Yoruldum artık

Layylaylomm

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2024
389
163
26
26 yaşındayım 3yıllık evliyim bebek istiyoruz olmuyor gebelik öncesi diş tedavilerimi yaptırım dedim dişlerim daha beter bir hale geldi altta hiçbir azı dişim sağlam değil hamile kalsam ya bişey olursaa ya dişlerim agrırsa ya bebek benım yuzumden düşerse diye aklımda binlerce soru var yoruldum çok yoruldum pskolojık olarak hiç iyi değilim düzelirim diye iştende ayrıldım daha kötü oldum evde zaman gecmiyor hergun bir yerım ağrıyor şimdide dişlerime taktım kafayı

akışına bırak. düşününce bir şeyler değişmiyor. Her şey olacağına varır. Fazla takma derim Allah kolaylık versin

Dişler ne alaka? Neden hep en kötüsünü düşüyorsun? Oluruna bırak böyle düşündükçe negatifi daha da çekiyorsun kendine

Kötü şeyler düşünüp daha da stres yapmayın, stres zaten çok etkiliyor 3 sene demişsiniz de tetkik yaptırdınız mi ? Hormon testi hsg filan
İşten ayrılma durumunu bende yaptım daha da kötü oldum hobi edinin çok iyi oluyor

Sen sağlam bir dış tedavisine başla. Bu süreçte de gebe kalma korun hiçbir riske yol açmaz hepsi bu . İşten ayrılma sebebini anlayamadım ama bence evde yalnız kalmak sana iyi gelmiyor

Çalışma şartların çok mu kötüydü ?
Seni çok daha fazla mı yoruyordu?
Diş tedavini bitir sonra gebe kalmayı düşün
Bide her şeyin en kötüsünü düşünme. Kötü düşünürsen kötü olur.
Evrene güzel mesajlar yolla.

Aşama aşama düşün önce diş tedavini bitir daha sonra bebek işini tekrar düşünürsünüz daha 26 yaşındasınız bu kadar stres bünyeye zarar...

daha ilk çocuk olacaksa dişlerle ilgili sorun olmaz canım. zaten çok gençsin daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…