- 25 Ağustos 2010
- 12.098
- 769
psikolojin bozulmasın canım benim...oflu buraya çok grdiğim için pskolojm bozuldu girmiodum 15 gnden beri durumunu dün akşam okdum herkesin gözü göz değilmiş lafın hç aklmdan çıkmadı nazar burdada oluomuş demekki ama allahım sana sağlıklı bi hamilelk we bebek versin
burdaki kızlara lafım yok benim sonuçta hepimiz hamile kalmaya çalışıyoruz....
ama giren çıkan belli olmuyo sonuçta...
ziyaretçiler de oluyo...
o yüzden nazar değiyo bide çok nazar alan biriyim ben...
lafı o yüzden kullandım...
oflucum valla düzenli olarak bir yıl ondan önceside 5-6 ayım var.hala gebelik yok.etraftan gebe haberleri aldıkça stersim de artmaya başlladı.ne yapsam bilemiyorum.gördüğüm bir tedavide yok.doktorum beklememmizi söyledi.bulunduğum bölgedeki en iyi doktora gidiyorum.ama ne yapacağımı bilemiyoırum.en son 2 ay önce gittim doktoruma.acele davrandığımı söylüyor..benden küçükler bile gebe haberlerini alıyorum.en son akşam aldım.hala oğlundan hemde ikizmiş gebelik.allh herkese versin tabiki çok mutlu oluyorum.ama bu yıl herkes doğurdu yada gebe bi ben kaldım yahuçok moralimde bozuk zaten annem ameliyat oldu dün.lenf bezlerinde şişlik vardı.3 kitle 2sini almışlar.bişi de söylemiyolar tanısı ile ilgili.psikolojikman diplerdeyim kızlar.çok moralim bozuk
canım geçmiş olsun öncelikle.. seni anlıyorum arkadaşım benden sonra evlendi hemen hamile kaldı...
ama her şey Allahtan nasip kısmet... keşke elimizde olsa da bizim de ole hemen olsa...
adetlerin düzenli mi herhangi bi iltihap enfeksiyon falan var mı rahimde :26: