Yoruldum artık :(

beztebya

Canım kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
492
262
358
34
..
Merhaba kızlar hep bir derdim oldukta sizlere yazıyorum fikirlerinizi düşünceleriniz benim için önemli.Ben hamileyim ve bu evliliği devam ettirmek istemiyorum artık yoruldum .Benim gibi olanlar varmı aranızda evlenıpde pişman olanlar herkes gibi bende anne babamın yanında çok mutluydum her ne dersem oluyordu bi dediğimi annem babam iki etmezdi hep böyle olacağını sandım ama yanılmışım ben o mutlu günlerimi istiyorum.Bu sözleri ağlayarak yazıyorum yemin ederim .Benim hayallerim böyle değildi,böyle evliliği hayal bile etmiyordum .Haklıyken haksız duruma düşüyorum eşimin anne babasına karşı bir saygısızlığım olmadı ablasına ,abisine karşıda öyle.Ama anne baba ne derse o ,kayınperim birşey istedidikte bazen duymuyorum gelipde bana canım babam senle bak gör ne istiyor demektense ,babam senle saırmısın,eşitmiyormusun bak gör ne istiyor ben seninle napıyım der ,her ne olursa olsun böyle yapıyor bana sonrada gelip sarılıyor ben seni çok seviyorum senin kalbini kırmak istemem bunlara sen neden oluyorsun diyiyor.Ya bunun içim ailesi annesi,babası,kardeşi,ablasi,kardeşi çoçukları ,önemli sanki onlarla o kadar ilgileniyor ki hiç benimle öyle ilgilenmiyor benimle öyle konuşmuyor hamileyim 3 gündür nasilsin bile demiyor mide bulantısı beni çok fena yapıyor ama hiç bi umrunda bile değil.Bi defasında çok sinirlendirdi ben de insanım bağırdım çağırdım içimi döktüm demek istediklerimi dedim bana tokat atdı bi tane değil 2 tane tokat eşim hamile bile demedi .Bazen bana karşı o kadar saygısızlık yapıyor ki anne babasının yanında bana bağırıyor bile .Annem babam sana ne derse desin hiç sesini bile çıkartma onlara karşı bi saygısızlık yaptığını görmeyim der .Nasil anlatayım derdimi ben size kızlar?Çok yoruldum ,yıprandım,boşanmak istiyorum ama annem babam ne der kötü olurlar kızım yapma derler hamileyimde bebeğim doğdukta babasızmı büyüsün napıyım ben ben hiç mutlu değilim hiç kızlar ne yapayım ben ne ???Bebeğime kıyamamda:KK43::KK61:

keşke o çocuğu yapsaydınız böyle sorunlu evlilikler de olan o masum bebeklere oluyor...

boşanmak istiyorsanız bu aklınıza geliyor sa zaten bunu eninde sonunda yapıcaksınız

Allah yardımcınız olsun.

yani boşanma zaten zor bir karar.
sizin durumunuzda 2 kat zor çünkü çok yeni hamilesiniz.

aileniz destek mi?
çalışıyor musunuz?
bebeğinize kendiniz bakabilme gibi bir durumunuz söz konusu mu?

Merhaba kızlar hep bir derdim oldukta sizlere yazıyorum fikirlerinizi düşünceleriniz benim için önemli.Ben hamileyim ve bu evliliği devam ettirmek istemiyorum artık yoruldum .Benim gibi olanlar varmı aranızda evlenıpde pişman olanlar herkes gibi bende anne babamın yanında çok mutluydum her ne dersem oluyordu bi dediğimi annem babam iki etmezdi hep böyle olacağını sandım ama yanılmışım ben o mutlu günlerimi istiyorum.Bu sözleri ağlayarak yazıyorum yemin ederim .Benim hayallerim böyle değildi,böyle evliliği hayal bile etmiyordum .Haklıyken haksız duruma düşüyorum eşimin anne babasına karşı bir saygısızlığım olmadı ablasına ,abisine karşıda öyle.Ama anne baba ne derse o ,kayınperim birşey istedidikte bazen duymuyorum gelipde bana canım babam senle bak gör ne istiyor demektense ,babam senle saırmısın,eşitmiyormusun bak gör ne istiyor ben seninle napıyım der ,her ne olursa olsun böyle yapıyor bana sonrada gelip sarılıyor ben seni çok seviyorum senin kalbini kırmak istemem bunlara sen neden oluyorsun diyiyor.Ya bunun içim ailesi annesi,babası,kardeşi,ablasi,kardeşi çoçukları ,önemli sanki onlarla o kadar ilgileniyor ki hiç benimle öyle ilgilenmiyor benimle öyle konuşmuyor hamileyim 3 gündür nasilsin bile demiyor mide bulantısı beni çok fena yapıyor ama hiç bi umrunda bile değil.Bi defasında çok sinirlendirdi ben de insanım bağırdım çağırdım içimi döktüm demek istediklerimi dedim bana tokat atdı bi tane değil 2 tane tokat eşim hamile bile demedi .Bazen bana karşı o kadar saygısızlık yapıyor ki anne babasının yanında bana bağırıyor bile .Annem babam sana ne derse desin hiç sesini bile çıkartma onlara karşı bi saygısızlık yaptığını görmeyim der .Nasil anlatayım derdimi ben size kızlar?Çok yoruldum ,yıprandım,boşanmak istiyorum ama annem babam ne der kötü olurlar kızım yapma derler hamileyimde bebeğim doğdukta babasızmı büyüsün napıyım ben ben hiç mutlu değilim hiç kızlar ne yapayım ben ne ???Bebeğime kıyamamda:KK43::KK61:
Ailenin zoruyla mı evlendin canım,sana tokat atan eşin mi tokatta bir şiddettir bunu unutma eğer evliliğini devam ettirmek istemiyorsan boşanmak en mantıklısı.

off yaa, sana attığı o tokatların kat kat beterini yesin öküzzz..

Ailesiyle beraber mi yaşıyorsunuz?

Allah yardımcınız olsun.

yani boşanma zaten zor bir karar.
sizin durumunuzda 2 kat zor çünkü çok yeni hamilesiniz.

aileniz destek mi?
çalışıyor musunuz?
bebeğinize kendiniz bakabilme gibi bir durumunuz söz konusu mu?
Evet boşansam ailem destek çıkar ,tabiki bebeğime kendim baka bilirim canım.

Evliliğine dair bahsettiğin bunca olumsuzluk son 2 aydır mı var ?
Bundan önce ilişkinde herşey güllük gülistanlık mıydı hamile kalmayı göze aldın ?

Hayatta her konuda seçim yapman ve o seçime göre çizgini oluşturman gerekir. Ne şiş yansın ne kebap olmuyo malesef !
Bebeğimden vazgeçmem, kocamla anlaşamıyorum. Kocamla anlaşamıyorum ailemi üzemem. Boşanmak istiyorum çocuğum babasızmı kalsın ?!
Ya şiş yancak, ya kebap canım.

İki ay birlikte yaşadık şimdi değil gelmişdiler bize kalmaya dün gitdiler
Canım, hemen boşanmayı düşünme de biraz gözünü korkutsan. Çık git ailenle kal bir kaç ay mesela. Arayıp sormada. Hem sen kimsesiz misin? Baban, abin yok mu bu tokatın hesabını soracak?

Canım, hemen boşanmayı düşünme de biraz gözünü korkutsan. Çık git ailenle kal bir kaç ay mesela. Arayıp sormada. Hem sen kimsesiz misin? Baban, abin yok mu bu tokatın hesabını soracak?
Var canım aynı şehirde ülkede kalmıyoruz ben yurtdişindayım aileme söylemedim üzmek istemedim onları annem çok üzülür diye .

Keske o attigi tokatin ustune,evden cikip gitseydin ailenin yanina. Bu sekilde onlarin da haberi olurdu.. senin arkanda olduklarini görürdü esinde.. cekinirdi hic olmazsa onlardan biraz,seni incitmeme konusunda..
Ne hakla bagiriyormus sana ailesinin yaninda,ne kadar kücük düsürucu bir durum,onlarin yannda kotu davransin,sonra gelsin sirnassin,yok seviyorum soyle boyle. Seven insan boyle yapmaz deyin.beni uzuyorsun bir sure ayri kalalim deseniz,kiymetinizi anlar belki.

Var canım aynı şehirde ülkede kalmıyoruz ben yurtdişindayım aileme söylemedim üzmek istemedim onları annem çok üzülür diye .
Ben de her sorunun aileye taşınması taraftarı değilim ama onun bu yaptığı da erkeklik değil. Sizi iyice kimsiz buldu galiba. İsterseniz babanızla bir konuşun. Olayı annenize hiç yansıtmadan damadın bir kulağını çeksin!

Keske o attigi tokatin ustune,evden cikip gitseydin ailenin yanina. Bu sekilde onlarin da haberi olurdu.. senin arkanda olduklarini görürdü esinde.. cekinirdi hic olmazsa onlardan biraz,seni incitmeme konusunda..
Ne hakla bagiriyormus sana ailesinin yaninda,ne kadar kücük düsürucu bir durum,onlarin yannda kotu davransin,sonra gelsin sirnassin,yok seviyorum soyle boyle. Seven insan boyle yapmaz deyin.beni uzuyorsun bir sure ayri kalalim deseniz,kiymetinizi anlar belki.
Yurtdışındayım ben canım gidemedim nede söyleyemedim aileme ama böyle devam etmez ben bunların hiç birini hak etmedim

ailesi yanında erkeklik taslıyor sana bu konunun başka hiçbir açıklaması yok..nasıl kıyabildi sana ya..bak canım 2 seçeneğin var boşanmak yada devam etmek..devam etmek istiyorsan ailesiyle az görüşüp dediği gibi hiç karışma bişeye tamam de geç..inşallah herşey düzelir bebeğini düşün lütfen..

Ben de her sorunun aileye taşınması taraftarı değilim ama onun bu yaptığı da erkeklik değil. Sizi iyice kimsiz buldu galiba. İsterseniz babanızla bir konuşun. Olayı annenize hiç yansıtmadan damadın bir kulağını çeksin!
Canım akılsızım ya ben söylemedim herşey yolunda gider eşimle ailemin arası kötü olmasın diye ama bazende bana karşı o kadar iyi oluyor ki

Hamileyken siddet kullanan erkek , ne koca olur nede baba olur ..

Annesi babasi bukadar degerliymis , madem evlenmeseydi bir ömür yanlarinda kalsaydi onlarla .
Hayir anne baba bu deger vermesin demiyoruz ama kendisininde bir ailesj oldugunu unutmasin bi zahmet.

Bosanmak icin kararini iyi ver , ve oyle yola cik .
Bir karar veriyorsan geri donusu olmasin..
Ailen sana destek cikiyormus zaten , bebeginede kendin bakabiliyosun ..
Ogaman ilerde bu bebegide mutsuz bir ortamda buyutme.
Cocuk yapmak cok kolay , ama o cocuga mutlu huzurlu gelecek sunmak boynumuzun borcu..

bak dengesiz bir adammış kesin ama ona haddini bildirmen bişekilde lazım :( :( :(biraz daha sabret bence şiddetin devamı gelirse eğer ailende arkanda destek ise bu adamın yanında kalmana sebep yok ancak birtane doğmamış bir meleğin var onun için önce karşılıklı konuş hassasiyetlerini anlat ve kendisinin sana değer vermediğini söyle ve çıkış kapının böyle giderse ayrılık olduğunu da bişekilde yansıt herzamn mı şiddet görüyosun veya hep mi yapar başkalarının yanında seni üzmeyi severek mi evlenmiştin yani çok soru var tabi ama birde şuan aşırı duygusalsın tabiki ilgi istersin çünkü hamilesin ani karar vermeyip bir mantıklı konuşmadan sonra ayrılık kararı ver derim yuva kolay kurulmuyor yoksa her evde tartışalar yaşanır halledilebildiği sürece problem yok ancak şiddet giriyosa işte ozaman iş değişir..

Back