yorganın altında sigara içen bendim baba

B

byzbyzbyz

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi byzbyzbyz
evet o bendim boğulma pahasına iki nefes çekenlaelaelaelaelae

• Konu Sahibi byzbyzbyz
nasıl oldu bu iş çok zorlanmışındır ve nasıl anlamadılarr?ben camın dibinde içtiğimde bile oda leş gibi kokuyor

• Konu Sahibi byzbyzbyz
bravo iyi yetenek doğrusu :sm_cool:

• Konu Sahibi byzbyzbyz
valla helal ama babana söleme istersen

• Konu Sahibi byzbyzbyz
allah iyiliğini versin emi. kaydirigubbakcemile3

• Konu Sahibi byzbyzbyz
yorganın altında mı
koptum:)))))))

• Konu Sahibi byzbyzbyz
çantamda yakalamıştı paketi benim babam.paketi elinde tutarak bu kimin demişti,sanırım arkadaşımın dememi bekliyordu ben de=kimin olcak benim deyince mor olmuştu.ama çok kızdılar,kızdılar da noldu yine içiyorum yine içiyorummafoldumben

• Konu Sahibi byzbyzbyz
benimde babam bi iki sene önce bilgisayar masasının klavye çekmecesinde unuttuğum boş paketi bulmuştu
pasaklıı bi gelir misin kızım dedi gittim çekmeceyi çekti bu ne burada dedi
aa kızlar unutmuşum herhalde dedim tümmm soğukkanlılığımla
apartmandan arkadaşlarım vardı yeni gitmişlerdi onların üstüne attım suçu ama benim diyemedim napiim
zaten iki üç gün günde bir canım çok isterse bi tane içerdim türk kahvesinin yanında uzun zamandır onuda yapmıyorum

• Konu Sahibi byzbyzbyz

çayın yanında mentollüsünü denediniz mi hiç.harika oluyo,çay ve mentollüopuyorumnanaktan

• Konu Sahibi byzbyzbyz
biz de arkadaşlarla birlikte ortam olduğu zaman içiyoruz, evde kimse yokken birikiyoruz tabi nescafeler de yapılıyor sohbet de olunca harika oluyodu... taa ki lise yıllarımızda...

• Konu Sahibi byzbyzbyz
slm sigara sohbetini bırakında en gizli itiraflarınızı yapın kızlaaar :)

• Konu Sahibi byzbyzbyz
hehehheeee.. damda tüttürenler de bizdik babaanne! kuzen ve ben.. hep içip içip erkek kuzenlerimizin üstüne atardık suçu ama itiraf edeyim kardeşe yakalanmak çok onur kırıcı oluyo :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…