merhaba yazılarını okudum ben de çabuk kilo alıp biraz yavaş verenlerdenim ben bu testi yaptırmadım ama kangrubuna göre dikkat ediyorum yani tavuk bana kilo aldırıyor yemiyorum
süt ve süt ürünleri kilo verdiriyor ne kadar yersem o kadar okadar kilo kaybediyorum
bu ara karabuğday yiyorum lıght yoğurtla
son 25 gündür akşam 5 ten sonra yemek yemeyi kestim kan grubuna göre beslenip düşük kalori alarak 6 kilo verdim dahada vermek amacındayım
sen testten sonra yediklerini teste bakarak kilo verebildinmi
Merhaba,
bende senelerdir yaptırsam mı diye düşündüğüm bir testtir bu test. Moder hissettiğin şeyleri yazarsan sevinirim, ona göre artık karar verip yaptırayım bende. son 2 senedir yanaklarım sık sık alevleniyo ve kızarıyo. bir de kaşınıyorum bazen deli danalar gibi. kronik kiloyu saymıyorum tabi.
Süper yaa bende iki gündür uyuyakalıyorum işe giderkenheryerim şiş davul gibiyim.. artık bana da mustahak oldu bu test.
moder, sen klasik york testi yaptırdın dimi, hani parmak ucundan kan alınan. bide akupunktur noktası belirlenerek yapılan intolerans testi varmış. araştırıyorum da karar veremedim henüz..
Yarın York testi yaptırıyorum, 15 gün sonra sonuçlar gelecekmiş. 15 gün boyunca istediim kadar peynir ve yumurta yiyecem. Peynirsiz yaşayamam ben. canım peynir.
Çok sevindim İnşallah güzel bir başlangıç olur ve çok fazla intolerns gıda çıkmaz. Anlayamadığım peynir ve yumurta için önceden bir test mi yaptırmıştınız ? neden sonuçlar gelene kadar bol bol yemeliyim dediniz ?