Yoruldum artık :(

Yurtdışındayım ben canım gidemedim nede söyleyemedim aileme ama böyle devam etmez ben bunların hiç birini hak etmedim
Al karsina o zaman sin bir defa konus,bak beni cok uzuyorsun,dayanamiyorum de.bir daha gozumden yas akitirsan,artik kendi ailemi devreye sokucagim de.bakiyorsun devam ediyor,duruma gore ac konuyu babanlara,yanina gelme durumlari varsa bi gelsinler,esinin gozu cok Korkar bence o zaman.

Ne kadarlık evlisiniz? Sana tokat attığında yapıştıramadın mı bir tane aklı başına gelirdi, terbiyesiz kadın güçlü olmak istiyorsa vurmaya dövmeye karşı olsun.

Canım bazen benimle o kadar iyi davranıyor ki bi dediğimi iki etmiyor her ne dersem yapıyor böyle olsa evliliğim güzel olur istediğim gibi bazende böyle yapıyor ailesine benden daha çok değer veriyor ama hep söyler ben seni ailemden herkezden çok seviyorum sensiz olmaz yapamam

Yurt dışında böyle durumlarda kadını koruma altına alıyorlar diye biliyorum, yurt dışında yaşayan insanlar daha doğru bilgiler verebilir. Ama sakın dayağı bir daha cezasız bırakma.

aMA canım herzamn evlilikler canım gülüm le geçmez ki tabiki olumsuzluklar olacak bak iyi yönlerini yazmıssın.. ailesine değer vermek kötü birşey değil ayrıca seni yermediği sürece .sen burada bir çıkmazdasın sanırım senin eşinle oturup bu konuda konuşman gerekiyor belki bu aile konusunda bir karara varırsınız evliliğin bitme derecesi ailesine verdiği önem olmamalı biraz politikte davranabilirsin ayrıca onlar geldimi hoşnut tut nebilim işte ama eşinle en önemlisi istişare yapman canım inşallah hallolur bir müddet daha sabret gözlemde dur konuştuktan sonra karar ver ve özellikle şiddet bir daha ,işin içine girerse farklı boyuta girer de gözünü birşekilde korkut senin yanlız olmadığını arkanda dağ gibi bir ailen olduğunu bilsin ...

ne kadar zamandır evlisiniz bilmiyorum ama ilk yıllarda benzer şeylerin yaşanması çok sık gördüğümüz bişeydir.birbirinize uzun süre sabır göstermeniz gerekebilir.ne kadar tartışırsanız tartışın saygıyı ve seviyenizi bozmayın en ufak sorunda pes etmeyin bağırıp çağırmak hiçbirşeyi çözmez gerçekten sevgi varsa herşey çözülür .benzer şeyleri yaşamış biri olarak şunu söyliyebilirim şu an çok mutluyum eşimde bir dediğimi iki etmez umarım en yakın zamanda sorunlarınızı çözersiniz

aman nazar değmesin mutluluğunuz da daim olsun greeneyesegs sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…