşünmemek elde değil. Kimse anlamaz hatta eşler bile. Bebek olmadan önce dahi kadınlar o annelik duygusunu taşıyıp özlemini çekiyor. Rabbim 3,5 yıllık sabrınızın karşılığını en güzel, en hayırlı şekilde versin inşallah. En çok bekleyen kimse allah önce ona nasip etsin
Öyle tabi ama işte anlayanı getir. İnşallah Allahım razı olsun çok teşekkür ederimNe kadar kötü ve saygısız bir insan. Şaka yapılacak konu var yapılmayacak konu var. Ben size de dua edeceğim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur hepimize