Yorgunluk hissi

Ben de perişanım bugün kalp krizi mi geçiriyorum diye zor attım kendimi acile , değil dediler ama hiç iyi değilim sol kol göğüs ağrısı Başağrısı çarpıntı ve daha daha beler ,,, sağlık çok önemli

Ben de perişanım bugün kalp krizi mi geçiriyorum diye zor attım kendimi acile , değil dediler ama hiç iyi değilim sol kol göğüs ağrısı Başağrısı çarpıntı ve daha daha beler ,,, sağlık çok önemli
Geçmiş olsun ne çıktı,annem de aynı şekil de oldu tansiyonu yüksek çıktı.

Kas romatizması olabilir bir doktora görünün.
Gerçi onun da tedavisi yok ağrı kesiciyle gidermeye çalışıyorlar.
Stres ve kaygı tetikliyor kas romatizmasını.

Kronik romatizma hastayım. Ama bu yorgunluk ve kas ağrısı romatizma ağrısından çok daha farklı. Omega 3 kullanmaya karar kıldım.

Çok geçmiş olsun. Panik atak mı geçirdiniz acaba?

Karanlıkta kalkıp işe gidiyorsanız çok normal.
Bana da oluyor dönem dönem.
En önemlisi kendizi dinlemeyin, "hep yorgun hissediyorum" deyip durmayın kendinize. Kendi kendine geçer.
Bir de karbonhidrat değil protein ağırlıklı beslenin.

Karanlıkta kalkıp işe gidiyorsanız çok normal.
Bana da oluyor dönem dönem.
En önemlisi kendizi dinlemeyin, "hep yorgun hissediyorum" deyip durmayın kendinize. Kendi kendine geçer.
Bir de karbonhidrat değil protein ağırlıklı beslenin.

Vejeteryanım :oops: Beslenmeme olabildiğinde dikkat etmeye çalışıyorum. Bilemiyorum psikolojik bir durum mu. Bir süre gerçekten yorgunluğu yaşadıktan sonra bunu psikolojik boyuta mı çektim?

Sanki beni anlatmissiniz.Gece uyuyorum, sabah daha yorgun uyaniyorum. Surekli halsiz ve uykusuzum. Ama benim kan degerlerim dusuk ve 1 yaşinda bebegim var. Cevabi bilen varsa bana da soylesin lutfen ...

D vitamini veya B12 eksikliği olabilir. Bunların eksikliği hayatı zindan ediyor. Benim bu değerlerim düştüğünde kaşlarım dökülmüştü ve sürekli uyuyor ama hiç dinlenik hissetmiyodum hep yorgundum gün içinde. Ayrıca depresif ruh haline sokuyor insanı. Bu vitaminlere bakılması için ayrıca kan tahlili isteyin aile hekiminizden

Sanki beni anlatmissiniz.Gece uyuyorum, sabah daha yorgun uyaniyorum. Surekli halsiz ve uykusuzum. Ama benim kan degerlerim dusuk ve 1 yaşinda bebegim var. Cevabi bilen varsa bana da soylesin lutfen ...
sizde d vitamini ve b12ye baktırın bence,bunlar düşük oldu mu kan değerleri de düşüyor zaten.aynılarını yaşadım ilaçları kullandıktan sonra ruh halim düzeldi daha dinç uyanıyorum uyku yetiyor artık çok şükür. ama b12yi dikkatli kullanın bende yan etki yaptı,hassas bi bünyeye sahipseniz doktora belirtin. b12 vitamini folik asitle beraber veriliyormus bazen ciltte yan etki olmamasi icin , en doğrusunu aile hekimine danisarak ogrenin gecmis olsun

D vitamini veya B12 eksikliği olabilir. Bunların eksikliği hayatı zindan ediyor. Benim bu değerlerim düştüğünde kaşlarım dökülmüştü ve sürekli uyuyor ama hiç dinlenik hissetmiyodum hep yorgundum gün içinde. Ayrıca depresif ruh haline sokuyor insanı. Bu vitaminlere bakılması için ayrıca kan tahlili isteyin aile hekiminizden

d ve b12 değerim referans aralığında çıktı. Ancak düşük referans aralığına çok yakın. Yine de tetikler mi yorgunluğu?

sizde d vitamini ve b12ye baktırın bence,bunlar düşük oldu mu kan değerleri de düşüyor zaten.aynılarını yaşadım ilaçları kullandıktan sonra ruh halim düzeldi daha dinç uyanıyorum uyku yetiyor artık çok şükür. ama b12yi dikkatli kullanın bende yan etki yaptı,hassas bi bünyeye sahipseniz doktora belirtin. b12 vitamini folik asitle beraber veriliyormus bazen ciltte yan etki olmamasi icin , en doğrusunu aile hekimine danisarak ogrenin gecmis olsun
surekli disim ve tirnaklarim da kiriliyo. kalsiyum eksikliyim de var. tesekkur ederim cevabiniz icin. Mutlaka saglik ocagina gidip baktircam. Aslinda bi kere anlatmistim aile hekimimize. Fibromiyolojidir demisti yanilmiyorsam. Belki de yanlis hatirliyorum, bir daha gitcem

ne zaman ölçtürmüştünüz? d vitamini ve b12 1 ayda bile önemli oranda düsebilir ya da yükselebilir

3 hafta oldu. Ben de doktora değerler biraz düşük değil mi dedim. Hiç bir sorun yok dedi. Referans aralığında olunca değerler çok ciddiye almıyor doktorlar.

surekli disim ve tirnaklarim da kiriliyo. kalsiyum eksikliyim de var. tesekkur ederim cevabiniz icin. Mutlaka saglik ocagina gidip baktircam. Aslinda bi kere anlatmistim aile hekimimize. Fibromiyolojidir demisti yanilmiyorsam. Belki de yanlis hatirliyorum, bir daha gitcem
tırnak kırılması için ayrıca tetkik yaptırın mantar olabilir, kırılmalar ilerde mantara dönüşebiliyor. vitaminler içinde ne var ne yok hepsini kontrol ettirin bence cnku gercekten hayat kalitesini düşürüyor eksiklikleri

3 hafta oldu. Ben de doktora değerler biraz düşük değil mi dedim. Hiç bir sorun yok dedi. Referans aralığında olunca değerler çok ciddiye almıyor doktorlar.
tekrar ölçtürün yine bi sorun yoksa doğal yollardan yükseltmeye bakın demir ve b12 gibi vitaminler için sağlıklıyaşıyoruz.com 'da çok güzel tavsiyeler var

tekrar ölçtürün yine bi sorun yoksa doğal yollardan yükseltmeye bakın demir ve b12 gibi vitaminler için sağlıklıyaşıyoruz.com 'da çok güzel tavsiyeler var

Sadece demirim referans aralığından biraz yüksek çıktı. Ben en iyisi başka bir doktora gidip yeniden tahlil isteyeyim. Ardından çıkan sonuca göre hareket ederim. Ek gıda, vitamin takviyesi ona göre alırım. Çok teşekkür ederim.

Magnezyum eksikligi olabilir, kronik yorgunluk belirtilerinden biri.Kas ve sinir sisteminin duzgun calismasi icin vucudun magnezyum ihtiyaci var.

Çok geçmiş olsun. Panik atak mı geçirdiniz acaba?
Bilmiyorum daha evvel geçirmiştim ama bu daha farklıydı , baya ağrım vardı :( hep yorgunum başağrım hep var .... işe çok zor geliyorum bilmiyorum basıl geçecek bunlar nörolojiye vs gitmeyi düşünüyorum , terapi de alıyorum bi yandan , iyi dr larla karşılaşmak önemli olan bence doğru teşhis tetkik tedavi lazım

aynı sekılde benımde bu degerlerım eksık cıktı. pharmaton kullanmasam gunu tamamlayamıyorum. ıctıgım kahvenın haddı hesabı yok. b12 VE d vitamınım dusuk cıktı. igne oluyorum ve d vıtamını ampulu ıcıyorum. Hayvansal gıda yemeye dıkkat edıyorum.

Back
X