Yoruldum çok yoruldum bu testlerden 😔

Şuan o hiç umrumda değil inan bu 4 gün nasıl geçicek bilmiyorum yarın dahiliyeye randevum var b12 çok düşük iğne yazmıştı en son tekrar kontrole gidicem beta testi istemesinide söylicem çıkarsa orda çıkar zaten büyük ihtimal dimi yarın 3 gün kalmış oluyo çünkü bakalım ne çıkacak belim bacaklarım ağrımaya başladı regl olcakmışım gibi kasıklarıma hiç ağrı girmez normalde ama kasıklarıma iğne batıyomuş gibi oluyor ara ara anlamadım neyin nesi

Ne kadar kötü ve saygısız bir insan. Şaka yapılacak konu var yapılmayacak konu var. Ben size de dua edeceğim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur hepimize

Bu kadar istediğimiz bir şeyi maalesef düşünmemek elde değil. Kimse anlamaz hatta eşler bile. Bebek olmadan önce dahi kadınlar o annelik duygusunu taşıyıp özlemini çekiyor. Rabbim 3,5 yıllık sabrınızın karşılığını en güzel, en hayırlı şekilde versin inşallah. En çok bekleyen kimse allah önce ona nasip etsin

Rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin güzel duygular yaşamayı inşallah:)

Ne kadar kötü ve saygısız bir insan. Şaka yapılacak konu var yapılmayacak konu var. Ben size de dua edeceğim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur hepimize
Öyle tabi ama işte anlayanı getir. İnşallah Allahım razı olsun çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin rabbim

Markası ne bilmiyorum ama bu testlerin hepsinde silik çizgi var. Ben de gebeliğimi 5-6 gün kala bu kadarlık bir siliklikle öğrendim kan verdiğimde 21 çıkmıştı o kadar düşüktü yani. Sabahları bir tane yapın bugünden sonra başka yapmanıza gerek yok, koyulaşma başlayınca kan verirsiniz. İnşallah yalancı pozitif değildir, ben hiç yalancı pozitife denk gelmemiştim. Laboquick ve prodoctor kullanmıştım hep. İlk defa freely almıştım onu aldığım ay pozitif çıktı hatta o testin kısmetine. Ama öncesinde hiç yalancı pozitif gölge vs görmedim. Sizinkinin markası ne bilemiyorum ama bence bu testler silik pozitif.

Erken gebelik testine devamlı senin silik çıkıyordu
Artimed testler silik çıkıyor hep yalancı pozitif ama prodoctor yapıyorum 5 gündür hiç çizgi yok bugün bebe time diye bi kaset test yaptım böyle şimdi daya koyu rengi ama gösteremiyorum eşim yanımda

Eklentiler

• IMG_20241114_165250_109.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 1731614451946.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 30
Artimed testler silik çıkıyor hep yalancı pozitif ama prodoctor yapıyorum 5 gündür hiç çizgi yok bugün bebe time diye bi kaset test yaptım böyle şimdi daya koyu rengi ama gösteremiyorum eşim yanımda
Artimed onlar yalancı pozitif gösteriyor zaten bugün eczaneden kaset test alıyodum adam artimed verdi yok kalsın çok teşekkür ederim dedim başka marka varsa alayım dedim adam bebe time var dedi ben hiç kullanmadım daha önce bilmiyorum iyimi kötümü ikitane ondan aldım sonra adam sordu artimed kötümü bi sorunmu yaşadınız dedi abi bu teste göre 12 ayın her günü hamileydim ama malesef dedim allah allah dedi

Silik çizgi var gibi sanki kaset normalde yoksa göstermez benimkinde prodoctor

Eklentiler

• E574394A-1F0C-4BA7-98EA-E459BBBA783E.png
    443,7 KB · Görüntüleme: 31
  • CA357C98-14A2-42FC-B03C-A91B7A37E5F6.png
    596,1 KB · Görüntüleme: 23
  • 3B80CD8E-A1BE-432D-9071-F8CD190BEBD6.jpeg
    90,4 KB · Görüntüleme: 38
Artımed hiç kullanmadım hep bu yorumu duyardım. Bebetime bir iki kez kullanmıştım ama denk gelmedim yalancı pozitifine. Bu arada bence laboquick kaset testler müthiş. Ben 5 gün önce prodoctor erken gebelik testinde pozitif gördüğümde aynı anda laboquick kaset testte de pozitif çıktı aynı siliklikte. Yalancı pozitif olma ihtimali de yok bence hiç öyle yorum duymadım. Bol bol ondan alın madem. Hiç erken testle uğraşmaya gerek kalmaz hassasiyeti çok yüksek ve kaliteli ürün.

Testilerini atabilirmisiniz canım

Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah bu bebe time ın en son hali böyle eşimden gizli çekebildim fotosunu ama güvenim kalmadı hiç bir teste

Eklentiler

• IMG_20241114_230815_980.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 42
Kayınvaliden bundan istiyorsa kendi yapsın o zaman, siz de kayınvalidem ve kayninizinn bu tarz konuşmalarına izin mi veriyorsunuz oyarimvallahi gözlerini bana öyle bir şey deseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…