Merhaba kızlar hep bir derdim oldukta sizlere yazıyorum fikirlerinizi düşünceleriniz benim için önemli.Ben hamileyim ve bu evliliği devam ettirmek istemiyorum artık yoruldum .Benim gibi olanlar varmı aranızda evlenıpde pişman olanlar herkes gibi bende anne babamın yanında çok mutluydum her ne dersem oluyordu bi dediğimi annem babam iki etmezdi hep böyle olacağını sandım ama yanılmışım ben o mutlu günlerimi istiyorum.Bu sözleri ağlayarak yazıyorum yemin ederim .Benim hayallerim böyle değildi,böyle evliliği hayal bile etmiyordum .Haklıyken haksız duruma düşüyorum eşimin anne babasına karşı bir saygısızlığım olmadı ablasına ,abisine karşıda öyle.Ama anne baba ne derse o ,kayınperim birşey istedidikte bazen duymuyorum gelipde bana canım babam senle bak gör ne istiyor demektense ,babam senle saırmısın,eşitmiyormusun bak gör ne istiyor ben seninle napıyım der ,her ne olursa olsun böyle yapıyor bana sonrada gelip sarılıyor ben seni çok seviyorum senin kalbini kırmak istemem bunlara sen neden oluyorsun diyiyor.Ya bunun içim ailesi annesi,babası,kardeşi,ablasi,kardeşi çoçukları ,önemli sanki onlarla o kadar ilgileniyor ki hiç benimle öyle ilgilenmiyor benimle öyle konuşmuyor hamileyim 3 gündür nasilsin bile demiyor mide bulantısı beni çok fena yapıyor ama hiç bi umrunda bile değil.Bi defasında çok sinirlendirdi ben de insanım bağırdım çağırdım içimi döktüm demek istediklerimi dedim bana tokat atdı bi tane değil 2 tane tokat eşim hamile bile demedi .Bazen bana karşı o kadar saygısızlık yapıyor ki anne babasının yanında bana bağırıyor bile .Annem babam sana ne derse desin hiç sesini bile çıkartma onlara karşı bi saygısızlık yaptığını görmeyim der .Nasil anlatayım derdimi ben size kızlar?Çok yoruldum ,yıprandım,boşanmak istiyorum ama annem babam ne der kötü olurlar kızım yapma derler hamileyimde bebeğim doğdukta babasızmı büyüsün napıyım ben ben hiç mutlu değilim hiç kızlar ne yapayım ben ne ???Bebeğime kıyamamda![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)