- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.309
Öncelikle marka adı aleni yazmayın lütfen, reklam falan diye konu gümbürtüye gitmesin :)
3 yaş ve 5 ay iki çocuğum var.
İş dolayısı ile iki şehirli yaşama geçtiğimiz için sürekli git gel yaptığımız 2 de evimiz var.
Küçük gece boyu emiyor desem yeridir.
Çocukların ikisi de 10 dan önce yatmasına rağmen Genelde 1,2 ye kadar uyanığım.
Sık emdiği için o saate kadar ben uykuya geçemeden o uyanıyor, artık uyu uyandan yorulduğum için uyumamayı tercih ediyorum.
Büyükte gündüz uykusu artık uyumuyor. Gün boyu da oyun istiyor.
Bunun dışında rutin günlük işleri eşimle paylaşırız.
Ne zaman nerede olduğumuz belli olmadığı için yardımcı seçeneği de yalan oluyor.
Veee tüm bunlara enerjim yetmiyor artık. Şu saatler geldiğinde pilim bitiyor.
Yorgunluğuma yorgunluk katan her şey sinirimi bozuyor.
Kan tahlili yaptırdım 1 ay kadar once, sadece d vitamini eksikti.
Takviye almaya başladım.
Öncelikli sorum milyonlarca gıda takviyesi ve vitamin var. Sorsanız hepsi uçuruyor, kaçırıyor.
Omega 3u,6sı, balık yağı, magnezyumu, fosfatı, zencefil hapı, zerdeçallı bilmem ne karışımı, algler yosunlar, multivitaminler, ginsengler, alkali yaşam önerileri, tahıl detoksları ve dahası.
Bunları sıradan doktora gittiğimizde kanda eksik yoksa takviyenin adı pek geçmiyor.
Öneren doktor da genelse reklamlı falan yapınca işi güven olmuyor.
Besin destekleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Faydasını gören var mı?
Hangi bölüme gittiniz, ne Önerdiler?
Kan tahlili sonuçlarına göre mi öneriler yoksa vücudun alması gereken miktarlar var ve göz önünde bunlar mı bulunduruluyor?
Doğal çözümleriniz var mı?
Deneyimleri olanlar bir el atsın da kalkayım yerimden
3 yaş ve 5 ay iki çocuğum var.
İş dolayısı ile iki şehirli yaşama geçtiğimiz için sürekli git gel yaptığımız 2 de evimiz var.
Küçük gece boyu emiyor desem yeridir.
Çocukların ikisi de 10 dan önce yatmasına rağmen Genelde 1,2 ye kadar uyanığım.
Sık emdiği için o saate kadar ben uykuya geçemeden o uyanıyor, artık uyu uyandan yorulduğum için uyumamayı tercih ediyorum.
Büyükte gündüz uykusu artık uyumuyor. Gün boyu da oyun istiyor.
Bunun dışında rutin günlük işleri eşimle paylaşırız.
Ne zaman nerede olduğumuz belli olmadığı için yardımcı seçeneği de yalan oluyor.
Veee tüm bunlara enerjim yetmiyor artık. Şu saatler geldiğinde pilim bitiyor.
Yorgunluğuma yorgunluk katan her şey sinirimi bozuyor.
Kan tahlili yaptırdım 1 ay kadar once, sadece d vitamini eksikti.
Takviye almaya başladım.
Öncelikli sorum milyonlarca gıda takviyesi ve vitamin var. Sorsanız hepsi uçuruyor, kaçırıyor.
Omega 3u,6sı, balık yağı, magnezyumu, fosfatı, zencefil hapı, zerdeçallı bilmem ne karışımı, algler yosunlar, multivitaminler, ginsengler, alkali yaşam önerileri, tahıl detoksları ve dahası.
Bunları sıradan doktora gittiğimizde kanda eksik yoksa takviyenin adı pek geçmiyor.
Öneren doktor da genelse reklamlı falan yapınca işi güven olmuyor.
Besin destekleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Faydasını gören var mı?
Hangi bölüme gittiniz, ne Önerdiler?
Kan tahlili sonuçlarına göre mi öneriler yoksa vücudun alması gereken miktarlar var ve göz önünde bunlar mı bulunduruluyor?
Doğal çözümleriniz var mı?
Deneyimleri olanlar bir el atsın da kalkayım yerimden