• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorgunluk

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Merhaba
Son zamanlarda kendimi çok yorgun ve bıkkın hissediyorum.
Sanki kolumu kaldırmaya Halim yok.
Baktım geçmiş konularıma bir iki sefer daha benzer konular açmışım
Kan tahlili yaptırdım, buna sebep olacak bir durum yokmuş
Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum. Gittim faydasını gördüm diyen arkadaşlar var mı?
Birde psikologlar ilaç vermiyorlar bildiğim kadarıyla, peki sorunu sadece konuşarak mı çözÜyorlar?süreç nasıl işliyor?

Çalışıyor musunuz?
Ev hanımıysanız, sürekli evde olmaktan böyle bir ruh haline bürünebiliyor insan.Gitgide tembelleşiyor.Ev işlerini düzenli yapsanızda değişmiyor bu.

Monotonluk buna sebep olabiliyor. Sürekli robot gibi her gün aynı şeyler olunca. Psikologlar sadece dert dinler belirli yöntemler ileri sürerler.
Psikiyatri ise iki dakika dinler ve ilaç yazar.

Monotonluk buna sebep olabiliyor. Sürekli robot gibi her gün aynı şeyler olunca. Psikologlar sadece dert dinler belirli yöntemler ileri sürerler.
Psikiyatri ise iki dakika dinler ve ilaç yazar.
İlaç kullanmak istemiyorum
Peki bu konuşma işe yarıyor mu dersiniz

İlaç kullanmak istemiyorum
Peki bu konuşma işe yarıyor mu dersiniz

Söyle söyleyeyim evet ise yarar ama iyi olmanın yüzde sekseni senin elinde. Doktor sadece yüzde yirmilik kısmı ile ilgilenir. Yani hayata bakış açını sorgular.
Neler yapman gerektiğini anlatır. Bunları yapıp yapmamak senin elinde. Beynimiz en büyük dostumuz ya da en büyük dusmanimiz.
Bu konuda artık kitap yazma kıvamına geldm sanırım :)

Söyle söyleyeyim evet ise yarar ama iyi olmanın yüzde sekseni senin elinde. Doktor sadece yüzde yirmilik kısmı ile ilgilenir. Yani hayata bakış açını sorgular.
Neler yapman gerektiğini anlatır. Bunları yapıp yapmamak senin elinde. Beynimiz en büyük dostumuz ya da en büyük dusmanimiz.
Bu konuda artık kitap yazma kıvamına geldm sanırım :)
:)) gitmesem mi ki

Bence tekrar bin kan tahlili verin d vitaminine bakılmamış d vitamini,şeker, b12 ,kansızlık,tiroid hepsine tekrar baktırın eğer birşey çıkmazsa psikoloğa giderseniz.

Gebelik olma ihtimali var mi canım?

Aynen o benim işte :(
hep yorgun hep bitkin, işten eve gelip yemek yapıp yedikten sonra hiçbir şeye halim kalmıyor ...

Back