Yorgun kalkıyorum,neden olabilir?

hos_sada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
510
6
merhaba arkadaşlar.
benim yaklaşık 3 veya 4 haftadan beri çok uyuma problemim var.gece saat 1 veya 2 gibi yatıyorum.sabah da 12 gibi ancak uyanıyorum ve uyandığımda sanki sabaha kadar yürümüşüm gibi bacaklarım ve kollarım halsiz..hal böyle olunca sabahları ne kocama kahvaltı hazırlayabiliyorum ne de onu uğurlayabiliyorum.zavallı adam kendi atıştırıyor bişiler ve kapıyı çekip gidiyor.bendeki bu duruma o da şaşırıyor.hatta saat 2 gibi tekrar yatıp 4 gibi uyanıyorum :KK43:
hamilelik olma riski çok az.acaba diyorum vitamin eksikliği falan mı? henüz doktora gitmedim ve korkuyorum altından bir hastalık çıkacak diye.
benimle aynı durumu yaşayıp doktora giden var mı arkadaşlar?
henüz 22 yaşındayım ve dimdinç kalktığım o günleri özledim...

canım bu durum bendede var hatta boğazıma düşkün birisi olmasam sabah kalkcağım yok yani
ben soğuklardan olduğunu düşünüyüorum ee tabi muz falan magnezyum gibi vitaminleri içeren
besinler tüket geçer yani korkulcak birşey yok sürekli evdede durma sürekli çık bir şeylerle meşgul
ol bence ben öyle yapıyorum..=)

canım bu durum bendede var hatta boğazıma düşkün birisi olmasam sabah kalkcağım yok yani
ben soğuklardan olduğunu düşünüyüorum ee tabi muz falan magnezyum gibi vitaminleri içeren
besinler tüket geçer yani korkulcak birşey yok sürekli evdede durma sürekli çık bir şeylerle meşgul
ol bence ben öyle yapıyorum..=)

cevap verdiğin için teşekkür ederim canım :) evet haklı olabilirsin.
bir an önce bu konuyu çözmem lazım,gidişat pek iyi değil çünkü bu sefer işlerim yarım kalıyor gün bitmiş oluyor çünkü :KK1:

kan degerlerine mutlaka baktir canim
bi kan tahliline bakar
sakin ihmal etme
ben asiri derecede demirsizlik yasiyorum sebebide bulunamiyor
senelerdir kan haplariyla ayaktayim
eger ilaclardan bikip icmeyi birakirsam yorgunluktan kolumu bile kipirdatamiyorum
ama ictigim zaman cok dinc ve dinlenmis bir sekilde hemde sabah sekizde uyanabiliyorum ..
yasin cok gec saglik herseyden onemli canim dikkat et
inan sadece yorgunlukla kalmiyor bu kansizlik sac dokulmesinden tutta dusuklere kadar cok sey yasadim
allah hepimize sifa versin ..

Kan değerlerinize baktırın derim. Kansızlık halsizlik vs. belirtilerini beraberinde getiriyor bir de vücut yağ oranı fazlaysa halsizlik, yorgun uyanma gibi faktörler oluşabiliyor.

X