Kusura bakmayın biraz geç kaldım.Hemen durumu açıklıyım ayrıntılarıyla basından izlediklerim ve okuduklarım ile hayatımın değişeceğine inandım,çünkü yorktestin çözüme ulaştıracağını iddia ettiği birçok rahatsızlık bende vardı,forumların diğer başlıklarında en önemli iki problemimden bahsetmiştim ,uzun yıllardır sebebi anlaşılmayan garip cilt problemi yaşamaktayım vede kilo.Arayıp istanbul dışından bilgi aldım hemde tam olarak ulaşamadığım fiyatıda merak ediyordum 840Tl dediklerinde biraz tereddüt ettim.Uzun bir süre sonra onlar beni aradılar ''ki bence burası çok ilginç çünkü hakkımda hiçbirşey bilmiyorlardı'' kamululara özel 30 kişilik gruplarda indirim uyguladıklarını benide bu gruba sokarak 590 tlye testi yaptırabileceğimi söylediler.Şans eseri o sırada istanbuldaydım ve testi yaptırdım.Çok amatör koşullarda,2 kişinin zor sığabileceği bir odaya beni oturtular işaret parmağımdan biraz zorlanarak kan örneğini almaya çalıştılar sonra parmağımı kolonya ile sildiler ve yolladılar.Bazı talihsizlikler nedeniyle 23 Nisanda verdiğim örnek 11 Mayısta mailime ulaştı.Çok ayrıntılı rapor diye nitelendirdikleri şey inanılmaz yüzeysel ve hiçbir spesifik bilgi içermiyor.Bana mercimek,yer fıstığı ve kakao çekirdeği çıktı.Gıdaları 9 gruba ayırmışlar;örneğin baharat,yemiş,meyva...3 sütuna bölmüşler kırmızı sarı yeşil.Kırmızı en zararlı olan.Bu basit tabloyada sınırlı sayıda gıda yazıp sonucu yollamışlar.Herşey bundan ibaret!Raporu birçok kez tekrar tekrar inceledim eksikmi yolladılar acaba diye,ama malesef herşey bu kadardan ibaretmiş.Testi yaptırmadan önce gönüllü elçileri gibi herkese yaptırın diyerek baskı yaptım,sonuçları bekleme sürecinde ise konuya vakıf olamayanlara bendeki değişiklikleri gördükten sonra inanacaklarını garanti ettim.Ve sonuç bu;HAYALKIRIKLIĞI!Web sitesindeki bilgilerde ve ankette birçok problemi yaşarken bunun sebebini mercimeğe bağlamaları sizce mantıklımı?Ergenlik çağımdan bu yana yaşadığım uyku düzensizliği,kilo ve cilt problemlerini mercimek yemeyerekmi çözücem?Aramızdan kaç kişi hergün mercimek,her hafta mercimek hatta her ay mercimek yiyiyor?Vallahi ben yıllarca yemesem aramayacağım bir gıda.
Özetlemem gerekirse doktorunuz tavsiye etmedikten sonra veya bir doktora danışmadan ASLA, umutla yaklaşarak bu testi yaptırmayın.