- 15 Ağustos 2024
- 1.106
- 378
-
- Konu Sahibi umutsuzkedii
Şuan o hiç umrumda değil inan bu 4 gün nasıl geçicek bilmiyorum yarın dahiliyeye randevum var b12 çok düşük iğne yazmıştı en son tekrar kontrole gidicem beta testi istemesinide söylicem çıkarsa orda çıkar zaten büyük ihtimal dimi yarın 3 gün kalmış oluyo çünkü bakalım ne çıkacak belim bacaklarım ağrımaya başladı regl olcakmışım gibi kasıklarıma hiç ağrı girmez normalde ama kasıklarıma iğne batıyomuş gibi oluyor ara ara anlamadım neyin nesiCanım dünde konuştuk bana kalırsa bu durumu eşine net bir şekilde açmalısın. Çünkü git gide seni yıpratıyor. Ve aranızdaki saygı azaldıkça daha fazlasını bile söyleyebilme hakkı buluyor kendine bunun gibi maalesef ki.
Ne kadar kötü ve saygısız bir insan. Şaka yapılacak konu var yapılmayacak konu var. Ben size de dua edeceğim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur hepimizeHiç deme bencede kimse salıyorum demesin regl yaklaşınca insanın içini karabulutlar dolduruyordaha bugün sabah kaynım yine eğer bu ayda çocuk vermezsen seni ananın evi yollama vakti geldi artık uçak bileti bakalım hemen dedi sonra oda fazla otobüsle dedi güldü felan bende terlik fırlattım merdivenden aşağı yuvarlarım seni sus dedim ama çok zoruma gitti bide regle 4 gün kalmış olması bütün yaptığım testlerin negatif olması beni bu kadar üzmüşken son 4 gün Allahım nasip etsin nolur Allahım nolur
Bu kadar istediğimiz bir şeyi maalesef düşünmemek elde değil. Kimse anlamaz hatta eşler bile. Bebek olmadan önce dahi kadınlar o annelik duygusunu taşıyıp özlemini çekiyor. Rabbim 3,5 yıllık sabrınızın karşılığını en güzel, en hayırlı şekilde versin inşallah. En çok bekleyen kimse allah önce ona nasip etsinBende ilk süreçte sizin gibi yaptım. Bu 2 sene kadarda devam etti hiç kimse bir beklentiye girip üstüme gelmesin istiyordum. En doğrusunu yaptığımı düşünüyorum hala. Özel ve mahrem bir konu. Tabi zamanla sorular daha yönelmeye başladı. 3.5 sene oluyor bizim. Sadece yakınlarımıza bir kez açıklama yaptım. Geri kalanına hala aynı tavrımı sürdürüyorum. Yakınlarımıza açıklama yapmama rağmen üstüme gelenler var maalesef ki. Rabbim düşmanıma vermesin. Ama yaşamayanda anlayamıyor. Hiçbirimiz salamıyoruz. Umut Allah'tandır diyerek her ay bir umut sarıyor içimizi.
Rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin güzel duygular yaşamayı inşallah:)Bu kadar istediğimiz bir şeyi maalesef düşünmemek elde değil. Kimse anlamaz hatta eşler bile. Bebek olmadan önce dahi kadınlar o annelik duygusunu taşıyıp özlemini çekiyor. Rabbim 3,5 yıllık sabrınızın karşılığını en güzel, en hayırlı şekilde versin inşallah. En çok bekleyen kimse allah önce ona nasip etsin
Öyle tabi ama işte anlayanı getir. İnşallah Allahım razı olsun çok teşekkür ederimNe kadar kötü ve saygısız bir insan. Şaka yapılacak konu var yapılmayacak konu var. Ben size de dua edeceğim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur hepimize
Test verdinmi canımÖyle tabi ama işte anlayanı getir. İnşallah Allahım razı olsun çok teşekkür ederimisteyen herkese nasip etsin rabbim
Yok veremedim doktor istemediTest verdinmi canım
Erken gebelik testine devamlı senin silik çıkıyorduYok veremedim doktor istemedi
Markası ne bilmiyorum ama bu testlerin hepsinde silik çizgi var. Ben de gebeliğimi 5-6 gün kala bu kadarlık bir siliklikle öğrendim kan verdiğimde 21 çıkmıştı o kadar düşüktü yani. Sabahları bir tane yapın bugünden sonra başka yapmanıza gerek yok, koyulaşma başlayınca kan verirsiniz. İnşallah yalancı pozitif değildir, ben hiç yalancı pozitife denk gelmemiştim. Laboquick ve prodoctor kullanmıştım hep. İlk defa freely almıştım onu aldığım ay pozitif çıktı hatta o testin kısmetine. Ama öncesinde hiç yalancı pozitif gölge vs görmedim. Sizinkinin markası ne bilemiyorum ama bence bu testler silik pozitif.Her seferinde almicam diyorum yine dayanamıyorum regl yaklaşınca başlıyorum testlere eczane pahalı diye internet üzerinden alıyorum bu kez o gelene kadar yine eczaneye gidip salak bir teste para veriyorum ki yalancı pozitif gösterdiğini bile bile sanırım gölge gibi görmek bile iyi geliyor başta ama sonra negatif olduğunu öğrenince dünya başıma yıkılıyor nasıl toparlanıcaz biz kızlar? Gerçekten napcamı bilmiyorum artık Sat:20 ekim Bat:16 17 Kasım 6 gün fln var regle
Artimed testler silik çıkıyor hep yalancı pozitif ama prodoctor yapıyorum 5 gündür hiç çizgi yok bugün bebe time diye bi kaset test yaptım böyle şimdi daya koyu rengi ama gösteremiyorum eşim yanımdaErken gebelik testine devamlı senin silik çıkıyordu
Artimed testler silik çıkıyor hep yalancı pozitif ama prodoctor yapıyorum 5 gündür hiç çizgi yok bugün bebe time diye bi kaset test yaptım böyle şimdi daya koyu rengi ama gösteremiyorum eşim yanımda
Artimed onlar yalancı pozitif gösteriyor zaten bugün eczaneden kaset test alıyodum adam artimed verdi yok kalsın çok teşekkür ederim dedim başka marka varsa alayım dedim adam bebe time var dedi ben hiç kullanmadım daha önce bilmiyorum iyimi kötümü ikitane ondan aldım sonra adam sordu artimed kötümü bi sorunmu yaşadınız dedi abi bu teste göre 12 ayın her günü hamileydim ama malesef dedimMarkası ne bilmiyorum ama bu testlerin hepsinde silik çizgi var. Ben de gebeliğimi 5-6 gün kala bu kadarlık bir siliklikle öğrendim kan verdiğimde 21 çıkmıştı o kadar düşüktü yani. Sabahları bir tane yapın bugünden sonra başka yapmanıza gerek yok, koyulaşma başlayınca kan verirsiniz. İnşallah yalancı pozitif değildir, ben hiç yalancı pozitife denk gelmemiştim. Laboquick ve prodoctor kullanmıştım hep. İlk defa freely almıştım onu aldığım ay pozitif çıktı hatta o testin kısmetine. Ama öncesinde hiç yalancı pozitif gölge vs görmedim. Sizinkinin markası ne bilemiyorum ama bence bu testler silik pozitif.
Silik çizgi var gibi sanki kaset normalde yoksa göstermez benimkinde prodoctorArtimed testler silik çıkıyor hep yalancı pozitif ama prodoctor yapıyorum 5 gündür hiç çizgi yok bugün bebe time diye bi kaset test yaptım böyle şimdi daya koyu rengi ama gösteremiyorum eşim yanımda
Sen kan verdin mi hamişmisin ? Senn baya belli çizgiSilik çizgi var gibi sanki kaset normalde yoksa göstermez benimkinde prodoctor
Birde şey sorucam bu değerden anlıyomusun ? Ne oluyo bu ne anlama geliyo biliyomusunSilik çizgi var gibi sanki kaset normalde yoksa göstermez benimkinde prodoctor
Yok adete günümü bekliyorum senin kaç gün kaldıSen kan verdin mi hamişmisin ? Senn baya belli çizgi
Gece 12 den sonra son 1 günüm kalmış oluyo 16 sı beklenen regl günümYok adete günümü bekliyorum senin kaç gün kaldı
Artımed hiç kullanmadım hep bu yorumu duyardım. Bebetime bir iki kez kullanmıştım ama denk gelmedim yalancı pozitifine. Bu arada bence laboquick kaset testler müthiş. Ben 5 gün önce prodoctor erken gebelik testinde pozitif gördüğümde aynı anda laboquick kaset testte de pozitif çıktı aynı siliklikte. Yalancı pozitif olma ihtimali de yok bence hiç öyle yorum duymadım. Bol bol ondan alın madem. Hiç erken testle uğraşmaya gerek kalmaz hassasiyeti çok yüksek ve kaliteli ürün.Artimed onlar yalancı pozitif gösteriyor zaten bugün eczaneden kaset test alıyodum adam artimed verdi yok kalsın çok teşekkür ederim dedim başka marka varsa alayım dedim adam bebe time var dedi ben hiç kullanmadım daha önce bilmiyorum iyimi kötümü ikitane ondan aldım sonra adam sordu artimed kötümü bi sorunmu yaşadınız dedi abi bu teste göre 12 ayın her günü hamileydim ama malesef dedimallah allah dedi
Testilerini atabilirmisiniz canımArtımed hiç kullanmadım hep bu yorumu duyardım. Bebetime bir iki kez kullanmıştım ama denk gelmedim yalancı pozitifine. Bu arada bence laboquick kaset testler müthiş. Ben 5 gün önce prodoctor erken gebelik testinde pozitif gördüğümde aynı anda laboquick kaset testte de pozitif çıktı aynı siliklikte. Yalancı pozitif olma ihtimali de yok bence hiç öyle yorum duymadım. Bol bol ondan alın madem. Hiç erken testle uğraşmaya gerek kalmaz hassasiyeti çok yüksek ve kaliteli ürün.
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallahArtımed hiç kullanmadım hep bu yorumu duyardım. Bebetime bir iki kez kullanmıştım ama denk gelmedim yalancı pozitifine. Bu arada bence laboquick kaset testler müthiş. Ben 5 gün önce prodoctor erken gebelik testinde pozitif gördüğümde aynı anda laboquick kaset testte de pozitif çıktı aynı siliklikte. Yalancı pozitif olma ihtimali de yok bence hiç öyle yorum duymadım. Bol bol ondan alın madem. Hiç erken testle uğraşmaya gerek kalmaz hassasiyeti çok yüksek ve kaliteli ürün.
Kayınvaliden bundan istiyorsa kendi yapsın o zaman, siz de kayınvalidem ve kayninizinn bu tarz konuşmalarına izin mi veriyorsunuz oyarimvallahi gözlerini bana öyle bir şey deselerİnşallah tez zamanda nasip olur kuzum
İstesemde salamıyorum hoplayıp sıçramak istiyorum eşim ya varsa hoplama diyo kayınvalidem sürekli bebek videosu gösterip ben bundan istiyorum diyo kaynım sürekli siz kısırsınız diyerek uğraşıyoistesemde çıkaramıyorum aklımdan