- 15 Ağustos 2024
- 1.098
- 378
- Konu Sahibi umutsuzkedii
Arada bi sancı oluyo gidiyo ama belim çok ağrıyo özellikle kuyruğumGelen giden varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada bi sancı oluyo gidiyo ama belim çok ağrıyo özellikle kuyruğumGelen giden varmı
Ovulasyon testimi kuzum buKızlar test bir gebe günlüğünün sizce nasıl adete 2-3 gün var hamilelik anlaşılıyormus ovulasyon ile ben anlamiyorum
EvetttOvulasyon testimi kuzum bu
Yani şuan olması gerektiği gibi çünkü lh hormonu her zaman bulunur daha pik olması lazım gebelik teEvettt
Geliyor gelmekte olan az önce vc gittim peçete pembe pembe olduGelen giden varmı
Anladım teşekkür ederim adetime 4 gün var belki ondandirY
Yani şuan olması gerektiği gibi çünkü lh hormonu her zaman bulunur daha pik olması lazım gebelik te
Belki de canımAnladım teşekkür ederim adetime 4 gün var belki ondandir
Gebelik testinde çok sılik cikti gelişi güzel idrardi ama yarın sabah ilk idrarla predictor aldım onu yapcam i yanılmaz benceBelki de canım
Gebelik testinde çok sılik cikti gelişi güzel idrardi ama yarın sabah ilk idrarla predictor aldım onu yapcam i yanılmaz bence
Geliyor gelmekte olan az önce vc gittim peçete pembe pembe oldu
Geliyor gelmekte olan az önce vc gittim peçete pembe pembe oldu
Hadi hakkında hayırlısı olsun inşallah vardırGebelik testinde çok sılik cikti gelişi güzel idrardi ama yarın sabah ilk idrarla predictor aldım onu yapcam i yanılmaz bence
Yok tedaviye fln başlamadım hayırlısı olsunTedaviye başladınmı sen
Yok tedaviye fln başlamadım hayırlısı olsun
Predictor henüz yapmadım yarın sabah yapicam insallahO marka asla yanılmaz çıkarır
Aminn canımHadi hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır
Gittik tabi daha önce gittik ama öyle abartılacak bir problem yokKaç ay oldu
Gitmeyi düşünüyormusum ben değerlerime baktırdım eşimde test verdi iyi çıktı bu ay rahim filmi var ondan sonra bi yol izlerler
Predictor henüz yapmadım yarın sabah yapicam insallah
Yaptım testi belli belirsiz çizgi belirdi bence yok canım bendeYapınca at canım